lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
χα χα χα χα τον ξεχασα αυτον τον μαλακαO gayboy Φιλε μου!
χα χα χα χα τον ξεχασα αυτον τον μαλακαO gayboy Φιλε μου!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa apisteftable!!!εμαθα οτι τωρα κανει πιατσα η γιαγια στο νεκροταφειο ζωγραφου...για να βγαλει τα εξοδα της κηδειας, καταλαβαινεις...
Ίδια άποψη ακριβώς.....εγώ πάντως μέχρι 50 και αν είναι πολύ καλοστεκούμενη και εμφανίσημη την πηδάω,παραπάνω πολύ δύσκολα τα πράγματα.εννοείται χωρίς να πληρώσω......
50αρες που είναι καλοστεκούμενες υπάρχουν...εγώ πρίν κανένα χρόνο είχα μία...αρκετά καλή....που αν την έβλεπες στην δουλειά δεν σου πέρναγε από το μυαλό ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο....αδύνατη,ωραίο σωματάκι και στο κρεββάτι όταν τίς έφυγαν οι αναστολές δεν κόλλαγε πουθενά....αλλά με 50άρα που μοίαζει στην συγχωρεμένη την γιαγιά μου δεν θα πήγαινα....κάποτε στον Ροδόλφο στο Σύνταγμα μου την είχε πέσει μία,με ταγεράκι,χρυσαφικά στο χέρι και γενικά φαινόταν κυρία...αλλά ρε φίλε δεν μπορούσα να πάω...ήταν τουλάχιστον 65....το φιλαράκι που είχαμε πάει μαζί μου έλεγε να πάω για να τις φάμε λεφτά...αλλά αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου...άσε που δεν θα μου έκανε και κούκου με αυτή.....ναι ρε φίλε podo αλλά που να βρούμε καμμιά?...και θα γούσταρα μια τέτοια περίπτωση έτσι για αλλάγή...αλλά εμφανίσιμη όμως όχι την γιαγιά μου.....
Ρε συ φίλε...νέα παιδιά είμαστε...ας βάλουμε κάποια στάνταρ...όχι να πάω και με εντελώς γριά....να είναι καλοστεκούμενη...εντάξει...αλλά ακόμα είμαστε νέοι....εγω θα γινω λιγο κακος.πιστευω οτι οι γριες ειναι για να βγαζει κανεις ολες του τις ανωμαλιες.ειναι που ειναι αχορταγες οι πιο πολλες οποτε δεν το βλεπω κακο
να τις τσιτωσεις λιγο παραπανω
εισαι απεχτος... εγω παντως ξεσκηζα καμοια γριουλα-καυλα αλλα και εγω δεν θα πιγενα ποτε με την γιαγια μου......άσε που δεν θα μου έκανε και κούκου με αυτή....
Μάγκες στο ένταση κ σε μαγαζιά στην Πατησίων εκτός από Αλβανούς ζιγκολό παίζουν κ Έλληνες πάντως αν το κάνεις επάγγελμα να γαμάς γιαγίαδες μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά δεν σκέφτεσαι δεν σε νίαζει τίποτα γαμάς τα παίρνεις φεύγειςάμα έχει ένα καλό σωματάκι μέσα αλλά άμα είναι όλο ζάρες και σακουλιασμένα βυζιά ..μπλιάχ...με τίποτα ο βαγγέλης δεν λειτουργεί.....και εγώ έχω περίπου 1,5 χρόνο να πάω με κάποια καλή....θα μου την βαρέσει καμμιά μέρα και θα πάω στο ένταση μου φαίνεται...
Και όταν σε ρωτάνε 'τι δουλειά κάνεις' τι θα τους λες?πάντως αν το κάνεις επάγγελμα να γαμάς γιαγίαδες μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά δεν σκέφτεσαι δεν σε νίαζει τίποτα γαμάς τα παίρνεις φεύγεις