Νέα

Sex με μεγαλύτερη : max διαφορά ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα azaas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλως ηλθες στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
dimitrisathina παω για σπουδες στο imperial το σεπτεμβρη...Πες μου που θα τη βρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
επειδή η συγκεκριμένη ήταν Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) δεν παίζει και πολύ πλακίτσα...

τώρα, για να μη νομίσεις ότι σου τη λέω χωρις λόγο, τσίμπα και μια συμβουλή.
πλασάρεσαι σε γνωριμία με πολύ ωραία αγγλίδα, και μετά τη φτύνεις.  Κατά 90% την κέρδισες...
ασε που θα στην πέσουν και ένα σωρό κατεστραμένα ξεκώλια 'οταν μάθουν ότι είσαι γκιαούρης, μπας και αρπάξουν τζάμπα φιλοξενία καλοκαιράκι σε greek island απο τον τεράστιοοο greek lover....

αλλα, με τις αγγλίδες ( αυτές που αξίζουν), να είσαι κύριος. μετράει. θα με θυμηθείς.......

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εννοειται οτι κανω πλακα...με παντρεμενες δε παω...συνηθως...

Παντως τι να προτοκανω μωρε 1 χρονο θα κατσω...εκτος αμα πιασω καμια δουλεια...αλλα για πες τι παιζει εκει?Γαμιουνται αυτες γαμιουνται?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ναι, τον είχε κάνει στα 16 της ίσως και πιο μικρή. Ο πατέρας του φίλου την είχε πάρει από μικρή απ' το χωριό (και ήταν και κάμποσο μεγαλύτερος της). Μπροστά στο γλυκάδι που είχε τότε και αυτοκίνητο της είχε πάρει κλπ αφού ...

Ρε azaas,

Καλά τα λες, αλλά πάντα κάπου θα σε βρίσκω μπόσικο...

Πως της πήρε αυτοκίνητο στα 16 της, αφού δίπλωμα βγάζει κανείς μετά τα 18?

Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε το κοριτσάκι των 16 απ το χωριό?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο, σε βρίσκω ανημέρωτο, που λένε κι οι μορφωμένοι.
Στα χωριά, τα αγόρια τουλάχιστον, οδηγούν από τα 10 τους.
Τώρα για τα κορίτσια μπορεί να περιμένουν μέχρι να κλείσουν τα 16 για τους δώσουν τιμόνι.

Μα δε προσέχεις τι διαβάζεις, μου φαίνεται!

Ο φίλος είπε ότι "την είχε πάρει μικρή απ το χωριό". ʼρα την έφερε στη μεγάλη πόλη. Ε, εδώ δεν οδηγάνε απο τα 16 τους....

Επισκέπτης
οταν ημουν 25 τραβιομουν με μια μεγαλοκοπελλα ετων 38,κρατησε η σχεση 5 χρονια και ηταν ταπα τον ηθελε συνεχεια μεσα τηs αλλα στο τελοs μου ζητησε γαμο και την εκανα.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Σταύρο, σε βρίσκω ανημέρωτο, που λένε κι οι μορφωμένοι.
Στα χωριά, τα αγόρια τουλάχιστον, οδηγούν από τα 10 τους.

Τώρα για τα κορίτσια μπορεί να περιμένουν μέχρι να κλείσουν τα 16 για τους δώσουν τιμόνι. :2funny:

στα 16 τους εχου πιασει οχι μονο τιμονι αυτοκινητου αλλά και πολλα απο τα άλλα τιμονια..... :2funny:  :2funny:  :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η μεγαλύτερη διαφορά που έπαιξε ήταν 6 χρόνια, εγώ 29 και αυτή 35 και ατελείωτη κ@@λα...Τώρα, στα 35 μου, με πόσο μεγαλύτερη πρέπει να πάω ρε πούστη μου; :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η μεγαλύτερη διαφορά που έπαιξε ήταν 6 χρόνια, εγώ 29 και αυτή 35 και ατελείωτη κ@@λα...Τώρα, στα 35 μου, με πόσο μεγαλύτερη πρέπει να πάω ρε πούστη μου; :rockon: :rockon: :rockon:

εεεεχει ακομη.... the sky is the limit..  :grin: :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κάτι τέτοιο ας πούμε; :think:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 71

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποπο τι αηδια ειναι αυτη....!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τιμόνια ή λεβιέδες ταχυτήτων;  ;)
και οχι μονο τα χειροφρενα που τα βαζεις????
ειναι αληθεια οτι στα χωρια οδηγανε απο τα 10-12...!!οπως και γω αλλωστε...!!αλλα ΜΟΝΟ μεσα στα χωρια...!!οι μπατσοι τα ξερουνε αλλα δεν λενε τιποτα...!!με εχουνε δει κιολας και δεν ειπανε τιποτα...!!τωρα και σε επαρχια να ναι λιγο δυσκολο να οδηγουσε μεσα στην πολη απο τα 16...μπορει να τανε και η εξαιρεση........!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια τι κολληματα ειναι αυτα? την πηρε 16 χρονων και μετα απο δυο χρονια προφανως της πηρε αμαξι σιγα το θεμα πια......

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Ρε παιδια τι κολληματα ειναι αυτα? την πηρε 16 χρονων και μετα απο δυο χρονια προφανως της πηρε αμαξι σιγα το θεμα πια......

της πηρε αμαξι για να πηγαινει να πηδ.... στο σπιτι του γκομενου και να μην τον κουβαλαει στο δικο τους... :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλη δουλεια να της πειρε και ενα τουτου....!!τοσο της εκοβε της κοπελιτσας...!!ειναι και η ηλικια...!!αλλα και εκεινος τι βλημα σχεδον 50 χρονων τι να πω...!!θα μπορουσε να τανε κορη του....!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]....οσες φορες εχω κοιταξει, ... καποια καπως μεγαλη 35, 40, 45 μου φαινοντε.....γριες.
.... ενιωσα να με πλημμυριζει μια αισθηση αηδιας.[/size]

Α ρε κακομοίρη μου, αν το διάβαζε το post αυτό η πρώην μου (47), θα έψαχνε να σε βρει για να σε καρυδώσει...

Κανονικά έπρεπε να το σβήσω για να σε προστατεύσω, αλλά είσαι τυχερός που δε μπαίνει στο site.
(νομίζω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom