VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω ρε τύπε, εδω καποιοι λενε χοντρες κοπελες με υψος 1,65 και 75 κιλα.
φυσικα ειναι χοντρες αυτεσ φιλε !!
Δεν ξερω ρε τύπε, εδω καποιοι λενε χοντρες κοπελες με υψος 1,65 και 75 κιλα.
Ρε σύ δε θα συμφωνείς ότι είσαι χοντρή, βαρυκόκκαλη θα λές ότι είσαι!!!Εγώ είμαι 1.68 με 72 κιλά, η βοδάρα ρε φίλε. Πάει χοντρή θα με λένε τα κομενάκια.
Αλλά προσπαθώ γαμώ τα ωράρια μου γαμώ
Ρε σύ δε θα συμφωνείς ότι είσαι χοντρή, βαρυκόκκαλη θα λές ότι είσαι!!!
ψιλοβοδακι ειναι. Η γκομενα μου ειναι 1,70 και βαρος 57 κιλα. Αυτη ειναι τελεια αναλογια .καλη ειναι 72 κιλα μια χαρα ειναι και 1.68 υψος τελεια αναλογια
Ασε ρε τύπε.φυσικα ειναι χοντρες αυτεσ φιλε !!
Δεν το βλεπεις να φευγεις συντομα ε?ειναι γνωστο οτι ο λογος μου χορταινει το κοσμο
Να την χαιρεσαι.ψιλοβοδακι ειναι. Η γκομενα μου ειναι 1,70 και βαρος 57 κιλα. Αυτη ειναι τελεια αναλογια .
Εγώ είμαι 1.68 με 72 κιλά, η βοδάρα ρε φίλε. Πάει χοντρή θα με λένε τα κομενάκια.
Αλλά προσπαθώ γαμώ τα ωράρια μου γαμώ
ψιλοβοδακι ειναι. Η γκομενα μου ειναι 1,70 και βαρος 57 κιλα. Αυτη ειναι τελεια αναλογια .
Εχεις κιλα τυπισα. Πρεπει να πεσεις κιλα. δεν θα σου πβ να γινεις 57 κιλα....αλλα τουαχιστον πεσε στα 62. Εχεις πατσες αρκετες.
ψιλοβοδακι ειναι. Η γκομενα μου ειναι 1,70 και βαρος 57 κιλα. Αυτη ειναι τελεια αναλογια .
Ασε ρε τύπε.
ευχαριστω τυχαιε τυπε στο ιντερνε, η γνωμη σου εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα
Η γκομενα μου ειναι 1,70 και βαρος 57 κιλα. Αυτη ειναι τελεια αναλογια .
τι υψος εχεις εσυ σαν αντρας και ποσα κιλα? Για να καταλαβουμε απο που ερχεται ο καθενας. Εγω ειμαι 1,94 υψος και 94 κιλα.
Μα, μπορει να ειπα ψεματα και να ειμαι 52,62,72,82,92,102 και παει λεγοντας.Και αντιστοιχα σε υψος.
Θα μιλαγα σοβαρα σε εναν τετοιο φορουμ? Μεχρι και χαζομαρες ιστοριες εχω γραψει για μικροψωληδες γκομενους μου κλπ. Φορο πληρωνω?
Ο αλλος λεει τα εχει με μονδελο αλλα ειναι εδω μεσα. Οκ ενταξει. Μας επεισε.
Αστο ρε τύπε λεμε...1,68 με 72 κιλα ειναι παχος τυποι. μην λετε μαλακιες. περιφερειες και λιπος. μην τρελαθουμε.
1,68 με 72 κιλα ειναι παχος τυποι. μην λετε μαλακιες. περιφερειες και λιπος. μην τρελαθουμε.