Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
με ποσες λεπτες και ποσες χοντρες εχεις παει για να το λες?
γιατι οι περισσοτεροι που γαμαμε και χοντρε και λεπτες το επιβεβαιώνουμε.
οσοι δεν μπορειτε να καυλωσετε με χοντρες και δεν μπαινετε καν στην διαδικασια δικο σας θεμα, αλλοι δεν πηαγινουν με μαυρες δεν σημαινει ότι δεν είναι πιο αγριες στο σεξ οι μαυρες (δεν αναφέρομαι σε πουτανες)

μια χοντρη γαμισα και σιχαθηκα την ζωη μου ποτε ξανα καλυτερα μαλακια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μια χοντρη γαμισα και σιχαθηκα την ζωη μου ποτε ξανα καλυτερα μαλακια
οκ εμεις που γαμησαμε πολες χοντρες μας αρεσε και το ξανακαναμε. γουστα είναι αυτά.
άλλος μπορει να είναι και πουστης και να του αρεσουν οι αντρες και να μην καυλωνει με γυναικες.
αλλος μπορει να είναι καλογερος και να προτιμα την αιωνια αγαμια γιατι πιστευει ότι ετσι θα παει στον παραδεισο.
αν εγω δεν πηγαινω με μαυρες γενικα, δεν μπορω να εχω ασφαλη συμπερασματα για αυτές λογω απειριας

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
σκατα ισχυει μυθος των μπαζογαμιδων ειναι για να χρυσοσουν το χαπι της μπαζογαμιας τους καλυτερα μαλακια παρα να γαμισεις τον νταμπο το ελεφαντακι

η ομορφιά είναι υποκειμενική κάποια που δεν αρέσει σε σένα μπορεί να αρέσει σε μένα κ.ο.κ
και η σεξουαλική χημεία πάλι είναι άλλο κεφάλαιο που δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση
το να μην κάνεις σεξ με όποια δεν τηρεί κατά τη γνώμη σου τα πρότυπα ομορφιά που μας έχουν επιβάλλει είναι σεβαστό
αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς όποιος κάνει το αντίθετο

και ναι με όσες έχω πάει που είχαν παραπάνω κιλά κατά μεγάλο ποσοστό το σεξ ήταν υπέροχο
σε αντίθεση που με όσες έχω πάει που είχαν λίγα κιλά το σεξ ήταν μέτριο

Rick_C-132

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Μακαρι ρε μαγκες ολοι να γαματε μοντελα και αφηστε της χοντρουλες και της ενισχυμενες σε μας που γουσταρουμε.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα και πολλα απο τα καλητερα γαμησια που εχω κανει τα εχω κανει με ενισχυμενες γκομενες και καποιες ειχαν και τετοια ευλυγισια που επαθα πλακα.Ενταξει δεν μιλαω να ειναι η αλλη 200 κιλα να τραβας απο δω να τραβας απο κει και να μη βρισκεις τρυπα και να μη βλεπετε κιολας απο θεμα φατσας αλλα χοντρουλες,γεματες και ενισχυμενες της γαμαω με μεγαλη ευχαριστηση και χιλιες φορες αυτες παρα κατι πατσαβουρες,ξυνομουνες που το παιζουν ντιβες και ξαπλωνουν στο κρεβατι ανοιγουν τα ποδια σαν αγαλματα δεν κανουν απολυτως τιποτα και εχουν μια φατσα σα να λενε εγω ειμαι θεα αυτο φτανει και μονο που με γαμας ευχαριστω να πεις.

Όταν έχεις τη χοντρή να χοροπηδάει πάνω στο καυλί σου και αντέχεις να μένεις σηκωμένος, τότε ξέρεις μόνο ότι έχεις πραγματικά ατσάλινη στύση... :woldman:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
η Α είναι γύρω στα 105 κιλά η β γύρω στα 80 κιλά ίδιο ύψος γύρω στο 1,70
αλλά και πάλι τι σχέση έχει το βάρος με την ηδονή και το σεξ?
εγω ειμαι οπτικος τυπος τις θελω λεπτες
καλα ειναι αμα εχει καμια αλογισια κωλαρα
αλλα μεχρι εκει

Alexis11

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
622
Πόντοι
81
ε τι σχεση εχει και να εχει μουνι με την ηδονη και το σεχ ρε τυπε τοτε.. ασε μας

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μακαρι ρε μαγκες ολοι να γαματε μοντελα και αφηστε της χοντρουλες και της ενισχυμενες σε μας που γουσταρουμε.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα και πολλα απο τα καλητερα γαμησια που εχω κανει τα εχω κανει με ενισχυμενες γκομενες και καποιες ειχαν και τετοια ευλυγισια που επαθα πλακα.Ενταξει δεν μιλαω να ειναι η αλλη 200 κιλα να τραβας απο δω να τραβας απο κει και να μη βρισκεις τρυπα και να μη βλεπετε κιολας απο θεμα φατσας αλλα χοντρουλες,γεματες και ενισχυμενες της γαμαω με μεγαλη ευχαριστηση και χιλιες φορες αυτες παρα κατι πατσαβουρες,ξυνομουνες που το παιζουν ντιβες και ξαπλωνουν στο κρεβατι ανοιγουν τα ποδια σαν αγαλματα δεν κανουν απολυτως τιποτα και εχουν μια φατσα σα να λενε εγω ειμαι θεα αυτο φτανει και μονο που με γαμας ευχαριστω να πεις.

Εσυ εισαι δικος μου!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
η ομορφιά είναι υποκειμενική κάποια που δεν αρέσει σε σένα μπορεί να αρέσει σε μένα κ.ο.κ
και η σεξουαλική χημεία πάλι είναι άλλο κεφάλαιο που δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση
το να μην κάνεις σεξ με όποια δεν τηρεί κατά τη γνώμη σου τα πρότυπα ομορφιά που μας έχουν επιβάλλει είναι σεβαστό
αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς όποιος κάνει το αντίθετο

και ναι με όσες έχω πάει που είχαν παραπάνω κιλά κατά μεγάλο ποσοστό το σεξ ήταν υπέροχο
σε αντίθεση που με όσες έχω πάει που είχαν λίγα κιλά το σεξ ήταν μέτριο

Δικοςςς μ κ εσυ!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όταν έχεις τη χοντρή να χοροπηδάει πάνω στο καυλί σου και αντέχεις να μένεις σηκωμένος, τότε ξέρεις μόνο ότι έχεις πραγματικά ατσάλινη στύση... :woldman:

Χαχαχ εννοειταιιι οτι διαλεγουμε ατσαλινες πουτσεςςς! Οι μελατοι διαλεγετε τις καχεκτικεςςς για τον ιδιο λογο !! Περαστικα !!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Χαχαχ εννοειταιιι οτι διαλεγουμε ατσαλινες πουτσεςςς! Οι μελατοι διαλεγετε τις καχεκτικεςςς για τον ιδιο λογο !! Περαστικα !!!
εχασες κανα κιλο
η μονο χαλβαδιαζες με τον περσοναλ τρεινερ?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εχασες κανα κιλο
η μονο χαλβαδιαζες με τον περσοναλ τρεινερ?

Εχω ενα κακο..χανω κ παιρνω...
Τωρα ειμαι σε φαση που χανω..

Με τον περσοναλ εκανα πολλα που δεν ειναι της παρουσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom