You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex με μεγαλύτερη : max διαφορά ηλικίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα azaas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
dimitrisathina παω για σπουδες στο imperial το σεπτεμβρη...Πες μου που θα τη βρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimitrisathina
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
επειδή η συγκεκριμένη ήταν Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) δεν παίζει και πολύ πλακίτσα...
τώρα, για να μη νομίσεις ότι σου τη λέω χωρις λόγο, τσίμπα και μια συμβουλή.
πλασάρεσαι σε γνωριμία με πολύ ωραία αγγλίδα, και μετά τη φτύνεις. Κατά 90% την κέρδισες...
ασε που θα στην πέσουν και ένα σωρό κατεστραμένα ξεκώλια 'οταν μάθουν ότι είσαι γκιαούρης, μπας και αρπάξουν τζάμπα φιλοξενία καλοκαιράκι σε greek island απο τον τεράστιοοο greek lover....
αλλα, με τις αγγλίδες ( αυτές που αξίζουν), να είσαι κύριος. μετράει. θα με θυμηθείς.......
τώρα, για να μη νομίσεις ότι σου τη λέω χωρις λόγο, τσίμπα και μια συμβουλή.
πλασάρεσαι σε γνωριμία με πολύ ωραία αγγλίδα, και μετά τη φτύνεις. Κατά 90% την κέρδισες...
ασε που θα στην πέσουν και ένα σωρό κατεστραμένα ξεκώλια 'οταν μάθουν ότι είσαι γκιαούρης, μπας και αρπάξουν τζάμπα φιλοξενία καλοκαιράκι σε greek island απο τον τεράστιοοο greek lover....
αλλα, με τις αγγλίδες ( αυτές που αξίζουν), να είσαι κύριος. μετράει. θα με θυμηθείς.......
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εννοειται οτι κανω πλακα...με παντρεμενες δε παω...συνηθως...
Παντως τι να προτοκανω μωρε 1 χρονο θα κατσω...εκτος αμα πιασω καμια δουλεια...αλλα για πες τι παιζει εκει?Γαμιουνται αυτες γαμιουνται?
Παντως τι να προτοκανω μωρε 1 χρονο θα κατσω...εκτος αμα πιασω καμια δουλεια...αλλα για πες τι παιζει εκει?Γαμιουνται αυτες γαμιουνται?
Ναι, τον είχε κάνει στα 16 της ίσως και πιο μικρή. Ο πατέρας του φίλου την είχε πάρει από μικρή απ' το χωριό (και ήταν και κάμποσο μεγαλύτερος της). Μπροστά στο γλυκάδι που είχε τότε και αυτοκίνητο της είχε πάρει κλπ αφού ...
Ρε azaas,
Καλά τα λες, αλλά πάντα κάπου θα σε βρίσκω μπόσικο...
Πως της πήρε αυτοκίνητο στα 16 της, αφού δίπλωμα βγάζει κανείς μετά τα 18?
Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε το κοριτσάκι των 16 απ το χωριό?
Σταύρο, σε βρίσκω ανημέρωτο, που λένε κι οι μορφωμένοι.
Στα χωριά, τα αγόρια τουλάχιστον, οδηγούν από τα 10 τους.
Τώρα για τα κορίτσια μπορεί να περιμένουν μέχρι να κλείσουν τα 16 για τους δώσουν τιμόνι.
Μα δε προσέχεις τι διαβάζεις, μου φαίνεται!
Ο φίλος είπε ότι "την είχε πάρει μικρή απ το χωριό". ʼρα την έφερε στη μεγάλη πόλη. Ε, εδώ δεν οδηγάνε απο τα 16 τους....
Επισκέπτης
οταν ημουν 25 τραβιομουν με μια μεγαλοκοπελλα ετων 38,κρατησε η σχεση 5 χρονια και ηταν ταπα τον ηθελε συνεχεια μεσα τηs αλλα στο τελοs μου ζητησε γαμο και την εκανα.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Σταύρο, σε βρίσκω ανημέρωτο, που λένε κι οι μορφωμένοι.
Στα χωριά, τα αγόρια τουλάχιστον, οδηγούν από τα 10 τους.
Τώρα για τα κορίτσια μπορεί να περιμένουν μέχρι να κλείσουν τα 16 για τους δώσουν τιμόνι.
στα 16 τους εχου πιασει οχι μονο τιμονι αυτοκινητου αλλά και πολλα απο τα άλλα τιμονια.....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Η μεγαλύτερη διαφορά που έπαιξε ήταν 6 χρόνια, εγώ 29 και αυτή 35 και ατελείωτη κ@@λα...Τώρα, στα 35 μου, με πόσο μεγαλύτερη πρέπει να πάω ρε πούστη μου;
εεεεχει ακομη.... the sky is the limit..
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Κάτι τέτοιο ας πούμε;
αααχχχχχχχχχχχχ ....τα σκουλαρικια της και τιποτα αλλο...........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Κάτι τέτοιο ας πούμε;
λύσα το εκανες..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και οχι μονο τα χειροφρενα που τα βαζεις????Τιμόνια ή λεβιέδες ταχυτήτων; ;)
ειναι αληθεια οτι στα χωρια οδηγανε απο τα 10-12...!!οπως και γω αλλωστε...!!αλλα ΜΟΝΟ μεσα στα χωρια...!!οι μπατσοι τα ξερουνε αλλα δεν λενε τιποτα...!!με εχουνε δει κιολας και δεν ειπανε τιποτα...!!τωρα και σε επαρχια να ναι λιγο δυσκολο να οδηγουσε μεσα στην πολη απο τα 16...μπορει να τανε και η εξαιρεση........!
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Ρε παιδια τι κολληματα ειναι αυτα? την πηρε 16 χρονων και μετα απο δυο χρονια προφανως της πηρε αμαξι σιγα το θεμα πια......
της πηρε αμαξι για να πηγαινει να πηδ.... στο σπιτι του γκομενου και να μην τον κουβαλαει στο δικο τους...
[size=9pt]....οσες φορες εχω κοιταξει, ... καποια καπως μεγαλη 35, 40, 45 μου φαινοντε.....γριες.
.... ενιωσα να με πλημμυριζει μια αισθηση αηδιας.[/size]
Α ρε κακομοίρη μου, αν το διάβαζε το post αυτό η πρώην μου (47), θα έψαχνε να σε βρει για να σε καρυδώσει...
Κανονικά έπρεπε να το σβήσω για να σε προστατεύσω, αλλά είσαι τυχερός που δε μπαίνει στο site.
(νομίζω)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε τωρα... 35 κ γρια? υπερβολη! εκτος αν ησουν 15
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις