Νέα

Sex 8 με 9 το πρωί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTOS(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μόνο μία φορά μου είχε τύχει με μια παντρεμένη, 8:30 το πρωί. Σε parking! Kαλή εμπειρία, αλλά μόνο εκείνη την φορά.

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πες μας περισσοτερεσ λεπτομερειες λιομας για την παντρεμενη πως εγινε μετα απο διασκεδαση?

crigeo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξεσκιστε οποιο πουτανακι πεσει στο καυλι σας..........εστω και μ αυτον τον  τροπο....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Σας εχει συμβει να εχετε γκομενα παντρεμενη, εργαζομενη και να την πηδατε 8 με 9 το πρωι τροχαδην διοτι στις 9 πρεπει να ειναι σε γραφειο??
Εχω αναλογη εμπειρια και μου την σπαει το βιαστικο και χωρις καθολου προκαρτατικα σεξ.

Μου έχει τύχει να πηδάω μια πωλήτρια σε κατάστημα με ανδρικά ρούχα... που ερχόταν σπίτι μου στις 7.30 το πρωί, ξεσκιζόμασταν, μετά τρώγαμε πρωινό μαζί και στις 8.30 έφευγε εκείνη για το μαγαζί που δούλευε κι εγώ για το γραφείο...
Το εντυπωσιακό είναι ότι όσο καιρό πηδιόμασταν ΔΕΝ είχαμε συναντηθεί ΠΟΤΕ κάπου έξω, ούτε για έναν καφέ!
Δυστηχώς όμως μετά από 1 χρόνο περίπου την μετέθεσαν σε άλλο κατάστημα πολύ μακριά μου και χαθήκαμε...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μαλλον θα αρχισω να παιρνω πιο συχνα τα 3Μ (Μεσα Μαζικης Μεταφορας)

Στο μετρό κυκλοφορούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γκομενάκια και κατά καιρούς έχει τύχει να κάνω σούπερ γνωριμίες... ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  Και μενα επειδη εχει φύγει η γυναικα μου και το παιδι ειναι στη γιαγια του 8-9 ειναι το μοναδικο παραθυρο ευκαιρίας (window of opportunity στα Λαρισαικα) για Sex

Οπως λέει ο Βεγγος εχω ριξει Αθηναιες, εχω ριξει Ευρωπαιες ........φοιτητριες,ποιητριες και 9 καθαριστριες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αλλαξτε τιτλο σε Σεξ 6-8 το πρωι που ειναι και η ζωνη του Λυκόφωτος (τιριριριρουτιριριρου)

Επισκέπτης
Νυσταζω το πρωι!...σκατα ωρα για σεξ γαμωτο!

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
ε τον μλκα που τα ξεφαθει σημερα

παντως ον τοπικ(μην σπαμαρουμε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:)

ειναι πολυ γαματο το πρωινο σεξ

ειχα γκομενα που η δουλεια της ηταν κοντα στο σπιτι μου περνουσε της εριχνα εναν και μετα τιγκανα

Επισκέπτης
ε τον μλκα που τα ξεφαθει σημερα

παντως ον τοπικ(μην σπαμαρουμε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:)

ειναι πολυ γαματο το πρωινο σεξ

ειχα γκομενα που η δουλεια της ηταν κοντα στο σπιτι μου περνουσε της εριχνα εναν και μετα τιγκανα
Εριχνες καλα!....ωραιος! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10.jpg
    10.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 15

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε με καυλωσες βραδιατικο ναουμ...η γκομενα εμοιαζε στην φατσα με την μενεγακη της εριχνα καντι γαμησα.....

Και σε αλλες κοπελες που εμεναν σπιτι μου η κοιμομουν εγω στα δικα τους επεφτε πρωινη τσαπου

α ρε ωραια χρονια τα φοιτητικα

Επισκέπτης
Ε τυπε αμα σε καυλωσα να σε ξεκαυλωσω!..Μεχρι και ο Παπαντρεου γαμαει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :rockon:

Συνημμένα

• 13 (4).jpg
    13 (4).jpg
    261,1 KB · Εμφανίσεις: 33

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6