Νέα

SEX με αγνωστη - Απορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.753
Πόντοι
41.129
Εχτες λοιπον και μετα απο γνωριμια μιας ημερας με ελληνιδα κορασιδα απο τη σελιδα γνωριμιων badoo, αποφασισαμε να κλεισουμε ραντεβου σε καφε του μπουρναζιου για γνωριμια.
Η κοπελα απλη εμφανισημη και αρκετα καλο σωμα ισως λιγο πιο αδυνατη απο το κανονικο, η κουβεντα γυρισε αρκετα γρηγορα περι σεξουαλικου περιεχομενου και μιας και μου εκμυστηρευτηκε
οτι εχει συνευρεθει σεξουαλικα ξανα στο παρελθον με αγνωστο δεν αντεξα και της εκανα την ανηθικη προταση να παμε μια βολτα απο το σπιτι μου μιας και ειμαι εργενης ετσι ωστε να
γνωριστουμε καλυτερα....
  Φτανοντας στο σπιτι πεσαμε κατευθειαν στο κρεββατι οπου εκει παρατηρηθηκαν οι εξης αναστολες μου που με εβαλαν σε σκεψη για τον ψυχικο μου κοσμο..
Η κοπελα οπως προειπα ηταν  εμφανισημη και του γουστου μου, ηταν πολυ καθαρη ατριχη παντου με το αρωμα του αφρολουτρου να μυριζει υπεροχα στο κορμι της ,
κατα την διαρκεια της συνουσιας λοιπον η κοπελα αρχισε να μου παιρνει μια ωραια βαθια υγρη πιπα φερνοντας το κωλαρακι της στο προσωπο μου , 69 δηλαδη οπου εβλεπα τα
ωραια πεταχτα μουνοχειλακια της τα οποια διστασα και δεν εγλειψα γιατι απλα .....σιχαινομουν, ναι καλα διαβασατε, ενω γλειφω μουνακια και κωλους απο πουτανες στην φυλης
σιχαινομουν να γλειψω ενα καθαρο περιποιημενο ελληνικο μουνακι....δεν ξερω γιατι κολωσα αν και δεν το εχω μετανιωσει που δεν την εγλειψα, ωστοσο μου εχουν δημιουργηθει πολλες αποριες
γιατι να μην το θελω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχτες λοιπον και μετα απο γνωριμια μιας ημερας με ελληνιδα κορασιδα απο τη σελιδα γνωριμιων badoo, αποφασισαμε να κλεισουμε ραντεβου σε καφε του μπουρναζιου για γνωριμια.
Η κοπελα απλη εμφανισημη και αρκετα καλο σωμα ισως λιγο πιο αδυνατη απο το κανονικο, η κουβεντα γυρισε αρκετα γρηγορα περι σεξουαλικου περιεχομενου και μιας και μου εκμυστηρευτηκε
οτι εχει συνευρεθει σεξουαλικα ξανα στο παρελθον με αγνωστο δεν αντεξα και της εκανα την ανηθικη προταση να παμε μια βολτα απο το σπιτι μου μιας και ειμαι εργενης ετσι ωστε να
γνωριστουμε καλυτερα....
   Φτανοντας στο σπιτι πεσαμε κατευθειαν στο κρεββατι οπου εκει παρατηρηθηκαν οι εξης αναστολες μου που με εβαλαν σε σκεψη για τον ψυχικο μου κοσμο..
Η κοπελα οπως προειπα ηταν  εμφανισημη και του γουστου μου, ηταν πολυ καθαρη ατριχη παντου με το αρωμα του αφρολουτρου να μυριζει υπεροχα στο κορμι της ,
κατα την διαρκεια της συνουσιας λοιπον η κοπελα αρχισε να μου παιρνει μια ωραια βαθια υγρη πιπα φερνοντας το κωλαρακι της στο προσωπο μου , 69 δηλαδη οπου εβλεπα τα
ωραια πεταχτα μουνοχειλακια της τα οποια διστασα και δεν εγλειψα γιατι απλα .....σιχαινομουν, ναι καλα διαβασατε, ενω γλειφω μουνακια και κωλους απο πουτανες στην φυλης
σιχαινομουν να γλειψω ενα καθαρο περιποιημενο ελληνικο μουνακι....δεν ξερω γιατι κολωσα αν και δεν το εχω μετανιωσει που δεν την εγλειψα, ωστοσο μου εχουν δημιουργηθει πολλες αποριες
γιατι να μην το θελω...
τυπε αν σου ξανατυχει η φαση δωστης ενα 20ρικο και θα σου φυγουν οι αναστολες :grin: :grin:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.753
Πόντοι
41.129
λες να ειμαι εθισμενος στο να πληρωνω.. ?  :cheesy:  :cheesy:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.026
Πόντοι
5.006
ενω γλειφω μουνακια και κωλους απο πουτανες στην φυλης
χαρη της εκανες της κοπελας....με αυτα που γλυφεις εσυ η γλωσσα σου θα εχει περισσοτερα μικροβια και απο τουρκικη τουαλετα σε στρατοπεδο στον εβρο.... :grin: :grin: :grin:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
η κοπελα αρχισε να μου παιρνει μια ωραια βαθια υγρη πιπα φερνοντας το κωλαρακι της στο προσωπο μου , 69 δηλαδη οπου εβλεπα τα
γιατι να μην το θελω...

Στα Κυπριακά θα το λέγαμε επειδή είσαι μαλαππάππας   :jerking:

Go shoot yourself  :headbang: :headbang: :s&m_1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαρη της εκανες της κοπελας....με αυτα που γλυφεις εσυ η γλωσσα σου θα εχει περισσοτερα μικροβια και απο τουρκικη τουαλετα σε στρατοπεδο στον εβρο.... :grin: :grin: :grin:
και το μουνι της τυπισσας στην ιδια κατασταση θαταν τυπε
δεν την εκοψα και πολυ δυσκολη :grin:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.753
Πόντοι
41.129
στα υποψην να σας πω οτι η μακροχρονη επαφη με ιεροδουλες φαινεται να εχει καλα αποτελεσματα....
την γαμουσα ασταματητα 1ωρα και 10 λεπτα εβγαινα απο μεσα της μονο για να αλλαξουμε σταση , μου ειπε οτι τα πρωην αγορια της αντεχαν 10-15 λεπτα
με ρωτουσε που βρισκω την αντοχη,επισης την εκανα και τελειωσε 4 φορες κατι που δεν της ειχε ξανασυμβει.. βεβαια μου ζητησε επαναληψη στο ραντεβου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στα υποψην να σας πω οτι η μακροχρονη επαφη με ιεροδουλες φαινεται να εχει καλα αποτελεσματα....
την γαμουσα ασταματητα 1ωρα και 10 λεπτα εβγαινα απο μεσα της μονο για να αλλαξουμε σταση , μου ειπε οτι τα πρωην αγορια της αντεχαν 10-15 λεπτα
με ρωτουσε που βρισκω την αντοχη,επισης την εκανα και τελειωσε 4 φορες κατι που δεν της ειχε ξανασυμβει.. βεβαια μου ζητησε επαναληψη στο ραντεβου.
τυπε μπας και σου εδωσε και χαρτζηλικι? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τωρα το γαμησες  :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
τυπε αν σου ξανατυχει η φαση δωστης ενα 20ρικο και θα σου φυγουν οι αναστολες :grin: :grin:
kai εγω αυτο κανω στην γκομενα μου κια παντα χαιρομαι καλυτερα το σεξ μαζι της!!!ελα μου ντε ομως που τον τελευτταιο καιρο δεν μο το επιστρεφει το 20αρικοι?!!!!!!!!!!!!

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Βάλε της το 20ευρω κρυφά στην τσάντα. Δεν θα καταλάβει τίποτα για να παρεξηγηθεί και σε σένα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα ψυχολογικά.  :cheesy:

Στο σοβαρό, πες της να κάνει ένα ντουζάκι (οι και οι δυό σας ταυτόχρονα  :P) αν θες να έχεις το κεφάλι σου και την γλώσσα σου ήσυχη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
kai εγω αυτο κανω στην γκομενα μου κια παντα χαιρομαι καλυτερα το σεξ μαζι της!!!ελα μου ντε ομως που τον τελευτταιο καιρο δεν μο το επιστρεφει το 20αρικοι?!!!!!!!!!!!!
Να τα κοβεις στην μεση τυπε δινε της 10αρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom