lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
τυπε ο τύπος είμαι σίγουρος ότι τον έδωσε ακαποτα και ασαλιωτα ,τώρα ρωτάει εδώ τάχα μου τι να κάνει. ...
τυπε ο τύπος είμαι σίγουρος ότι τον έδωσε ακαποτα και ασαλιωτα ,τώρα ρωτάει εδώ τάχα μου τι να κάνει. ...
Αλλα ακομα και για τη γερμανια που ααναφερεται ο φιλος παρανομο ηταν συμφωνα με αυτο
Εκτως αν βγηκε πιο καινουργιος νομος ??
Δεν ξερω στα σιγουρα !!
τι κάνει τύπε η fanta? μήπως τον κάνει αδιάβροχο;
παρ ολιγο ..γιατρος δηλαδη![size=18pt] ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΚΙΑ ! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΗ! [/size]
Παραθέτω μια ακόμη φορά τη συνταγή για να είμαστε προστατευμένοι στις επικείμενες επιδρομές μας. Η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:
[li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]
[li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]
[li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]
[li]1 αναβράζον δισκίο Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]
[li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]
[li]Προαιρετικά:
1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]
[size=18pt] ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΚΙΑ ! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΗ! [/size]
Παραθέτω μια ακόμη φορά τη συνταγή για να είμαστε προστατευμένοι στις επικείμενες επιδρομές μας. Η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:
[li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]
[li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]
[li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]
[li]1 αναβράζον δισκίο Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]
[li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]
[li]Προαιρετικά:
1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]
ρε φιλε με σακο εκστρατειας θα παμε να γαμηκουμε
μουνι καθολου τυπε?Το ονειρο μου να γαμήσω γρια cg ακάποτα, στην αρχη θα μου παρει πιπα ακαποτη (αφου εχει βγαλει την μασελα) για να αισθανομαι μονο τα ουλα μετα μετα θα την γαμησω απο κωλο ακαποτα αφου ορωτα εχει ριξει το γερικο της ναπαλμ στην τουαλέτα ωστε η πρωτεινη μου να της καθαρισει το παχυ εντερο
ρε φιλε με σακο εκστρατειας θα παμε να γαμηκουμε
Τζούνη πάρε τα ματζούνια σου και πέτα τα στα σκουπίδια !!!
Δε πρόκειται ποτέ η συνταγή σου να νικήσει την παράδοση της Φαντας και τη νέα καινοτόμα εφεύρεση μου το ΕΞΤΡΑΔΙΞ !!!
Ακόμα για τους φίλους του ΕΞΤΡΑΔΙΞ ο όμιλος ακάποτον καταδρομέων συνιστά
επαλείψεις με μουρουνέλαιο σε όλο το μήκος του πέους !!!
http://[URL unfurl="true"]www.ofarmakopoiosmou.gr/system/uploads/asset/data/24463/product_show_Mollers_fysiki.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
παιζει πολλυ στο ραδιο τωρα τελυταια αυτο
παιζει πολλυ στο ραδιο τωρα τελυταια αυτο
ενω το στομα με τη μασελα και το κωλοτρυπιδι της granny θα ναι φρεσκαδουρα :S :SΤο μουνι θα ειναι σαπιο.... Α οπιος ειναι γνησιος εξτραδακιας δεν χρειαζεται συνταγεσ γαμαει εκει που τον υποτασει η καβλα του ξερα και ασαλιοτα
Μου κάνει βέβαια εντύπωση που δεν απαντάει κανένας από τους πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου.
Από αυτούς που ξέρουμε ότι απαιτούν ακάποτα (ενίοτε και δωρεάν!) από διάφορα κορίτσια αλλά και γραφεία απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τα "θάψουν" με κακή κριτική και όχι μόνο αυτό!
Κανένας δεν ξέρει κάτι για τον φόνο, μόνο εγώ; Ούτε καν ακούστηκαν οι πιστολιές; ;)
Πολλοί ξέρουν για το φόνο και για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Αλλά βρίσκω άστοχο το ποστ σου. Είναι απλά ένα πυροτέχνημα. Ο ίδιος ο φονέας δεν έχει λόγο να το κάνει. Κάνε το εσύ, αλλιώς άστο. ;)
σχολίασα ότι σου κάνει εντύπωση το ότι δεν μιλούν οι ίδιοιEσύ το γνωριζες το γεγονός γι αυτό το βρίσκεις άστοχο.
Αυτοί που δεν το γνώριζαν όμως κάτι έμαθαν. ;)
Eσύ το γνωριζες το γεγονός γι αυτό το βρίσκεις άστοχο.
Αυτοί που δεν το γνώριζαν όμως κάτι έμαθαν. ;)
σχολίασα ότι σου κάνει εντύπωση το ότι δεν μιλούν οι ίδιοι
μιλάει ο φονέας? ΟΧΙ
Και εφόσον δεν μιλάμε και εμείς, καλύτερα να σιωπούμε
γνώμη μου
αλλιώς είναι απλό κουτσομπολιό
Ρητορικό ήταν το ερώτημα, σε θεωρώ αρκετά έμφρονα και μορφωμένο για να το έχεις αντιληφθεί.
Η πραγματική μου απορία ήταν πως είναι δυνατόν κάτι που συμβαίνει σε τέτοις κλίμακα να εξακολουθεί να εκπλήσσει τόσους πολλούς...