1. Σεξ με ουκρανικό σιδηροδρομικό μιλφ - Κίεβο-Μόσχα
2. Σεξ με Ρουμάνα Θεσσαλονίκη-Βουκουρέστι.
Γουστάρω πολύ το τραίνο σαν μέσο μεταφοράς αλλά ο υπερσιβηρικός, για να ταξιδέψεις επαρκώς αξιοπρεπώς, να υπολογίζετε κάποια χιλιάρικα $. Δεν ξέρω αν στην τιμή περιλαμβάνεται και το αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής γιατί ξανά από την αρχή είναι λίγο πίκρα.
Γουστάρω πολύ το τραίνο σαν μέσο μεταφοράς αλλά ο υπερσιβηρικός, για να ταξιδέψεις επαρκώς αξιοπρεπώς, να υπολογίζετε κάποια χιλιάρικα $. Δεν ξέρω αν στην τιμή περιλαμβάνεται και το αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής γιατί ξανά από την αρχή είναι λίγο πίκρα.
Αρα κ οι γκομενες που ταξιδεύουν με τον υπερσιβηρικό δεν ειναι τίποτα ξεβράκωτες ρουμουνες,ειναι φραγκάτες ρωσσίδες.Εχω γνωστό ναυτικο που εκανε το ταξίδι για να παει να παρει καραβι αλλά δεν μου ανεφερε τιποτα για γαμήσια,μόνο ποσο του αρεσε η διαδρομή που εβλεπε και ητανε τρελός πουτανιαρης κ χωνότανε στις γκόμενες οχι με λεφτα αλλα με τσιχλες κ καραμελες.Νομίζω το πιο φρόνιμο ειναι να παρεις καμμια πουτανιτσα μαζί κ αμα βρεις κι αλλους "μερακλήδες" να τις ανταλλάξετε κατα τη διαρκεια του ταξιδιού.
για ποια απταιστη γνωση ρωσικών μιλας;τα ρωσικα που ξέρεις εσύ δεν αρκούν ούτε για το ταξίδι ομόνοια Μεταξουργείο. Καθίστε στα αβγά σας.πολλά έργα βλέπετε.
για ποια απταιστη γνωση ρωσικών μιλας;τα ρωσικα που ξέρεις εσύ δεν αρκούν ούτε για το ταξίδι ομόνοια Μεταξουργείο. Καθίστε στα αβγά σας.πολλά έργα βλέπετε.