Νέα

Σεξ με έγκυο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Ρε μύστες παίρνετε τέτοιο ρίσκο να γαμήσετε τη γυναίκα σας έγκυο;Δε φοβηθήκατε μην βγάλει κανα πρόβλημα το παιδί;Δε λέω γλειφομούνια, πίπες και τέτοια αλλά για κανονικό γαμήσι.

Άντε να γαμήσεις καμια ξένη που δεν είναι δικό σου το παιδί,εντάξει.Αλλά τη γυναίκα σου;
ο γυναικολόγος λέει πότε δεν επιτρέπεται σεξ (αν π.χ. είναι χαμηλά ο πλακούντας, απ' όσο θυμάμαι).

Geek95

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
1
Από ότι ξέρω καμια που να κάνει πεζοδρόμιο στο τρίγωνο. Εμένα αυτές δεν είναι του στυλ μου

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Δε με τρελαίνει το πήδημα με έγκυο, παρόλο που εκπέμπουν μία ανεξήγητη έλξη, λόγω ιδιαίτερης προσοχής που πρέπει να δείξω.
Τη γυναίκα μου βέβαια την πηδούσα προσεκτικά αλλά συνέχεια και φυσικά πίπες, γλυφομούνια φουλ. Μια γνωστή μου, που έμεινε έγκυος και τραβιόμασταν από πριν, την πήδηξα 1 φορά χαλαρά αλλά με πέθανε στο τσιμπούκι και το γλύψιμο μετά. Μιλάμε για τρελές γκαύλες η τύπισσα αλλά δε μου πήγαινε όταν άρχισε να φαίνεται πολύ η εγκυμοσύνη.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Δε με τρελαίνει το πήδημα με έγκυο, παρόλο που εκπέμπουν μία ανεξήγητη έλξη, λόγω ιδιαίτερης προσοχής που πρέπει να δείξω.
Τη γυναίκα μου βέβαια την πηδούσα προσεκτικά αλλά συνέχεια και φυσικά πίπες, γλυφομούνια φουλ. Μια γνωστή μου, που έμεινε έγκυος και τραβιόμασταν από πριν, την πήδηξα 1 φορά χαλαρά αλλά με πέθανε στο τσιμπούκι και το γλύψιμο μετά. Μιλάμε για τρελές γκαύλες η τύπισσα αλλά δε μου πήγαινε όταν άρχισε να φαίνεται πολύ η εγκυμοσύνη.
Μόλις αρχίσει να φαίνεται δώστε την κάρτα μου τύποι.. αναλαμβάνω εγώ..

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Τη γυναίκα μου βέβαια την πηδούσα προσεκτικά αλλά συνέχεια και φυσικά πίπες, γλυφομούνια φουλ. Μια γνωστή μου, που έμεινε έγκυος και τραβιόμασταν από πριν, την πήδηξα 1 φορά χαλαρά αλλά με πέθανε στο τσιμπούκι και το γλύψιμο μετά. Μιλάμε για τρελές γκαύλες η τύπισσα αλλά δε μου πήγαινε όταν άρχισε να φαίνεται πολύ η εγκυμοσύνη.εγκθυος

εγκυος απαταει τον αντρα της κ πατερα του παιδιου της κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...σε τι κοινωνια ζουμε . (δεν φταις εσυ open minded) . απλως αναρρρωτιεμαι.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
εγκυος απαταει τον αντρα της κ πατερα του παιδιου της κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...σε τι κοινωνια ζουμε . (δεν φταις εσυ open minded) . απλως αναρρρωτιεμαι.
Δίκιο έχεις αν ήταν έτσι η φάση αλλά έκατσε εγκυμοσύνη στα χωρίσματα...Όχι ότι είναι καλύτερο αλλά συνεχίζουν από ότι μου είπε τουλάχιστον λόγω παιδιού...Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, γι'αυτό και εξαφανίστηκα. Δύσκολες καταστάσεις

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.579
Πόντοι
6.186
ρε παίδες του έχει τύχει κανενός να μην μπορεί να πάει με την γυναίκα του κ τι έκανε? μέχρι τον 5 μήνα που δεν πολυφαίνεται όλα οκ αλλά μετά που φουσκώνει δεν ξέρω εάν θα μπορούσα, πρόσφατα που ήταν έγκυος η κουμπάρα μου στον 9ο ήταν όλο καύλες τον είχε ξεπατώσει το κουμπάρο, εγώ δεν ξέρω εάν θα μπορούσα μου φαίνεται πολύ αντιαισθητικό κ ας ήταν η ωραιότερη γυναίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom