You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex με μεγαλύτερη : max διαφορά ηλικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα azaas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ευτυχως αργει
Ρε azaas,
Καλά τα λες, αλλά πάντα κάπου θα σε βρίσκω μπόσικο...
Πως της πήρε αυτοκίνητο στα 16 της, αφού δίπλωμα βγάζει κανείς μετά τα 18?
Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε το κοριτσάκι των 16 απ το χωριό?
Έτσι για να με ξαναβρεις μπόσικο (ωραία ατάκα παρεπιπτόντως) να σου απαντήσω
Καταρχήν δεν ανέφερα ότι της πήρε αμάξι στα 16 της, εξάλλου πως να το βλεπα εγώ αυτό αφού ήμουν συνομήλικος με το γιο της ? ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ...
Ήθελα να τονίσω ότι την πήρε πιτσιρίκα, της έκανε χατίρια και αυτή κάποια στιγμή τον έγραψε κι έκανε τα δικά της.
Πες μου αν έχεις κι άλλες απορίες.
Έτσι για να με ξαναβρεις μπόσικο (ωραία ατάκα παρεπιπτόντως) να σου απαντήσω
Καταρχήν δεν ανέφερα ότι της πήρε αμάξι στα 16 της, εξάλλου πως να το βλεπα εγώ αυτό αφού ήμουν συνομήλικος με το γιο της ? ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ...
Ήθελα να τονίσω ότι την πήρε πιτσιρίκα, της έκανε χατίρια και αυτή κάποια στιγμή τον έγραψε κι έκανε τα δικά της.
Πες μου αν έχεις κι άλλες απορίες.
Όχι, εν τάξει...
ʼλλωστε μη νομίζεις ότι με ενδιαφέρει τίποτα προσωπικά το θέμα!
(Εγώ της το πήρα το αυτοκίνητο?)
Κουβέντα να γίνεται...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Στα 20 με 38 αρα.Μου αλλαξε την ζυγοσταθμιση μιλαμε γυναικα ναυτικου παρακαλω
Με την αρμύρα... που λένε...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Στα 20 με 38 αρα.Μου αλλαξε την ζυγοσταθμιση μιλαμε γυναικα ναυτικου παρακαλω
οταν εισαι 20 και σου σκαει 38αρα, δεν σου αλλαζει μονο τη ζυγοσταθμιση..
σε βλεπω με καινουρια ακρομπαρα, μουαγιε και ψαλιδια..
αξιος..
στα 16 μου 42, μητερα συμαθιτη μου. τρελο μουνι με μεγαλα βυζια και κωλο που ετρωγε οτι περνουσε απο μπροστα.
η τυπισα γενικα γουσταρε μικρους. οποτε μαζευομασταν καλοκαιρια στο μπαλκονι τους, αυτη παντα μεσα γυρναγε με τα εσωρουχα και με ενα στρινγκ που πεταγε τα ματια εξω. εμεις πανω στην καβλα μας περναμε τρελο ματι παντα καθισμενοι σχεδον ολοι με την πλατη στον εξω κοσμο
τελικα μια μερα που περασα απο εκει και ο φιλος μου ηταν εκτος, μου εδειξε πως φροντιζε τουσ καλεσμενους.
τρελο μωρο αλλα απο τοτε δε ξαναπατησα γιατι ντρεπομουν.... χρονια αργοτερα που τα λεγαμε η παρεα ανακαλυψαμε οτι ειχε παρει 3 απο τους 5 μας
η τυπισα γενικα γουσταρε μικρους. οποτε μαζευομασταν καλοκαιρια στο μπαλκονι τους, αυτη παντα μεσα γυρναγε με τα εσωρουχα και με ενα στρινγκ που πεταγε τα ματια εξω. εμεις πανω στην καβλα μας περναμε τρελο ματι παντα καθισμενοι σχεδον ολοι με την πλατη στον εξω κοσμο
τελικα μια μερα που περασα απο εκει και ο φιλος μου ηταν εκτος, μου εδειξε πως φροντιζε τουσ καλεσμενους.
τρελο μωρο αλλα απο τοτε δε ξαναπατησα γιατι ντρεπομουν.... χρονια αργοτερα που τα λεγαμε η παρεα ανακαλυψαμε οτι ειχε παρει 3 απο τους 5 μας
.... χρονια αργοτερα που τα λεγαμε η παρεα ανακαλυψαμε οτι ειχε παρει 3 απο τους 5 μας
Φαντάζομαι τους άλλους 2 που το έμαθαν πόσο μαλάκες ένιωσαν ...
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
στα 22 μου στην κηδεία του αδερφού μου με παρηγόρησε μια ξαδέρφη μου ετών 35. Εκτοτε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο όπως μια ροζ μπάλα του μπιλιάρδου.
Φαντάζομαι τους άλλους 2 που το έμαθαν πόσο μαλάκες ένιωσων ...
xaxaxaxaxa
στα 22 μου στην κηδεία του αδερφού μου με παρηγόρησε μια ξαδέρφη μου ετών 35. Εκτοτε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο όπως μια ροζ μπάλα του μπιλιάρδου.
θεος! εγς γουσταρα πιο μικρος μια ξαδερφη μου αλλα ευτασα μονο μεχρι να τραβιξω με ενα στριγκακι της.. μετα το ξεπερασα
Ρε φίλε, μάγκας που βίδωσες την ξαδελφούλα....
Και μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση: Το timing όμως ήταν λίγο λάθος. Στην κηδεία ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ;
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
γιατί ο πούτσος έχει αργίες;
γιατί ο πούτσος έχει αργίες;
Ρε φίλε εννοώ όσον αφορά τη ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ...
Εγώ δεν θα μπορούσα.
Εκτός αν ο αδερφός μου δεν σήμαινε τίποτα για μένα.
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ποιος σε ρώτησε αν μπορούσες ή όχι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32