Σας εχει συμβει να εχετε γκομενα παντρεμενη, εργαζομενη και να την πηδατε 8 με 9 το πρωι τροχαδην διοτι στις 9 πρεπει να ειναι σε γραφειο??
Εχω αναλογη εμπειρια και μου την σπαει το βιαστικο και χωρις καθολου προκαρτατικα σεξ.
Μου έχει τύχει να πηδάω μια πωλήτρια σε κατάστημα με ανδρικά ρούχα... που ερχόταν σπίτι μου στις 7.30 το πρωί, ξεσκιζόμασταν, μετά τρώγαμε πρωινό μαζί και στις 8.30 έφευγε εκείνη για το μαγαζί που δούλευε κι εγώ για το γραφείο...
Το εντυπωσιακό είναι ότι όσο καιρό πηδιόμασταν ΔΕΝ είχαμε συναντηθεί ΠΟΤΕ κάπου έξω, ούτε για έναν καφέ!
Δυστηχώς όμως μετά από 1 χρόνο περίπου την μετέθεσαν σε άλλο κατάστημα πολύ μακριά μου και χαθήκαμε...
Και μενα επειδη εχει φύγει η γυναικα μου και το παιδι ειναι στη γιαγια του 8-9 ειναι το μοναδικο παραθυρο ευκαιρίας (window of opportunity στα Λαρισαικα) για Sex
Οπως λέει ο Βεγγος εχω ριξει Αθηναιες, εχω ριξει Ευρωπαιες ........φοιτητριες,ποιητριες και 9 καθαριστριες
Αλλαξτε τιτλο σε Σεξ 6-8 το πρωι που ειναι και η ζωνη του Λυκόφωτος (τιριριριρουτιριριρου)