Νέα

Σεξ με call girl χωρίς καποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Ένα γιατροσόφι είναι και όχι ένα αντίμετρο.

Επίσης νομίζω ότι είναι λάθος, ειδικά για τους νεότερους, να τα εξισώνουμε όλα. Σεξ με επαγγελματία που συστηματικά εκδίδεται χωρίς προφυλακτικό είναι ρώσικη ρουλέτα. Αν δεν την φας με την πρώτη κάποια στιγμή θα την φας. Όλα υπόλοιπα (σπασμένο προφυλακτικό, πίπα χωρίς προφυλακτικό) ενέχουν κινδύνους αλλά δεν είναι το ίδιο. Το αναφέρω αυτό γιατί πιθανόν κάποιος να ακολουθήσει και τον αντίστροφο συλλογισμό: Αφού δέχομαι πίπα χωρίς προφυλακτικό ας κάνω και σεξ χωρίς προφυλακτικό. Τεράστια διαφορά!

Για αυτο άλλωστε δεν χρειαζεται κράνος με σκουτεράκι.
Μονο όταν καβαλαμε χιλιαρα φοραμε κράνος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο Βερολίνο ήξερα Ανατολικογερμανίδα, μιλφ σκυλί του πολέμου που πρόσφερε ακάποτο με εξτρά τίμημα ΑΛΛΑ ΚΑΙ εξετάσεις ΚΑΙ του πελάτη (πρόσφατες). Αυτό που θα περίμενα δηλαδή από Γερμανίδα με τετράγωνο μυαλό.

Αυτά που λέτε εδώ μέσα, τα αυτοκτονικά, τα κάνουν οι Ανατολικές που έριξαν το επίπεδο στην ξεφτίλα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επίσης μην ξεχνάμε οτι η Φάντα είναι γερμανική πορτοκαλάδα.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Στο Βερολίνο ήξερα Ανατολικογερμανίδα, μιλφ σκυλί του πολέμου που πρόσφερε ακάποτο με εξτρά τίμημα ΑΛΛΑ ΚΑΙ εξετάσεις ΚΑΙ του πελάτη (πρόσφατες). Αυτό που θα περίμενα δηλαδή από Γερμανίδα με τετράγωνο μυαλό.

Αυτά που λέτε εδώ μέσα, τα αυτοκτονικά, τα κάνουν οι Ανατολικές που έριξαν το επίπεδο στην ξεφτίλα.

Δυστυχώς υπαρχει και αρκετα μεγάλος αριθμός ανδρών που ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικό προσφέροντας ποσα που καποιες θα κάνουν την εξαίρεση. Το θεμα ειναι οτι πάντα υπαρχει το ρίσκο είτε ειναι πουτανα που παει με 30 πελάτες την ημέρα είτε ειναι γκομενα που μπορει να είχε 5 άνδρες στη ζωη της και ο 6ος να είχε HIV, με αποτέλεσμα ο 7ος να ειναι μελλοθάνατος και ως γνωστό αυτός που κολλάει μπορει να εκδηλώσει τα συμπτώματα αλλα και τον θάνατο νωρίτερα απο τον δότη. Αν ειςαι τυχερός και δεν πάθεις AIDS, υπαρχουν ενα σωρό αλλα νοσήματα που ταλαιπωρούν αφάνταστα. Τέλος, για παντρεμένο να κανει δίχως προφυλακτικό ειναι έγκλημα προ μελέτης αν υποθέσουμε οτι το κανει και με τη γυναίκα του.

gamikas

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
10
Πόντοι
1
ρε παιδια,τι εννοειτε για την fanta???τι στον .... ειναι?τι κανει?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
χαμος στο νημα
τελικα το παρανομο τραβαει

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστες. Βρίσκομαι στη Γερμανία για δουλειές. Βλέπω πως πολλές εργατριες του έρωτα, προσφέρουν σεξ χωρίς προφυλαξη και τελείωμα μέσα με ένα μικρό ποσό παραπάνω. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Μου είπαν πως οι κοπέλες ελέγχονται κάθε βδομάδα, πως έχουν χαρτιά και πως αν δεν ήταν υγιείς δεν θα τους επέτρεπε το γερμανικό κράτος να δουλεύουν. Μου είπαν μάλιστα να μου στείλουν και τις τελευταίες εξετάσεις της κοπέλας. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Θα πηγαινατε χωρίς καποτα με πουτανα? Με τρώει ο κωλος μου  το  κάνω. Το σεξ χωρίς προφυλαξη εδώ επιτρέπεται χρόνια. Παρόλα αυτά, δεν υπήρχε καμία έξαρση του aids και όποιος έχει ζήσει Γερμανία ξέρει, πως αν κάτι ήταν επικίνδυνο, θα είχε απαγορευτεί καώρα.
Μετά τα 50 ο ανύπαντρος δεν ξανά βάζει καποτα

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Δυστυχώς υπαρχει και αρκετα μεγάλος αριθμός ανδρών που ζητάνε σεξ χωρίς προφυλακτικό προσφέροντας ποσα που καποιες θα κάνουν την εξαίρεση. Το θεμα ειναι οτι πάντα υπαρχει το ρίσκο είτε ειναι πουτανα που παει με 30 πελάτες την ημέρα είτε ειναι γκομενα που μπορει να είχε 5 άνδρες στη ζωη της και ο 6ος να είχε HIV, με αποτέλεσμα ο 7ος να ειναι μελλοθάνατος και ως γνωστό αυτός που κολλάει μπορει να εκδηλώσει τα συμπτώματα αλλα και τον θάνατο νωρίτερα απο τον δότη. Αν ειςαι τυχερός και δεν πάθεις AIDS, υπαρχουν ενα σωρό αλλα νοσήματα που ταλαιπωρούν αφάνταστα. Τέλος, για παντρεμένο να κανει δίχως προφυλακτικό ειναι έγκλημα προ μελέτης αν υποθέσουμε οτι το κανει και με τη γυναίκα του.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
ρε παιδια,τι εννοειτε για την fanta???τι στον .... ειναι?τι κανει?

Ενας old school ακαποτακιας υποστηριζε οτι σκοτωνει τα μικροβια απο το ακαποτο αν πιεις μετα.

Βεβαια δεν υπαρχει πλεον στο site οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δουλεψε  :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ενας old school ακαποτακιας υποστηριζε οτι σκοτωνει τα μικροβια απο το ακαποτο αν πιεις μετα.

Βεβαια δεν υπαρχει πλεον στο site οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δουλεψε  :think:

Τυπε το μυστικο ειναι να μην πιεις υπερβολικη ποσοτητα γιατι θα πας για κατουρημα που ειναι λαθος, θελεις η fanta να μεινει στο σωμα οσο το δυνατον περισσοτερο ωστε να προλαβει να δρασει σκοτωνοντας τα μικροβια.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.300
Πόντοι
7.885

Parakmiakos

Σεβαστός