You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex χωρίς sex!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gian45
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
Υπάρχει ενδιαφέρον ή γνώση από κάποιον για συνάντηση με γυναίκες που να θέλουν μόνο "οπτική" επαφή; Όχι κλασσικό σέξ δηλαδή, αλλά αμοιβαία "ικανοποίηση" (για να το πω κομψά!!!) κοιτάζοντας μόνο ο ένας τον άλλο. Χωρίς επαφή!!!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Υπάρχει ενδιαφέρον ή γνώση από κάποιον για συνάντηση με γυναίκες που να θέλουν μόνο "οπτική" επαφή; Όχι κλασσικό σέξ δηλαδή, αλλά αμοιβαία "ικανοποίηση" (για να το πω κομψά!!!) κοιτάζοντας μόνο ο ένας τον άλλο. Χωρίς επαφή!!!
Σε αυτο μπορει να απαντηση μονο ενας!
Ο ενας και μοναδικος alex71!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΜΕΣΟ SKYPE!!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.739
- Πόντοι
- 3.656
τυπε μπηκες στο καταλληλο σαϊτ.ολους τους τυπους του μπου,και μονο να τους δει μια γυναικα θα χυσει
δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα παραπανω
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δλδ ?
κάτι σαν τάντρα ?
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
cybersex ???????????????????????????????????????????????
Εγώ δεν εννοώ cybersex. Από κοντά εννοώ
cybersex ???????????????????????????????????????????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μπραβο την ειπες την μαλακία σου.Σε αυτο μπορει να απαντηση μονο ενας!
Ο ενας και μοναδικος alex71!!!!!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πριν λίγες μέρες βιζιτόνι μου έλεγε για μια ''νέα μόδα'' αλλά σχετικά παλιά, που καθιερώνουν μπαρμπάδες, κλείνουν 3ωρα, πηδάνε κανά εικοσάλεπτο και τον υπόλοιπο χρόνο συζήτηση για ''αρχιτεκτονική στην αρχαία Ελλάδα, Χαλιφάτο, οικονομία''.Υπάρχει ενδιαφέρον ή γνώση από κάποιον για συνάντηση με γυναίκες που να θέλουν μόνο "οπτική" επαφή; Όχι κλασσικό σέξ δηλαδή, αλλά αμοιβαία "ικανοποίηση" (για να το πω κομψά!!!) κοιτάζοντας μόνο ο ένας τον άλλο. Χωρίς επαφή!!!
Άλλο που δεν θέλουν, θα κοζάρετε ο ένας τον άλλο και το κασέρι θα πέφτει...
θα τις βρεις όλες σχεδόν διαθέσιμες για την υπηρεσία αυτή...τυχεράκια, θα ξεκωλιαστείς στην κουβέντα
καλαα ναιιι..οι γνωστοι πυρφοροιΠριν λίγες μέρες βιζιτόνι μου έλεγε για μια ''νέα μόδα'' αλλά σχετικά παλιά, που καθιερώνουν μπαρμπάδες, κλείνουν 3ωρα, πηδάνε κανά εικοσάλεπτο και τον υπόλοιπο χρόνο συζήτηση για ''αρχιτεκτονική στην αρχαία Ελλάδα, Χαλιφάτο, οικονομία''.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ορισμένες τις καλομαθαίνουν, βασικά κακομαθαίνουν και μετά η άλλη περιμένει να στρώσουμε κόκκινο χαλί με σοκολατάκια και καρδούλες αντί για pse service...καλαα ναιιι..οι γνωστοι πυρφοροι
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μπηκες στο καταλληλο σαϊτ.ολους τους τυπους του μπου,και μονο να τους δει μια γυναικα θα χυσει
δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα παραπανω
Τυπε ειναι γνωστο οτι τα μελη του bou εχουνε sex-appeal . :S :S :S :S
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
γτ δεν μπαινεις στα σαιτ με καμερες που εχει κ πολλα τσαμπα ή με ενα 20ρικο μονο να κανεις την δουλεια σου και να σου μεινουν 130 ευρω για σουβλακια????
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
αφού το θελει live το μουνί λέμε! αχαχαχαγτ δεν μπαινεις στα σαιτ με καμερες που εχει κ πολλα τσαμπα ή με ενα 20ρικο μονο να κανεις την δουλεια σου και να σου μεινουν 130 ευρω για σουβλακια????
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Πριν πολλά χρόνια είχα μια γκομενα. Ένα καλοκαίρι λοιπόν που ανακαινιζε το σπίτι της και ήταν τα δωμάτια εργοτάξιο, μιας και δεν υπήρχε κρεβάτι να γαμηθουμε τραβήξαμε μια αντικριστη μαλακία, χωρίς να αγγιζομαστε. Ωραία εμπειρία.
Κάτι τέτοιο αναζητάς τυπε;
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
Τυπε ειναι γνωστο οτι τα μελη του bou εχουνε sex-appeal . :S :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238413.0;attach=649879;image[/img[/URL]]
[/quote] :kneel: :kneel: :kneel:
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
καλά εμένα μου έτυχε σε κάθε συνάντηση με κοπέλα να το κάνουμε κι αυτό..
εννοώ μετά τον πρώτο γύρω αρχίσαμε να μιλάμε πρόστυχα και να τον παίζω εγώ κι αυτή να αυνανίζεται με τα δακτυλάκια της και με τον δονητή της αλλά ήταν τα προκαταρκτικά του 2ου γύρου..
πάντως εμένα μου αρέσει αυτό αλλά όταν ο ένας αυνανίζει τον άλλο.. όμως πάντα στα πλαίσια προκαταρκτικών..
εννοώ μετά τον πρώτο γύρω αρχίσαμε να μιλάμε πρόστυχα και να τον παίζω εγώ κι αυτή να αυνανίζεται με τα δακτυλάκια της και με τον δονητή της αλλά ήταν τα προκαταρκτικά του 2ου γύρου..
πάντως εμένα μου αρέσει αυτό αλλά όταν ο ένας αυνανίζει τον άλλο.. όμως πάντα στα πλαίσια προκαταρκτικών..
Πολύ καλό ακούγεταιΠριν πολλά χρόνια είχα μια γκομενα. Ένα καλοκαίρι λοιπόν που ανακαινιζε το σπίτι της και ήταν τα δωμάτια εργοτάξιο, μιας και δεν υπήρχε κρεβάτι να γαμηθουμε τραβήξαμε μια αντικριστη μαλακία, χωρίς να αγγιζομαστε. Ωραία εμπειρία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K