Νέα

Σεξ με call girl χωρίς καποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Αλλα ακομα και για τη γερμανια  που ααναφερεται ο φιλος παρανομο ηταν συμφωνα με αυτο

Εκτως αν βγηκε πιο καινουργιος νομος ??
Δεν ξερω στα σιγουρα !!

Όπως αναφέρει το άρθρο στο οποίο έβαλες το λινκ:
"Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί το πότε θα συζητηθεί το νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, ωστόσο η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από τον Ιούλιο του 2017."

Το άρθρο περιγράφει την κατάσταση σωστά. Σωματεία ιερόδουλων ανακοίνωσαν ότι θα εγείρουν αγωγή εναντίον την κυβέρνηση. Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ακόμα, τι θα περιέχει τελικά ο νέος νόμος (στα γερμανικά: Prostituiertenschutzgesetz).

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τι κάνει τύπε η fanta? μήπως τον κάνει αδιάβροχο;

Αυτή τη μαλακία με την Fanta που ξεκίνησε από καλαμπούρι, έτσι όπως το επαναλαμβάνετε όλοι συνεχώς, κάποιος άσχετος θα το πάρει στα σοβαρά και θα το εφαρμόσει...
Περιέχει μόνο 5% συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού (που ούτως ή άλλως ειναι βιολογικά παντελώς άχρηστος)κι ένα σκασμό καρκινογόνα δηλητήρια της Μονσαντο και Σια(ασπαρτάμη, ακετοσουλφάμη, σακχαρίνη)
Υπάρχουν πραγματικά ματζούνια που προστατεύουν και που εκτός από αυτή την προστατευτική τους ιδιότητα παρέχουν ταυτόχρονα και αντισύλληψη αλλά αυτά στην Ελλάδα τα ξέρει μόνον ο Μαρής!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
                                [size=18pt] ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΚΙΑ ! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΗ! [/size]

Παραθέτω μια ακόμη φορά τη συνταγή για να είμαστε προστατευμένοι στις επικείμενες επιδρομές μας. Η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:

• [li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]

• [li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]

• [li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]

• [li]1 αναβράζον δισκίο  Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]

• [li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]

• [li]Προαιρετικά:
    1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]

WP_20160131_12_21_50_Pro.jpg
παρ ολιγο ..γιατρος δηλαδη!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
                                [size=18pt] ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΚΙΑ ! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΗ! [/size]

Παραθέτω μια ακόμη φορά τη συνταγή για να είμαστε προστατευμένοι στις επικείμενες επιδρομές μας. Η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:

• [li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]

• [li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]

• [li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]

• [li]1 αναβράζον δισκίο  Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]

• [li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]

• [li]Προαιρετικά:
    1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]

WP_20160131_12_21_50_Pro.jpg

ρε φιλε με σακο εκστρατειας θα παμε να γαμηκουμε

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τζούνη πάρε τα ματζούνια σου και πέτα τα στα σκουπίδια !!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δε πρόκειται ποτέ η συνταγή σου να νικήσει την παράδοση της Φαντας και τη νέα καινοτόμα εφεύρεση μου το ΕΞΤΡΑΔΙΞ !!!

Ακόμα για τους φίλους του ΕΞΤΡΑΔΙΞ ο όμιλος ακάποτον καταδρομέων συνιστά

επαλείψεις με μουρουνέλαιο σε όλο το μήκος του πέους !!!

URL]]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το ονειρο μου να γαμήσω γρια cg ακάποτα, στην αρχη θα μου παρει πιπα ακαποτη (αφου εχει βγαλει την μασελα) για να αισθανομαι μονο τα ουλα  :pipa1: :pipa1: :pipa1: μετα μετα θα την γαμησω απο κωλο ακαποτα αφου ορωτα εχει ριξει το γερικο της ναπαλμ στην τουαλέτα ωστε η πρωτεινη μου να της καθαρισει το παχυ εντερο
μουνι καθολου τυπε? :rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ρε φιλε με σακο εκστρατειας θα παμε να γαμηκουμε

Η συνταγή του συναγωνιστη Junis ειναι για προμελετημενα ακαποτα.
Προετοιμαζεσαι απο το σπιτι.
Για τα εκτακτα εχουμε πάντα μαζι μας μια δοση εξτραδιξ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τζούνη πάρε τα ματζούνια σου και πέτα τα στα σκουπίδια !!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Δε πρόκειται ποτέ η συνταγή σου να νικήσει την παράδοση της Φαντας και τη νέα καινοτόμα εφεύρεση μου το ΕΞΤΡΑΔΙΞ !!!

Ακόμα για τους φίλους του ΕΞΤΡΑΔΙΞ ο όμιλος ακάποτον καταδρομέων συνιστά

επαλείψεις με μουρουνέλαιο σε όλο το μήκος του πέους !!!

http://[URL unfurl="true"]www.ofarmakopoiosmou.gr/system/uploads/asset/data/24463/product_show_Mollers_fysiki.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

παιζει πολλυ στο ραδιο τωρα τελυταια αυτο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το μουνι θα ειναι σαπιο.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: Α οπιος ειναι γνησιος εξτραδακιας δεν χρειαζεται συνταγεσ γαμαει εκει που τον υποτασει η καβλα του ξερα και ασαλιοτα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το μουνι θα ειναι σαπιο.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: Α οπιος ειναι γνησιος εξτραδακιας δεν χρειαζεται συνταγεσ γαμαει εκει που τον υποτασει η καβλα του ξερα και ασαλιοτα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ενω το στομα με τη μασελα και το κωλοτρυπιδι  της granny θα ναι φρεσκαδουρα :S :S :rockon:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μου κάνει βέβαια εντύπωση που δεν απαντάει κανένας από τους πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου.
Από αυτούς που ξέρουμε ότι απαιτούν ακάποτα (ενίοτε και δωρεάν!) από διάφορα κορίτσια αλλά και γραφεία απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα τα "θάψουν" με κακή κριτική και όχι μόνο αυτό!

Κανένας δεν ξέρει κάτι για τον φόνο, μόνο εγώ; Ούτε καν ακούστηκαν οι πιστολιές; ;)

Πολλοί ξέρουν για το φόνο και για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Αλλά βρίσκω άστοχο το ποστ σου. Είναι απλά ένα πυροτέχνημα. Ο ίδιος ο φονέας δεν έχει λόγο να το κάνει. Κάνε το εσύ, αλλιώς άστο.  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πολλοί ξέρουν για το φόνο και για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Αλλά βρίσκω άστοχο το ποστ σου. Είναι απλά ένα πυροτέχνημα. Ο ίδιος ο φονέας δεν έχει λόγο να το κάνει. Κάνε το εσύ, αλλιώς άστο.  ;)

Eσύ το γνώριζες το γεγονός γι αυτό το βρίσκεις άστοχο.
Αυτοί που δεν το γνώριζαν όμως κάτι έμαθαν. ;)

Τώρα "φονιάδες" ξέρουμε κι οι δυο μας διάφορους, ανάμεσά μας ζούν! Και δεν κάνω την παρθένα κι εγώ τα έχω κάνει τα παράνομα μου εξτραδάκια, απλά τα έκανα με κάποιες που γουστάρανε, δεν εξανάγκασα ποτέ καμία...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Eσύ το γνωριζες το γεγονός γι αυτό το βρίσκεις άστοχο.
σχολίασα ότι σου κάνει εντύπωση το ότι δεν μιλούν οι ίδιοι

μιλάει ο φονέας? ΟΧΙ

Και εφόσον δεν μιλάμε και εμείς, καλύτερα να σιωπούμε

γνώμη μου  :hi:

αλλιώς είναι απλό κουτσομπολιό

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Eσύ το γνωριζες το γεγονός γι αυτό το βρίσκεις άστοχο.

Oι ακάποτοι καταδρομείς θα βρούμε και θα τιμωρήσουμε τους εκβιαστές :knuppel: :ak: :uzi:
Καταστρέφουν την μαγεια της ακαποτης ηδονής που προυποθετει την πελώρια ανάγκη και απο την κοπέλα :rockon: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σχολίασα ότι σου κάνει εντύπωση το ότι δεν μιλούν οι ίδιοι

μιλάει ο φονέας? ΟΧΙ

Και εφόσον δεν μιλάμε και εμείς, καλύτερα να σιωπούμε

γνώμη μου  :hi:

αλλιώς είναι απλό κουτσομπολιό

Ρητορικό ήταν το ερώτημα, σε θεωρώ αρκετά έμφρονα και μορφωμένο για να το έχεις αντιληφθεί.
Η πραγματική μου απορία ήταν πως είναι δυνατόν κάτι που συμβαίνει σε τέτοια κλίμακα να εξακολουθεί να εκπλήσσει τόσους πολλούς...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ρητορικό ήταν το ερώτημα, σε θεωρώ αρκετά έμφρονα και μορφωμένο για να το έχεις αντιληφθεί.
Η πραγματική μου απορία ήταν πως είναι δυνατόν κάτι που συμβαίνει σε τέτοις κλίμακα να εξακολουθεί να εκπλήσσει τόσους πολλούς...

δεν έχουν όλοι εμπειρία, παρακολουθούν το νήμα και νεώτεροι (στο άθλημα), θα μάθουν και αυτοί με τον καιρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom