Νέα

Sex με γιαγιάδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για τους λατρεις του ωριμου ερωτα

Συνημμένα

• gria.jpg
    gria.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 85

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
νομιζω οτι αυτο ειναι too old.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εμαθα οτι τωρα κανει πιατσα η γιαγια στο νεκροταφειο ζωγραφου...για να βγαλει τα εξοδα της κηδειας, καταλαβαινεις... :grin:  :grin: :grin: :grin:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa apisteftable!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
τι πουρο' τι καγκουρο,και τα δυο το ιδιο πηδημα κανουν

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
λέτε ότι θέλετε έχει κάτι 40-50 χρονών που εμένα μου βγάζουν μεγάλη τρέλα..  βεβαία όχι όλα τα πουρά ... για ένα ποσοστό μιλάμε το οποίο είναι στην χλιδή ...

καμιά πενηντάρα κυριλού με το που θα βγαίνει από το κομμωτήριο να την πλακώνεις στα πουτσοσκάμπιλα   

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες , ο φιλος gook εχει απολυτο δικιο.
Τυχαινει να μενω ΒΠ ψηλα και κατα καιρους βλεπω κατι 50αρες να βγαινουν μεσα απο κατι JEEP και CABRIO, με γαμηστερο κορμι και φατσα, που πραγματικα σου ερχεται να τις ξεσκισεις!!!!( αλλα μαλλον αυτες θα σε ..ξεσκισουν!!!) ...και ειναι κατι μουναρες ρε μαγκες ..αλλο πραγμα!!!
:boobies: :boobies: :dancing: :dancing:

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αυτό είναι ένα πουρό που σας είχα υποσχεθεί ότι θα δείτε

Συνημμένα

• 983180583_m.jpg
    983180583_m.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 53

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
:dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 1232721787_m.jpg
    1232721787_m.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 1232723705_m.jpg
    1232723705_m.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 1232725434_m.jpg
    1232725434_m.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 50

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αυτές της γιαγιάδες θέλω εγώ

Επισκέπτης
τελικα οι λατρεις της τριτης ηλικιας εξαφανιστικαν?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι ρε φίλε podo αλλά που να βρούμε καμμιά?...και θα γούσταρα μια τέτοια περίπτωση έτσι για αλλάγή...αλλά εμφανίσιμη όμως όχι την γιαγιά μου..... :think:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε podo αλλά που να βρούμε καμμιά?...και θα γούσταρα μια τέτοια περίπτωση έτσι για αλλάγή...αλλά εμφανίσιμη όμως όχι την γιαγιά μου..... :think:
50αρες που είναι καλοστεκούμενες υπάρχουν...εγώ πρίν κανένα χρόνο είχα μία...αρκετά καλή....που αν την έβλεπες στην δουλειά δεν σου πέρναγε από το μυαλό ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο....αδύνατη,ωραίο σωματάκι και στο κρεββάτι όταν τίς έφυγαν οι αναστολές δεν κόλλαγε πουθενά....αλλά με 50άρα που μοίαζει στην συγχωρεμένη την γιαγιά μου δεν θα πήγαινα....κάποτε στον Ροδόλφο στο Σύνταγμα μου την είχε πέσει μία,με ταγεράκι,χρυσαφικά στο χέρι και γενικά φαινόταν κυρία...αλλά ρε φίλε δεν μπορούσα να πάω...ήταν τουλάχιστον 65....το φιλαράκι που είχαμε πάει μαζί μου έλεγε να πάω για να τις φάμε λεφτά...αλλά αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου...άσε που δεν θα μου έκανε και κούκου με αυτή.....

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω θα γινω λιγο κακος.πιστευω οτι οι γριες ειναι για να βγαζει κανεις ολες του τις ανωμαλιες.ειναι που ειναι αχορταγες οι πιο πολλες οποτε δεν το βλεπω κακο
να τις τσιτωσεις λιγο παραπανω

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εγω θα γινω λιγο κακος.πιστευω οτι οι γριες ειναι για να βγαζει κανεις ολες του τις ανωμαλιες.ειναι που ειναι αχορταγες οι πιο πολλες οποτε δεν το βλεπω κακο
να τις τσιτωσεις λιγο παραπανω
Ρε συ φίλε...νέα παιδιά είμαστε...ας βάλουμε κάποια στάνταρ...όχι να πάω και με εντελώς γριά....να είναι καλοστεκούμενη...εντάξει...αλλά ακόμα είμαστε νέοι....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
...άσε που δεν θα μου έκανε και κούκου με αυτή....
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι απεχτος...  εγω παντως ξεσκηζα καμοια γριουλα-καυλα αλλα και εγω δεν θα πιγενα ποτε με την γιαγια μου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα έχει ένα καλό σωματάκι μέσα αλλά άμα είναι όλο ζάρες και σακουλιασμένα βυζιά ..μπλιάχ...με τίποτα ο βαγγέλης δεν λειτουργεί.....και εγώ έχω περίπου 1,5 χρόνο να πάω με κάποια καλή....θα μου την βαρέσει καμμιά μέρα και θα πάω στο ένταση μου φαίνεται...

Dilkavot

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
άμα έχει ένα καλό σωματάκι μέσα αλλά άμα είναι όλο ζάρες και σακουλιασμένα βυζιά ..μπλιάχ...με τίποτα ο βαγγέλης δεν λειτουργεί.....και εγώ έχω περίπου 1,5 χρόνο να πάω με κάποια καλή....θα μου την βαρέσει καμμιά μέρα και θα πάω στο ένταση μου φαίνεται...
Μάγκες στο ένταση κ σε μαγαζιά στην Πατησίων εκτός από Αλβανούς ζιγκολό παίζουν κ Έλληνες πάντως αν το κάνεις επάγγελμα να γαμάς γιαγίαδες μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά δεν σκέφτεσαι δεν σε νίαζει τίποτα γαμάς τα παίρνεις φεύγεις

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
πάντως αν το κάνεις επάγγελμα να γαμάς γιαγίαδες μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά δεν σκέφτεσαι δεν σε νίαζει τίποτα γαμάς τα παίρνεις φεύγεις
Και όταν σε ρωτάνε 'τι δουλειά κάνεις' τι θα τους λες?

μαμιάς απολιθομάτων..?

η και συντηρητής αρχαίων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom