Νέα

Sex 8 με 9 το πρωί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTOS(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Σας εχει συμβει να εχετε γκομενα παντρεμενη,εργαζομενη και να την πηδατε 8 με 9 το πρωι τροχαδην διοτι στις 9 πρεπει να ειναι σε γραφειο??
Εχω αναλογη εμπειρια και μου την σπα το βιαστικο και χωρις καθολου προκαρτατικα σεχ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι φίλε δεν μου εχει τύχει γιατι σιχαίνομαι αυτες τις γκόμενες..καλυτερα το cg σου κ το 10λεπτάκι-15κι που γουστάρεις παρα να χαριζεις χαρα στα σκέλια καθε πουτανόβιας

Επισκέπτης
τι λετε ρε παιδες???
να μου τις στελνετε εμενα..
εγω ξεφτιλιζα για πανω απο ενα χρονο μια παντρεμενη 30αρα(Ολλανδεζα)απο 8,15-8,30 εως 9,30-10..ερχοταν σπιτι μου αφου αφηνε τα παιδια της στο σχολειο..εκανε φοβερο γαμησι & πανω απ' ολα δεν μου εσπαγε τα παπαρια..

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
τι λετε ρε παιδες???
να μου τις στελνετε εμενα..
εγω ξεφτιλιζα για πανω απο ενα χρονο μια παντρεμενη 30αρα(Ολλανδεζα)απο 8,15-8,30 εως 9,30-10..ερχοταν σπιτι μου αφου αφηνε τα παιδια της στο σχολειο..εκανε φοβερο γαμησι & πανω απ' ολα δεν μου εσπαγε τα παπαρια..

εισαι θεος , αλλα μαζι και ο ποιος τυχερος , αφου καταφερες να εχεις τετοια ευκαιρια ,
ναι βρε φιλε , και εγω αυτο ψαχνω να μην μου σπανε τα αρχιδια !!!!!!!!!!!!!!!!!

εαν δεν σου κανει κοπο , κανε μια περιγραφει μιας φαση απο ολες που εχει κανει , δηλαδη ερχοταν κτυπαγε κουδουνι και μετα ..........

ευχαριστω 

OP
OP
X

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
πρωι πρωι αφηνε τα παιδια στο σχολειο, εμπαινε στο αυτοκινητο και τσουπ για το χοτελ.
Ουτε καν μια συζητηση, μονο ωμο σεχ.
Σας εχει συμβει κατι αναλογο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πρωι πρωι αφηνε τα παιδια στο σχολειο, εμπαινε στο αυτοκινητο και τσουπ για το χοτελ.

Οχι αλλα θα ηθελα πολυ!  :tooth:
Που τις βρισκετε αυτες ρε παιδια? Πραγματικα αναρωτιεμαι!
Μαλλον δεν ψαχνω σωστα. Δεν γινεται αλλιως! :think:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είμαστε όντως σε λάθος δρόμο  :rolleyes:

πρέπει να το πάρουμε αλλιώς το τιμόνι  :tickedoff:

OP
OP
X

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Φιλε ειναι γυναικες συνηθως τησ διπλανης πορτας, Μετριες, παντρεμενες καταπιεζμενες απο συζηγο και εργασια και το βλεπουν σαν διεξοδο. επειδη δεν εχουν αλλο χρονο το κανουν μεσα σε 30 λεπτα το πρωι.

Επισκέπτης
Οχι αλλα θα ηθελα πολυ!  :tooth:
Που τις βρισκετε αυτες ρε παιδια? Πραγματικα αναρωτιεμαι!
Μαλλον δεν ψαχνω σωστα. Δεν γινεται αλλιως! :think:
στην κ αβάντζα στο λεωφορείο το τρόλεϊ στο μετρό και στο πορτ μπαγκάζ στα ΤΑΧΙ

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
[size=10pt]Φιλε ειναι γυναικες συνηθως τησ διπλανης πορτας, Μετριες, παντρεμενες καταπιεζμενες απο συζηγο και εργασια και το βλεπουν σαν διεξοδο. επειδη δεν εχουν αλλο χρονο το κανουν μεσα σε 30 λεπτα το πρωι.[/size]

Τι να σου πω ρε φίλε...
Έχω μια περίπτωση στην διπλανή πόρτα, με 2 παιδιά.
Πολύ γλυκιά και όμορφη γυναικα  :smitten:
Ο άντρας της φευγει κατα τις 5 το πρωι, αυτή ξυπνάει κατά τις 7, ετοιμάζει τα πιτσιρίκια,
και κατά τις 8 περνάει το σχολικο, τα παιρνει, και στο καπάκι φευγει κι αυτή για δουλειά.
Αν και θα θελα να κάνω κάτι, πότε να προλάβω?
Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να βρει καμιά απογευματινή δουλειά, αλλιώς δεν έχω καμιά ελπίδα,
ή να κοιτάξω και καμιά άλλη πόρτα στους πιο πάνω ορόφους...  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Φιλε ειναι γυναικες συνηθως τησ διπλανης πορτας, Μετριες, παντρεμενες καταπιεζμενες απο συζηγο και εργασια και το βλεπουν σαν διεξοδο. επειδη δεν εχουν αλλο χρονο το κανουν μεσα σε 30 λεπτα το πρωι.

Εγω παντως στην διπλανη μου πορτα εχω μια τετραπαχη που ολο φοναζει να μην απλωνουμε ρουχα στην ταρατσα!  :uglystupid:  :headbang:

Επισκέπτης
Τι να σου πω ρε φίλε...
Έχω μια περίπτωση στην διπλανή πόρτα, με 2 παιδιά.
Πολύ γλυκιά και όμορφη γυναικα  :smitten:
Ο άντρας της φευγει κατα τις 5 το πρωι, αυτή ξυπνάει κατά τις 7, ετοιμάζει τα πιτσιρίκια,
και κατά τις 8 περνάει το σχολικο, τα παιρνει, και στο καπάκι φευγει κι αυτή για δουλειά.
Αν και θα θελα να κάνω κάτι, πότε να προλάβω?
Μάλλον θα πρέπει να περιμένω να βρει καμιά απογευματινή δουλειά, αλλιώς δεν έχω καμιά ελπίδα,
ή να κοιτάξω και καμιά άλλη πόρτα στους πιο πάνω ορόφους...  :grin:
στο λεωφορείο η το τρόλεϊ.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κάτι θα ξέρεις arion για να το λες συνεχώς  :cheesy:

περιμένω περεταιρω συμβουλές σε pm  :grin:

Επισκέπτης
Κάτι θα ξέρεις arion για να το λες συνεχώς  :cheesy:

περιμένω περεταιρω συμβουλές σε pm  :grin:
συναγωνιστή παρ ότι έχω να μπω σε λεωφορείο και τρόλεϊ πολλά χρόνια όμως από την πείρα μου σε παλιότερες εποχές εκεί είναι το καλύτερο μέσο για δημόσιες σχέσεις με της γειτόνισσες μάλιστα πριν πολλά χρόνια γειτόνισσα μου παντρεμένη που με έκανε κέφι αλλά εγώ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να κάνω σχέση μαζί της μου χώθηκε χοντρά στο  λεωφορείο μέσα χουφτώνοντας μου το καβλί η συνέχεια το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Κισσός  στην πλατεία Βάθης τώρα λέγεται dream. 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
συναγωνιστή παρ ότι έχω να μπω σε λεωφορείο και τρόλεϊ πολλά χρόνια όμως από την πείρα μου σε παλιότερες εποχές εκεί είναι το καλύτερο μέσο για δημόσιες σχέσεις με της γειτόνισσες μάλιστα πριν πολλά χρόνια γειτόνισσα μου παντρεμένη που με έκανε κέφι αλλά εγώ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να κάνω σχέση μαζί της μου χώθηκε χοντρά στο  λεωφορείο μέσα χουφτώνοντας μου το καβλί η συνέχεια το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Κισσός  στην πλατεία Βάθης τώρα λέγεται dream. 

Αυτο ηταν τελιωσε...παω να δεσω μια πετρα στον λαιμο μου και να πεσω στην θαλασσα!  :headbang: :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για να πω και εγώ την αλήθεια, δε νομίζω ότι η περίπτωση σου arion είναι ο κανόνας  ;)

αλλά όντως επειδή έχω και εγώ να μπω καμιά 10αριά χρόνια σε ΜΜΜ, μου χει λείψει αυτό το παιχνίδι,
έστω και με τα μάτια μόνο...

πάντως η καλή μου γειτόνισσα φεύγει και αυτή με το σμαρτακι της, οπότε αυτό με τα ΜΜΜ δεν πιάνει  :rolleyes:  :headbang:

Επισκέπτης
Για να πω και εγώ την αλήθεια, δε νομίζω ότι η περίπτωση σου arion είναι ο κανόνας  ;)

αλλά όντως επειδή έχω και εγώ να μπω καμιά 10αριά χρόνια σε ΜΜΜ, μου χει λείψει αυτό το παιχνίδι,
έστω και με τα μάτια μόνο...

πάντως η καλή μου γειτόνισσα φεύγει και αυτή με το σμαρτακι της, οπότε αυτό με τα ΜΜΜ δεν πιάνει  :rolleyes:  :headbang:
δεν της ξεφουσκώνεις κανένα λάστιχο τότε το βράδυ και το πρωί να την βοηθήσεις στο φούσκωμα ίσως να προσφερθεί να σε καλέσει να πάρετε ένα καφέ μαζί. 

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Xaxaxaxax Ναι Με αγγλίδα όμως χαχαχαχαχα

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη αν τα εχεις με δασκαλα θα πρεπει να περιμενεις να την πηδας στα ...διαλειμματα? 9.10 με 9.20... 10.00 με 10.10... 10.50 με 11.00 ...κοκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom