Νέα

Sex με γιαγιάδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εγω που βλεπω στο απεναντι σπιτι μια τετοια να κανει ντους καθε απογευμα , να μην την......προσεγγισω δηλαδη ; :boobies:

Συνημμένα

• 15.jpg
    15.jpg
    95,9 KB · Εμφανίσεις: 58

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αυτη ειναι 56........!

Συνημμένα

• 13.jpg
    13.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 51

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αυτη ειναι η......60αρα !

Συνημμένα

• 05.jpg
    05.jpg
    93,8 KB · Εμφανίσεις: 38

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Προσωπικά ΔΕΝ χάριζα......... ;)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μουναρες με.......εμπειρια κυριοι !

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 38

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
λυσσαρα !

Συνημμένα

• 07.jpg
    07.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 49

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Υπερτερει ομως σε αλλες διαστασεις οπως φαινεται στη φωτο

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να γαμας 50-60 χρονων γυναικα ειναι ΚΑΒΛΑ. Συμφωνο απολυτα με τον Ανατολ. Έδω πλέον δεν κοιταμε να έχει ωραίο σώμα. Σημασία έχει που η 60αρα έχει πολύ καιρό να πάρει αθτό που χρειαζεται και είναι διατεθειμενη να συρθεί για τον πουτσο σου, ενώ έσυ είσαι ο θεός της υπόθεσης και της δίνεις την κάβλα σου απλόχερα. Τελείωμα στα μουτρα επιβάλεται καβλοσυμφωνω  με τον anatol. Έχει αρκετα τετοια site στο νετ. Οι ρωσσοι εξειδικεύονται σε αυτά. Ακόμα και τα ΜΙΛΦ των Ρωσσων ειναι πιό ανεβασμένα ηλικιακά!

Να μην υποθέσεις λοιπον οτι ειμαι 40. Ειμαι 25 στα 26. και πραγματικα γουσταρω μεγαλες και όχι απαραίτητα καλοστεκούμενες. Βάση αυτού που είπα, ότι εδώ παίζοθν αλλά πράγματα σημασία. Και ουτε και εχω ανάγκη τα δωράκια οπως είπε ο STAVROS. Ειναι η ολη φάση που με εμπνέει. Αλλη φαση , από μια μουναρα 20αρα σίγουρα, αλλα δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. Είναι σαν να συγκρίνεια τα πορτοκάλια με τον παστουρμα.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Παιδες καλησπερα. αν και ειμαι μελος πανω απο χρονο δεν εχω ξαναγραψει εδω. αφορμη πηρα από αυτο το thread και ειπα να ρωτησω τους πιο παλιους.
γνωριζετε τι γινεται στο club ΕΝΣΤΑΣΗ??? στην οδο Πατησιων?? η και που υπαρχουν αλλου τετοια clubs? συγνωμη αν δεν ειναι το καταλληλο thread αυτο αλλα με ενδιαφερει. ειμαι 29 ετων αλλα γουσταρω τις μεγαλυτερες. οποιοσ εχει πληροφοριες σας παρακαλω να μου πει που να ψαξω. ευχαριστω

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
IWCG,

Οι μιλφ σε πειράξανε...κτλ κτλ

Σταύρο, κουβέντα να γίνεται (όπως είπε) αλλά να πω το εξής. Καταρχήν μιλάμε για milf ή για gilf (όπως δόκιμα είπε ένας άλλος φίλος εδώ μέσα); Δε μιλάμε για 40άρες που μπορεί εμφανισιακά να είναι σε κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις καλύτερες από μια 18άρα (εμφανισιακά αλλά και σεξουαλικά) αλλά μιλάμε για 60,70,80άρες όπως άφησαν να εννοηθεί εδώ κάποιοι.
Αν πράγματι μιλάμε για extreme καταστάσεις που είναι δικαίωμα καθενός να επιλέγει δεν αντιλέγω. Σωστά το λες εκεί. Απλά ακόμα και στις περιπτώσεις βιασμών υπερήλικων που ακους στα ΜΜΕ καμιά φορά θεωρείται απαιχθές σχεδόν έναν τόνο κάτω από την απεχθή πράξη βιασμού ανήλικης ή παιδιού. Κάτι που σημαίνει πολλά...
Αναφέρεις τους τρανς...Δε μπήκα καν να σχολιάσω τίποτα εκεί μέσα. Πάλι σέβομαι τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες καθενός και καθεμίας. Θεωρώ ότι το θέμα με τις υπερήλικες απαιτεί πάντως πιο μεγάλο σεβασμό. Βλέπε μανάδες, γιαγιάδες μας. Αν είχα τρανς μάνα ίσως με πείραζε και αυτό. Τέλος πάντων ας αποδεχθώ είπαμε την ιδιαιτερότητα του καθενός.
Εκείνο που με ξενίζει και με ξυνίζει όμως είναι ότι ένα site σαν αυτό εδώ έχει σκοπό να αναφέρει, ανακαλύπτει, κρίνει, δοκιμάζει, παρουσιάζει, κτλ κτλ μπουρδέλα, call girls, city tours γυναικών (άντε να βάλω και τρανς), εκδιδόμενες επαγγελματίες ή ερασιτέχνιδες. Και έχω δει ένα site με εκατοντάδες post που το 95% (μην πω παραπάνω) αναφέρονται σε αθλητικά, πολιτικά, ταξιδιωτικά, κτλ θέματα άσχετα με το αντικείμενο του χώρου. Αντε να αποδεχθώ τα θέματα υγείας περί σεξ και μερικά άλλα όπως τα κομάτια με τις φωτογραφίες από ξέκωλα, παραλίες ή επώνυμες κτλ. Αλλά τελικά ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ άχρηστη πληροφορία χωρίς λόγο.
Εν πάση περιπτώση και αυτό είναι θέμα κριτικής και πολιτικής των υπευθύνων. Η γνώμη μου είναι ταπεινή μεν αλλά δική μου. οφείλω να τη σεβαστώ και να την υπερασπίσω πρώτος από όλους εγώ όπως κάνω και αποδέχομαι για των άλλων έστω και αν δε μπορώ να τις αποδεχθώ.
Πάντως θα προτιμούσα θέματα όπως αυτό για το οποίο μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις (και σε ευχαριστώ) να ήταν σε άλλο site συγκεκριμένης θεματολογίας και ΟΧΙ ΕΔΩ. Αυτό αφορά και άλλες κατηγορίες φυσικά θεμάτων...Ευχαριστώ!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο, κουβέντα να γίνεται (όπως είπε) αλλά να πω το εξής. Καταρχήν μιλάμε για milf ή για gilf (όπως δόκιμα είπε ένας άλλος φίλος εδώ μέσα); Δε μιλάμε για 40άρες που μπορεί εμφανισιακά να είναι σε κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις καλύτερες από μια 18άρα (εμφανισιακά αλλά και σεξουαλικά) αλλά μιλάμε για 60,70,80άρες όπως άφησαν να εννοηθεί εδώ κάποιοι.
Αν πράγματι μιλάμε για extreme καταστάσεις που είναι δικαίωμα καθενός να επιλέγει δεν αντιλέγω. Σωστά το λες εκεί. Απλά ακόμα και στις περιπτώσεις βιασμών υπερήλικων που ακους στα ΜΜΕ καμιά φορά θεωρείται απαιχθές σχεδόν έναν τόνο κάτω από την απεχθή πράξη βιασμού ανήλικης ή παιδιού. Κάτι που σημαίνει πολλά...
Αναφέρεις τους τρανς...Δε μπήκα καν να σχολιάσω τίποτα εκεί μέσα. Πάλι σέβομαι τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες καθενός και καθεμίας. Θεωρώ ότι το θέμα με τις υπερήλικες απαιτεί πάντως πιο μεγάλο σεβασμό. Βλέπε μανάδες, γιαγιάδες μας. Αν είχα τρανς μάνα ίσως με πείραζε και αυτό. Τέλος πάντων ας αποδεχθώ είπαμε την ιδιαιτερότητα του καθενός.
Εκείνο που με ξενίζει και με ξυνίζει όμως είναι ότι ένα site σαν αυτό εδώ έχει σκοπό να αναφέρει, ανακαλύπτει, κρίνει, δοκιμάζει, παρουσιάζει, κτλ κτλ μπουρδέλα, call girls, city tours γυναικών (άντε να βάλω και τρανς), εκδιδόμενες επαγγελματίες ή ερασιτέχνιδες. Και έχω δει ένα site με εκατοντάδες post που το 95% (μην πω παραπάνω) αναφέρονται σε αθλητικά, πολιτικά, ταξιδιωτικά, κτλ θέματα άσχετα με το αντικείμενο του χώρου. Αντε να αποδεχθώ τα θέματα υγείας περί σεξ και μερικά άλλα όπως τα κομάτια με τις φωτογραφίες από ξέκωλα, παραλίες ή επώνυμες κτλ. Αλλά τελικά ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ άχρηστη πληροφορία χωρίς λόγο.
Εν πάση περιπτώση και αυτό είναι θέμα κριτικής και πολιτικής των υπευθύνων. Η γνώμη μου είναι ταπεινή μεν αλλά δική μου. οφείλω να τη σεβαστώ και να την υπερασπίσω πρώτος από όλους εγώ όπως κάνω και αποδέχομαι για των άλλων έστω και αν δε μπορώ να τις αποδεχθώ.
Πάντως θα προτιμούσα θέματα όπως αυτό για το οποίο μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις (και σε ευχαριστώ) να ήταν σε άλλο site συγκεκριμένης θεματολογίας και ΟΧΙ ΕΔΩ. Αυτό αφορά και άλλες κατηγορίες φυσικά θεμάτων...Ευχαριστώ!

Ακριβώς, φίλε IWCG, κουβέντα να γίνεται?
Πάντως θίγεις διάφορα θέματα, και για να συνεχιστεί αυτή (η κουβέντα) θα σου απαντήσω και πάλι.
Και δε χρειάζεται να μ? ευχαριστείς γι αυτό.

[size=9pt]Εν πάση περιπτώση και αυτό είναι θέμα κριτικής και πολιτικής των υπευθύνων. Η γνώμη μου είναι ταπεινή μεν αλλά δική μου. οφείλω να τη σεβαστώ και να την υπερασπίσω πρώτος από όλους εγώ όπως κάνω και αποδέχομαι για των άλλων έστω και αν δε μπορώ να τις αποδεχθώ.[/size]

Κοίτα, νομίζω (η θέση που γράφω είναι δική μου, αλλά δε πέφτω και πολύ έξω), ότι η θέση του site είναι η εξής:
Ανοίγουμε ένα site με κύρια θεματολογία αυτή που είπες, αλλά ο καθένας μπορεί να γράφει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τον απασχολεί, έξω απ την κύρια θεματολογία του site, και αν κάποιος(οι) άλλος(οι) θέλει(ουν) να συνεχίσουν την κουβέντα, είναι ελεύθερος(οι) να το κάνει(ουν).
Με τον τρόπο αυτό τα μεν θέματα που είναι "πιασάρικα" συνεχίζουν να υπάρχουν, τα δε θέματα που απασχολούν μόνο αυτόν που τα έθεσε, σβήνουν απ την αρχή (δε συνεχίζονται). Μια έρευνα στα υπάρχοντα θέματα (σε όλες τις κατηγορίες) θα σε πείσει για την αλήθεια αυτού που σου γράφω.
Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό (υπάρχουν κι άλλα) που κάνει αυτό το site τόσο επιτυχημένο. Και με τη λέξη επιτυχημένο (κακά τα ψέματα) εδώ εννοώ (και εννοούμε όλοι μας νομίζω) την μεγάλη συμμετοχή κοινού σε αυτό. Διατρέχει το δεύτερο χρόνο ζωής του το site, και σε μερικές εβδομάδες μπαίνει στον τρίτο! Ξέρεις πολλά site με τέτοια επιτυχία?
Έχω την εντύπωση iwcg, ότι αν το site έλεγε απ την αρχή "θα γράφετε μόνο για πουτάνες, και αν ξεφεύγετε από αυτό το θέμα τα post σας δε θα δημοσιεύονται" (και είχε και ένα μηχανισμό που θα το καθιστούσε αυτό εφαρμοστέο), το site θα είχε σβήσει.
Και άλλοι φίλοι έχουν εκφράσει άποψη όμοια με τη δική σου, όμως, η άποψη αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωσή μας. Η γνώμη μου (και πρόβλεψή μου) είναι ότι αν εφαρμοζόταν, το site θα έσβηνε.
Σαν ενίσχυση αυτής μου της άποψης να προσθέσω ότι η σύγχρονη τεχνολογία (υποδιαίρεση του forum του site σε κατηγορίες, υπο-κατηγορίες, θέματα), δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους που ΔΕΝ τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απ το πουταναριό, να μην έχουν καμιά επαφή με τα υπόλοιπα.
Η εντύπωσή μου είναι (αν και δε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά σε παρακολουθώ σα χρήστη αρκετό καιρό ? και απ ότι θυμάμαι) ότι δεν είσαι απ τους ανθρώπους που δεν έχεις άλλα ενδιαφέροντα εκτός απ το πληρωμένο μουνί.

[size=9pt]Και έχω δει ένα site με εκατοντάδες post που το 95% (μην πω παραπάνω) αναφέρονται σε αθλητικά, πολιτικά, ταξιδιωτικά, κτλ θέματα άσχετα με το αντικείμενο του χώρου. Αντε να αποδεχθώ τα θέματα υγείας περί σεξ και μερικά άλλα όπως τα κομάτια με τις φωτογραφίες από ξέκωλα, παραλίες ή επώνυμες κτλ. Αλλά τελικά ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ άχρηστη πληροφορία χωρίς λόγο.[/size]
IWCG, αν ΔΕΝ υπήρχαν αυτά τα post, δε σημαίνει ότι θα είχαν πάρει τη θέση τους άλλα, σχετικά με το sex. Απλά δε θα υπήρχαν. Ότι είναι να γραφτεί σχετικά με το sex, γράφεται. Αμφιβάλλεις? Το ότι γράφονται ΚΑΙ άλλα, γιατί σε ξυνίζει (ωραία έκφραση!)?
Για μένα, άχρηστη πληροφορία δεν είναι αυτή που λες. ʼχρηστη πληροφορία (ή μάλλον καθόλου πληροφορία) είναι τα post τύπου +1, +10, +1000, σκέτα smilies ( :dancing:), τα post διαφόρων νέων (βλέπεις πχ άτομο με κάτω από 10 post) που λένε "το τηλέφωνο και σε μένα με ΡΜ παρακαλώ", και άλλα τέτοια. Αλλά ούτε αυτά μπορεί να τα κόψει το site, γιατί είπαμε, είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ site.

[size=9pt]Αναφέρεις τους τρανς...Δε μπήκα καν να σχολιάσω τίποτα εκεί μέσα. Πάλι σέβομαι τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες καθενός και καθεμίας. Θεωρώ ότι το θέμα με τις υπερήλικες απαιτεί πάντως πιο μεγάλο σεβασμό. Βλέπε μανάδες, γιαγιάδες μας. Αν είχα τρανς μάνα ίσως με πείραζε και αυτό. Τέλος πάντων ας αποδεχθώ είπαμε την ιδιαιτερότη τα του καθενός.[/size]

Ούτε και εγώ έχω σχολιάσει τίποτα στα τρανς. ʼντε να έχω πετάξει καμιά μαλακία σε κάτι που μου έκανε εντύπωση καμιά φορά, και έπεσε το μάτι μου συμπτωματικά. Αλλά αυτό το βιολί του εκθειασμού των... προσόντων των τρανς (το λέει κι ο τίτλος άλλωστε) με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δε το διαβάζω κι όλας συστηματικά. Αλλά όπως είπες, σέβομαι τις ιδιαιτερότητες του καθενός (εφ όσον δε με ενοχλούν), και απλώς δε συμμετέχω.

Α, δε καταλαβαίνω ρε φίλε τι εννοείς με το "αν είχα τρανς μάνα". Τεχνικά δε γίνεται αυτό, πως το εννοείς? Οι τρανς δεν τεκνοποιούν!

Όσο για το σεβασμό, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ υπερηλίκων και ανηλίκων:
Ο υπερήλικας είναι σε θέση να προστατέψει τον εαυτό του (ίσως να μην έχει τη σωματική ρώμη, αλλά έχει την πνευματική ικανότητα), σε αντίθεση με τον ανήλικο, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει τίποτα. Η υπέργρια που ποστάρισα νωρίτερα εδώ, όπως και η άλλη με τη μασέλα έξω, ήταν επιλογή τους να βγάλουν αυτές τις φωτογραφίες (είτε γιατί πληρώθηκαν, είτε γιατί τους άρεσε, δεν ξέρω, απ το internet είναι η προέλευση των φωτογραφιών, δε φαντάζομαι να πίστεψες ότι τις τράβηξα εγώ), δεν ήταν προϊόν αποπλάνησης. Στον ανήλικο, κατά πάσα πιθανότητα η όποια φωτογραφία (κατά πάσα βεβαιότητα, όχι πιθανότητα) είναι προϊόν αποπλάνησης. Ξεγελάσματος δηλαδή. Γιατί ο ανήλικος δεν έχει το κριτήριο (καθόλου) για το τι είναι σωστό και τι όχι, ή εν πάσει περιπτώσει είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστεί σε σχέση με αυτό, μη έχοντας την εμπειρία της ζωής. Γι αυτό και δεν θα συμφωνήσω στον παραλληλισμό σου με τις κατηγορίες υπερήλικας ? ανήλικος.

Ο βιασμός (που αναφέρεις), είναι άλλο πράμα. Ο βιασμός είναι έγκλημα γιατί επιβάλλει στο άτομο μια πράξη υπό το κράτος βίας (σωματικής: ο βιαστής είναι πιο ρωμαλέος, ή απειλής: κρατάει όπλο, ή ιδιαιτέρων συνθηκών: το θύμα είναι αναί
σθητο για άλλο λόγο > πχ ποτό ή τραυματισμός). Ο βιασμός είναι έγκλημα εφ όσον γίνεται χρήση βίας, γιατί χωρίς βία, (αν π.χ. πας εσύ η εγώ να πηδήξουμε με το ζόρι τη πρωταθλήτρια ελληνορωμαϊκής πάλης τι πιθανότητες επιτυχίας έχουμε? ? μάλλον θα τις αρπάξουμε!), δεν πρόκειται περί βιασμού.

Ναι, μια υπερήλικη είναι πιο εύκολο να τη βιάσει κάποιος απ ότι μια 30ρα, γιατί κατά τεκμήριο η υπερήλικη δε μπορεί σωματικά να αντισταθεί. Και η... ευαισθησία των καναλιών στο θέμα (αφού αφαιρέσουμε τον παράγοντα ακροαματικότητα) είναι ακριβώς γι αυτό: Για την αναλγησία του δράστη στο ότι απέναντί του είχε ένα ανυπεράσπιστο άτομο, όχι γιατί το ξεγέλασε. Το παιδί όμως, το ξεγελάει ο παιδεραστής. Με καραμέλες.

Και να καταλήξω λέγοντάς σου ότι ο παραλληλισμός σου με τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας δεν είναι επιτυχής, γιατί τότε θα μπορούσε ο καθένας να θίγεται επειδή τα βασικά χαρακτηριστικά (ηλικία, σωματότυπος κλπ) των πορνών που παρουσιάζονται εδώ σε αυτό το site είναι ίδια με των αδερφών μας, θυγατέρων μας, συζύγων μας, κλπ.

Οπότε το site δε θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου ε?

ʼντε καλό καύσωνα!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ζήτω οι OMA LOVERS και το OMA SEX....μου είχε κάτσει παλιά μια 55άρα αστέρι, τι χυσιές μέσα της άλλο πράγμα....δεν φοβάσαι και για τεκνοποίηση.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μόνο από τα αφροδίσια που έχει μαζέψει από τους προηγούμενους  :dancing:

Dilkavot

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ο καθε ενας εχει τα γουστα του κ το γαμισι ειναι προσωπικο θεμα του καθε ενα οποτε βουρ στον πατσα στην κυριολεξια ομως ασε που αν εισια μικρος κ οχι κ ιδιαιτερα ομορφος βγαζεις κ κανενα δωρακι Οπως λεει κ η παροιμια Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
πως λεγεται το προφυλακτικο του παπου?
πα πουτσο θηκη....

Επισκέπτης
κανενας καραμπουζουκλης που να γαμησε κοπελα ανω των 70 υπαρχει?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν είχα τρανς μάνα ίσως με πείραζε και αυτό.
Αφού διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό μέσα στο site, θαρρώ πώς τα 'χουμε διαβάσει ΟΛΑ.

Πώς είναι δυνατόν ρεφίλε, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, να 'χετε μάνα trans. Η οποία, θα σας είχε γεννήσει από που ακριβώς; Από τον πούτσο της; Το εγχειρισμένο, τεχνητό μουνί της; Ή, από τον κώλο της;

Ήμαρτον ρε, που λέει και ο Γεωργίου.

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Εγω απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει ητανε με μια Ελληνιδα 53 χρονων  Φουλ ανωμαλια η κυρια. Και τα κορυφαια με μια ρωσιδα 47 χρονων πουτανα που  περναγα ομως φανταστικα μαζι της.

Επισκέπτης
Εγω απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει ητανε με μια Ελληνιδα 53 χρονων  Φουλ ανωμαλια η κυρια. Και τα κορυφαια με μια ρωσιδα 47 χρονων πουτανα που  περναγα ομως φανταστικα μαζι της.

ειχανε σφυχτα κλανιδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom