Νέα

Σεξ με χοντρη. Να το ξανακανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.602
Πόντοι
216
Κανενα χρονο πριν μου την ειχε πεσει μια χοντρη 20-22 χρονων απο το φβ. Το πιο ευκολο σεξ που ειχα κανει ποτε μου και τα πηρε σαν σωστη κυρια στο στομα. Τελος παντων, τη γαμησα καμια 10ρια φορες αλλα ποσο να της τον βαλεις πια. Τωρα που κοντεβω 6 μηνες χωρις να πηδηξω εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι, αλλα θελω να βγαλω γουστα. Σκεφτομαι να την πηδηξω και να της ριξω μετα ενα κατουρημα να δω πως ειναι η αισθηση. Αλλα δεν ξερω, αξιζει τωρα να την ξαναπαρω; Οταν ειμαι τερμα καβλωμενος σκεφτομαι ποσο στενο ηταν το μουνι της, αλλα μολις χυσω τελειωνει εκει η ολη σκεψη :coolcondom:

Τελικα το ξανακανες;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δεν υπαρχουν αλλες χοντρες ρε μαστορα;

10 φορες δεν χορτασες;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.602
Πόντοι
216
Κι οι τροφαντες καμια φορα εχουν την χαρη τους....
απο τις ανορεξικες, προτιμοτερες....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εκτιμω καθε εραστη μου, οπως κ εκεινοι με εκτιμουν ..αμφοτεροι πριχου συνδιαλεχτουμε σεξουαλικωςςς..

κι αυτο γτ πρωτα καυλωνεις με τον ανθρωπο κ μετα με το μουνι/καυλι
ετσι!!!!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Άσχημη γκόμενα μπορώ να πηδήξω. Χοντρή όμως με τπτ! :vomit:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Προτιμώ να ξανασπάσω ότι οστό έχω σπάσει μέχρι τώρα. Και έχω αρκετά κατάγματα :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Μακαρι ρε μαγκες ολοι να γαματε μοντελα και αφηστε της χοντρουλες και της ενισχυμενες σε μας που γουσταρουμε.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα και πολλα απο τα καλητερα γαμησια που εχω κανει τα εχω κανει με ενισχυμενες γκομενες και καποιες ειχαν και τετοια ευλυγισια που επαθα πλακα.Ενταξει δεν μιλαω να ειναι η αλλη 200 κιλα να τραβας απο δω να τραβας απο κει και να μη βρισκεις τρυπα και να μη βλεπετε κιολας απο θεμα φατσας αλλα χοντρουλες,γεματες και ενισχυμενες της γαμαω με μεγαλη ευχαριστηση και χιλιες φορες αυτες παρα κατι πατσαβουρες,ξυνομουνες που το παιζουν ντιβες και ξαπλωνουν στο κρεβατι ανοιγουν τα ποδια σαν αγαλματα δεν κανουν απολυτως τιποτα και εχουν μια φατσα σα να λενε εγω ειμαι θεα αυτο φτανει και μονο που με γαμας ευχαριστω να πεις.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Το πιο παθιασμένο και λυσσασμένο σεξ που έχω κάνει ήταν με χοντρές. Ίσως επειδή νιώθουν μειονεκτικά με την εξωτερική τους εμφάνιση (κακώς κατ' εμέ), προσπαθούν να αναπληρώσουν ότι χάνουν εμφανισιακά με το να τα δίνουν όλα στο κρεβάτι. Και τις δυο φορές που έκανα σεξ με χοντρές γυναίκες ήταν ότι πιο καυλωτικό έχω ζήσει. Δεν είπαν όχι σε τίποτα, δεν μου το έπαιξαν παρθενοπιπίτσες και χαμηλοβλεπούσες (του στυλ "για ποια με πέρασες και μου ζητάς να κάνω αυτά τα πράγματα;") και έκαναν σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Το πιο παθιασμένο και λυσσασμένο σεξ που έχω κάνει ήταν με χοντρές. Ίσως επειδή νιώθουν μειονεκτικά με την εξωτερική τους εμφάνιση (κακώς κατ' εμέ), προσπαθούν να αναπληρώσουν ότι χάνουν εμφανισιακά με το να τα δίνουν όλα στο κρεβάτι. Και τις δυο φορές που έκανα σεξ με χοντρές γυναίκες ήταν ότι πιο καυλωτικό έχω ζήσει. Δεν είπαν όχι σε τίποτα, δεν μου το έπαιξαν παρθενοπιπίτσες και χαμηλοβλεπούσες (του στυλ "για ποια με πέρασες και μου ζητάς να κάνω αυτά τα πράγματα;") και έκαναν σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο.

σωστος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
Άσχημη γκόμενα μπορώ να πηδήξω. Χοντρή όμως με τπτ! :vomit:
ετσι...
αντε κανα τσιμπουκομα και πολυ ειναι

δε πα να κανουν οτι διαστημικα γαμησια θελουν
μονο που βλεπεις τα πατσοκοιλια
ξενερωμα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

οφείλω να επιβεβαιώσω

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
οφείλω να επιβεβαιώσω

σκατα ισχυει μυθος των μπαζογαμιδων ειναι για να χρυσοσουν το χαπι της μπαζογαμιας τους καλυτερα μαλακια παρα να γαμισεις τον νταμπο το ελεφαντακι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σκατα ισχυει μυθος των μπαζογαμιδων ειναι για να χρυσοσουν το χαπι της μπαζογαμιας τους καλυτερα μαλακια παρα να γαμισεις τον νταμπο το ελεφαντακι
με ποσες λεπτες και ποσες χοντρες εχεις παει για να το λες?
γιατι οι περισσοτεροι που γαμαμε και χοντρε και λεπτες το επιβεβαιώνουμε.
οσοι δεν μπορειτε να καυλωσετε με χοντρες και δεν μπαινετε καν στην διαδικασια δικο σας θεμα, αλλοι δεν πηαγινουν με μαυρες δεν σημαινει ότι δεν είναι πιο αγριες στο σεξ οι μαυρες (δεν αναφέρομαι σε πουτανες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom