Νέα

Sex με γιαγιάδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
μακρια απο τραβε τουλαχιστον εγω τυπε...οσο αφορα την εμφανιση δεν με απασχολει τοσο...αρκει να ειναι γκραννια  :pipa1:
...σε μπουρδελα δεν παιζουν πολλα γκρανια ,ειναι οι 2-3 γνωστες που ξερουμε ολοι ,αντιθετως στη λαυριου και στα στενα γυρω μπορει να βρεις αρκετες και γω απο κει ψωνιζω οσο για το θεμα της εμφανισης εγω ειμαι εκλεκτικος ,χοντρες τριχωτες η κακοντυμενες απορριπτονται..

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
...σε μπουρδελα δεν παιζουν πολλα γκρανια ,ειναι οι 2-3 γνωστες που ξερουμε ολοι ,αντιθετως στη λαυριου και στα στενα γυρω μπορει να βρεις αρκετες και γω απο κει ψωνιζω οσο για το θεμα της εμφανισης εγω ειμαι εκλεκτικος ,χοντρες τριχωτες η κακοντυμενες απορριπτονται..

θενκς τυπε...τα ξερω και εγω τα περισσοτερα..τωρα τελευταια εχω ενα στανταρακι σε μπου , αλλα κανω και τις βολτες μου στο τριγωνο...ε τωρα οσο να ναι το γκρανι πρεπει να ειναι γκρανι

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
θενκς τυπε...τα ξερω και εγω τα περισσοτερα..τωρα τελευταια εχω ενα στανταρακι σε μπου , αλλα κανω και τις βολτες μου στο τριγωνο...ε τωρα οσο να ναι το γκρανι πρεπει να ειναι γκρανι
... εχω την εντυπωση οτι τετοιες φασεις στην ευρωπη και ιδιως στη γερμανια πρεπει να παιζουν ,εδω υπαρχει πολλη συντηρηση...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
εκτακτη ειδηση!!!Κολ. 53: δυο ξανθιές γιαγιάδες που τους έκοψαν το επικουρικό και βγήκαν στο κλαρί !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αγαπαμε γιαγιαδες

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ΣΟΚ: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη

Μία 85χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να βιάσει ένας 24χρονος από το Αγρίνιο.

Ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι της. Εκείνη ανυποψίαστη τον άφησε να εισέλθει και πήγε στην κουζίνα να ετοιμάσει τους καφέδες. Όση ώρα εκείνη βρίσκονταν στην κουζίνα, ο νεαρός πέταξε τα ρούχα του, άρπαξε τη γυναίκα και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι.

Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80 ευρώ και αποχώρησε.

Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη σήμερα το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Πηγή:aerasfm

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
ΣΟΚ: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη

Μία 85χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να βιάσει ένας 24χρονος από το Αγρίνιο.

Ο νεαρός άνδρας επισκέφθηκε το σπίτι της. Εκείνη ανυποψίαστη τον άφησε να εισέλθει και πήγε στην κουζίνα να ετοιμάσει τους καφέδες. Όση ώρα εκείνη βρίσκονταν στην κουζίνα, ο νεαρός πέταξε τα ρούχα του, άρπαξε τη γυναίκα και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι.

Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80 ευρώ και αποχώρησε.

Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη σήμερα το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Πηγή:aerasfm

Την χάλασε την γιαγιά ο 24χρονος.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι βαζουν στο ιδιο σακουλι ολες τις πενηνταρες δεν εχουν ιδεα.
Πριν 3 χρονια και για διαστημα 6μηνων πηδουσα μια 52αρα τοτε.καμια σχεση με τις βρωμες που ανεβαζετε.
Κυριλατη με 3 παιδια και παντρεμενη.
Οι συναντησεις γινοντουσαν σε ξενοδοχειο.αρκουσε ενα τηλεφωνημα.το καλο ηταν οτι οταν φευγαμε απο εκει δε με ξερεις δε σε ξερω.ουτε τηλεφωνα και παπαριες.μονο οταν μπορουσε επαιρνε για να ξεσκιστει.
Το τι γουστα βγαζουν αυτες οι γκομενες δε λεγεται.
Ειχε και ασχημα ομως,ποτε δεν εχυσα σε στομα η προσωπο η μεσα της.παντα στον σβερκο.
Οταν καναμε να βρεθουμε πανω απο 3 μερες,οταν βρισκομασταν φανταστειτε λιγο τι τσιμπουκι μπορει να μου εκανε.ποιες εικοσαρες και ποιες τριανταρες.
Να περνατε καλα και να γαματε σκληρα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Οσοι βαζουν στο ιδιο σακουλι ολες τις πενηνταρες δεν εχουν ιδεα.
Πριν 3 χρονια και για διαστημα 6μηνων πηδουσα μια 52αρα τοτε.καμια σχεση με τις βρωμες που ανεβαζετε.
Κυριλατη με 3 παιδια και παντρεμενη.
Οι συναντησεις γινοντουσαν σε ξενοδοχειο.αρκουσε ενα τηλεφωνημα.το καλο ηταν οτι οταν φευγαμε απο εκει δε με ξερεις δε σε ξερω.ουτε τηλεφωνα και παπαριες.μονο οταν μπορουσε επαιρνε για να ξεσκιστει.
Το τι γουστα βγαζουν αυτες οι γκομενες δε λεγεται.
Ειχε και ασχημα ομως,ποτε δεν εχυσα σε στομα η προσωπο η μεσα της.παντα στον σβερκο.
Οταν καναμε να βρεθουμε πανω απο 3 μερες,οταν βρισκομασταν φανταστειτε λιγο τι τσιμπουκι μπορει να μου εκανε.ποιες εικοσαρες και ποιες τριανταρες.
Να περνατε καλα και να γαματε σκληρα
...στο σβερκο ειπες ? να και κατι πρωτοτυπο... :2funny:  :2funny:  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.091
Πόντοι
12.756
ωραιο σημειο τυπε , δεν το ειχα σκεφτει ποτε  :rockon: :rockon:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
τυπε σου ζητουσε σβερκο-χυσιμο?

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τυπε σου ζητουσε σβερκο-χυσιμο?
Ναι ζητουσε μονο σβερκο.αλλα φαπα δεν επεφτε γιατι πιτσιλαει το σπερμα.
Ειναι καυλα παντως μετα να ερχισουν να τρεχουν και να μη τα σκουπιζει

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η ΠΙό μεγαλη που χω παει εγω ειναι η nadia rosaki θα θελα να παω κ με μια 50-55 αρκει να βλεπεται κ ναναι καθαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom