Νέα

Sex με γιαγιάδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε όχι και ζιγκολό στα 45..θα με πάρουν με τις πέτρες τα πουρά....είπαμε καμμιά καλή για να ευχαριστηθούμε έμπειρο μαμήσι.....

Επισκέπτης
Η Sharon Stone είναι 50-1 . Δεν νομίζω όμως ότι είναι ... τυπική γιαγιά , έτσι;

Και η Geena Davis είναι 50+1 αλλά με 1,83 ύψος και τέτοιο κορμί μάλλον το ξεχνάς!

Ακόμη η Heather Locklear είναι 46, αλλά νομίζω ότι ανήκει επίσης στις εξαιρέσεις!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Η Sharon Stone είναι 50-1 . Δεν νομίζω όμως ότι είναι ... τυπική γιαγιά , έτσι;

Και η Geena Davis είναι 50+1 αλλά με 1,83 ύψος και τέτοιο κορμί μάλλον το ξεχνάς!

Ακόμη η Heather Locklear είναι 46, αλλά νομίζω ότι ανήκει επίσης στις εξαιρέσεις!
Οταν γινει και αυτη γιαγιακα να παρω σειρα?Απο πιτσιρικας την ειχα απωθημενο

Συνημμένα

• Samantha Fox big natural tits.jpg
    Samantha Fox big natural tits.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
Πλάκα πλάκα στο imdb.com διαβάζω ότι είναι ήδη 41 !!!!!!

Πολύ τάπα όμως για τα γούστα μου, μόνο 1,55 .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να ρε, το απόλυτο sex!

(Την έχω ξαναβάλει και στο παλιό forum).

Συνημμένα

• 092002.jpg
    092002.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 44

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Kai εδώ βέβαια, είναι όλα τα λεφτά!

Συνημμένα

• PolyGria1.jpg
    PolyGria1.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 39

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΥΓΟΥΡΟΣ!!! Είστε για τρελές βόλτες στο 3ο νεκροταφείο.
Ο Σταύρος51 έβαλε το Γκόλουμ να πούμε. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
ειπαμε οτι τα milf ειναι καλα!!εμενα με καυλωνουν απιστευτα αλλα οχι και τα gilf(grandmother i'd like to fuck)!!!!!!!!!!!το gilf τωρα το εβγαλα σαν ορο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλα ειστε πολυ ανωμαλοι...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να γαμας 50-60 χρονων γυναικα ειναι ΚΑΒΛΑ. Συμφωνο απολυτα με τον Ανατολ. Έδω πλέον δεν κοιταμε να έχει ωραίο σώμα. Σημασία έχει που η 60αρα έχει πολύ καιρό να πάρει αθτό που χρειαζεται και είναι διατεθειμενη να συρθεί για τον πουτσο σου, ενώ έσυ είσαι ο θεός της υπόθεσης και της δίνεις την κάβλα σου απλόχερα. Τελείωμα στα μουτρα επιβάλεται καβλοσυμφωνω  με τον anatol. Έχει αρκετα τετοια site στο νετ. Οι ρωσσοι εξειδικεύονται σε αυτά. Ακόμα και τα ΜΙΛΦ των Ρωσσων ειναι πιό ανεβασμένα ηλικιακά!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
να γαμας 50-60 χρονων γυναικα ειναι ΚΑΒΛΑ. Συμφωνο απολυτα με τον Ανατολ. Έδω πλέον δεν κοιταμε να έχει ωραίο σώμα. Σημασία έχει που η 60αρα έχει πολύ καιρό να πάρει αθτό που χρειαζεται και είναι διατεθειμενη να συρθεί για τον πουτσο σου, ενώ έσυ είσαι ο θεός της υπόθεσης και της δίνεις την κάβλα σου απλόχερα. Τελείωμα στα μουτρα επιβάλεται καβλοσυμφωνω  με τον anatol. Έχει αρκετα τετοια site στο νετ. Οι ρωσσοι εξειδικεύονται σε αυτά. Ακόμα και τα ΜΙΛΦ των Ρωσσων ειναι πιό ανεβασμένα ηλικιακά!

Να υποθεσω οτι εισαι 40+?
Δε μπορω να φανταστω εναν 20ρη να τη βρισκει με μια 60ρα.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ΕΛΕΟΣ...!!!
Αυτό δεν είναι θέμα...είναι το Παρασκευή και 13 μαζί με το Ψαλιδοχέρι και το HellRise μαζί με το Τρόμος πάνω από την πόλη. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ....!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ΕΛΕΟΣ...!!!
Αυτό δεν είναι θέμα...είναι το Παρασκευή και 13 μαζί με το Ψαλιδοχέρι και το HellRise μαζί με το Τρόμος πάνω από την πόλη. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ....!

IWCG,

Οι μιλφ σε πειράξανε? έχω διάφορα να σου απαντήσω (κουβέντα να γίνεται):

1) Κατ αρχήν για του άλλου το γούστο δε μας πέφτει λόγος.
2) Επόμένως τους αφήνουμε να βγάζουν τ' απωθημένα τους με όποιο τρόπο νομίζει ο καθένας καλύτερον....
3) Δεν είμαι (και εγώ) fun του είδους, αλλά εν πάσει περιπτώσει, υπάρχουν μερικές κυρίες που ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ θα μπορούσε να τις δει κανείς λίγο πιο διαφορετικά...(*)
4) Φαίνεται ότι σε μερικούς συναγωνιστές εδώ το "κλικ" που κάνει το είδος είναι αρκετά έντονο. Είναι "ΖΝΤΟΥΠ", όχι μόνο κλίκ! Δεν πειράζει, μαγκιά τους.(**)
5) Το θέμα μας δίνει λαβή να κάνουμε και την πλάκα μας (που το πας αυτό?). Βασικό πράμα η πλάκα στη ζωή του ανθρώπου... Στο πλαίσιο αυτό (ξανα)ποστάρησα κι εγώ τις δυό φωτο που είδες νωρίτερα. Δε φαντάζομαι να νόμισες....
6) Οι γιαγιάκες σε πείραξαν? Έχεις μπει στο thread "τραβέλια με προσόντα", να δεις τι γράφεται εκεί μέσα? Εκεί, φίλε μου ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ δε μου σηκώνεται να κάνω...

(*) Αν υποθέσουμε ότι (στατιστικά) από τις 100 γυναίκες 19-30 ετών που βλέπεις στο δρόμο "σου κάνουν" οι 60 για να τις πιτσιλίσεις (λέω ένα υποθετικό ποσοστό, υπόθεση εργασίας κάνω), τότε απο τις 100 γυναίκες 45-60 ετών που βλέπεις στο δρόμο "σου κάνουν" οι 5 για να τις πιτσιλίσεις. Η διαφορά του ποσοστού (που σίγουρα υπάρχει) οφείλεται στην έλλειψη φρεσκάδας που έχει το μιλφ, και στη γενική απαξίωση λόγω της ηλικίας πράγμα που στις νεώτερες είναι καθόλου έως λιγότερο ορατό. Το μικρότερο ποσοστό, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ μηδενικό ποσοστό. Δε θς να'ναι 5%? ας είναι 2%. 1%. 0,5%. Αλλά υπάρχει κάποιο ποσοστό, δεν είναι μηδέν αυτό. Δε μπορείς να το αρνηθείς. Έχω να σου δώσω και παραδείγματα, αν θέλεις (απο celebs εννοώ)

(**) Το "κλικ" με το "ΖΝΤΟΥΠ" είναι δυό όροι που δεν είναι σαφώς διαχωρισμένοι, δεν υπάρχει δηλαδή μόνο άσπρο και μαύρο, υπάρχουν και όλοι οι τόνοι του γκρίζου ενδιάμεσα. Το τι "κλικάρει" τον καθένα μας είναι κάτι που δε προσδιορίζεται εύκολα. Σκέψου όμως ότι πολλές φορές στα κριτήρια αυτά μπαίνει και επιρεασμός απο "εξωγενείς" παράγοντες (όπως τα διάφορα "δωράκια" απο τις ώριμες κυρίες προς τα τεκνά τους), και θα καταλάβεις γιατί το ενδιαφέρον προς το είδος είναι κάπως περισσότερο αυξημένο απο ότι θα περίμενε κανείς.

Κατα τα λοιπά, σου είπα, δεν είμαι fun του είδους, ούτε ανάγκη από λεφτά έχω. Αλλά για όλα τα πράματα υπάρχει μια τιμή, το ξέρεις φαντάζομαι αυτό.

Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως, τι είναι αυτό που κάνει "κλικ" σε μερικούς συναδέλφους εδώ μέσα (αναφέρομαι πάλι στο thread "τραβέλια με προσόντα"), και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να "απολαύσουν" αυτό το πράμα?

Αλλά είπαμε: Για του άλλου το γούστο δε μας πέφτει λόγος. Οπότε κάνω μώκο για το thread. Απλά δε μπαίνω. Κι αν μπω είναι για να με βοηθήσει να κρατήσω τη δίαιτα μου.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Οταν γινει και αυτη γιαγιακα να παρω σειρα?Απο πιτσιρικας την ειχα απωθημενο

Αχχχχχ.... από το 1986 ... την Sam σκέφτομαι...  :boobies:

Από μικρό παιδάκι....
Τότε ήταν στα φόρτε της... Αυτή και η Sabrina από Ιταλία....
Και τα video clips τους... άπαιχτα!!!!!!!!
Αχχχχχχχχχχχχχχχ  :headbang:  :boobies:  :headbang:

Συνημμένα

• Samantha Fox big natural tits.jpg
    Samantha Fox big natural tits.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 33

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.426
Πόντοι
12.056
ημαρτον λεμεεεε... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• god-please-no.jpg
    god-please-no.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 33

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αθάνατο rotten!!!!

askmenot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ολα αυτά καλα παιδιά... Επι του πρακταίου, εκτοσ από ενταση σε ποια άλλα μαγαζια μπορούμε να βρούμε τίποτε να ασχοληθούμε? ξέρει κανείς ή μονο υψηλή θεωρία ξανά? και να θέω και ένα ακόμα θέμα και sorry αν είναι άσχετο. από Amsterdam ξέρει κανείς από shows, swingers και cuckolds? Ευχαριστώ προκαταβολικά

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
για οσους νομιζουν οτι δεν εχουν κατι να δειξουν οι ανω των 5ο ετων γυναικες , παρτε μερικες ερασιτεχνικες φωτο !

απο 52 εως :think:....και οσο αντεχουν να σε κανουν να χυνεις ασταματητα......

Συνημμένα

• 153.jpg
    153.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 93

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2