Νέα

Sex: 2 Άνδρες και 1 Γυναίκα: Ανδρική ή Γυναικεία φαντασίωση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Νομίζω ότι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο το 2 αντρες 1 γυναίκα για 2 λόγους: 1.δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με άλλη γυναίκα και 2. είναι πολύ μεγάλη κάβλα να έχεις ανάψει 2 άντρες που να θέλουν να σε ξεσκίσουν...Αντίθετα οι άντρες νομίζω ότι για τους αντίστοιχους λόγους προτιμούν τον συνδυασμό 2 γυναίκες-1 άντρας! Όταν ζήσω και τα δύο...θα σας πω τι προτιμώ πραγματικά...γιατί προς το παρόν είναι όλα στη σφαίρα της φαντασίας! ;) :headbang:
Ασε τη φαντασία σου να οργιάσει...και θα έρθει από μόνο του... :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω ότι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο το 2 αντρες 1 γυναίκα για 2 λόγους: 1.δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με άλλη γυναίκα και 2. είναι πολύ μεγάλη κάβλα να έχεις ανάψει 2 άντρες που να θέλουν να σε ξεσκίσουν...Αντίθετα οι άντρες νομίζω ότι για τους αντίστοιχους λόγους προτιμούν τον συνδυασμό 2 γυναίκες-1 άντρας! Όταν ζήσω και τα δύο...θα σας πω τι προτιμώ πραγματικά...γιατί προς το παρόν είναι όλα στη σφαίρα της φαντασίας! ;) :headbang:
καλα τα λες...συμφωνω...το 2 αντρες ειναι γυναικεια φαντασιωση...οι γυναικες αν δεν ειναι λεσβιες ζευγαρι στο τριο παντα υπαρχει ο κινδυνος να φαγωθουνε(μου χει τυχει). :2funny: :2funny:

katerina22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα λες...συμφωνω...το 2 αντρες ειναι γυναικεια φαντασιωση...οι γυναικες αν δεν ειναι λεσβιες ζευγαρι στο τριο παντα υπαρχει ο κινδυνος να φαγωθουνε(μου χει τυχει). :2funny: :2funny:
Δεν πρέπει βέβαια να σε χάλασε και πολύ που δύο γκόμενες "τσακώνονταν" για παρτη σου.. :dancing:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
βασικα τσακωνονταν γιατι ηταν λιγο γκαου αλλα οκ... :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
H αξιότιμη παρέα ελπίζω να μου επιτρέψει μία μικρή παραλλαγή του thread...

Το γεγονός πως 2 άντρες πιθανόν ξεκωλιάζουν κάποια γυναίκα και δεδομένου της "στενότητας" του χώρου είναι σε πολυ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βάλτε κατά νου τι γίνεται όταν και οι 2 γυναικείες οπές είναι καλυμμλενες ή όταν δεν ξέρει πιο να διαλέξει από τα προτασσόμενα καβλιά. Η πιθανότητα να έρθουν οι άντρες (φυσικά σε μη σεξουαλική) επαφή μεταξύ τους κατά την διάρκεια της πράξης δεν δρα ως major turn off για όσους έχουν τέτοιες φαντασιώσεις? Η ακολουθείται η πανάρχαια ρήση "Μπρος στην κάβλα τι ΄ναι ο πόνος..."

Επισκέπτης
H αξιότιμη παρέα ελπίζω να μου επιτρέψει μία μικρή παραλλαγή του thread...

Το γεγονός πως 2 άντρες πιθανόν ξεκωλιάζουν κάποια γυναίκα και δεδομένου της "στενότητας" του χώρου είναι σε πολυ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βάλτε κατά νου τι γίνεται όταν και οι 2 γυναικείες οπές είναι καλυμμλενες ή όταν δεν ξέρει πιο να διαλέξει από τα προτασσόμενα καβλιά. Η πιθανότητα να έρθουν οι άντρες (φυσικά σε μη σεξουαλική) επαφή μεταξύ τους κατά την διάρκεια της πράξης δεν δρα ως major turn off για όσους έχουν τέτοιες φαντασιώσεις? Η ακολουθείται η πανάρχαια ρήση "Μπρος στην κάβλα τι ΄ναι ο πόνος..."

Αν ήταν έτσι όπως τα λες φίλε μου όλοι οι αρσενικοί πορνοστάρ θα γύριζαν gay τσόντες! :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Όταν ζήσω και τα δύο...θα σας πω τι προτιμώ πραγματικά...γιατί προς το παρόν είναι όλα στη σφαίρα της φαντασίας!

Για μένα δεν είναι.
Με €50 στην κάθε μια, και €10 "πουρμπουάρ" και στις 2 μαζί (σύνολο 110) + 20 ξενοδοχείο = €130 πήρα δυό Βουλγαράκια.

Και ήταν και πρώτες ξαδέρφες.

Για σένα (που υποτίθεται ότι είσαι θηλυκό), δε θα σου κοστίσει και τίποτα...
(Δε το λέω, αλλά μπορείς και να βγάλεις κι όλας!)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αμα το εκανα με 1 ανδρα και ακομα μια γκομενα θα ηθελα αυτη να ειναι καραλεσβια ειμαι τελειως παρτακιας... 2 ανδρες κι εγω δεν τηθεται προβλημα

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
στειλε info ;)
Για μένα δεν είναι.
Με €50 στην κάθε μια, και €10 "πουρμπουάρ" και στις 2 μαζί (σύνολο 110) + 20 ξενοδοχείο = €130 πήρα δυό Βουλγαράκια.

Και ήταν και πρώτες ξαδέρφες.

Για σένα (που υποτίθεται ότι είσαι θηλυκό), δε θα σου κοστίσει και τίποτα...
(Δε το λέω, αλλά μπορείς και να βγάλεις κι όλας!)

Επισκέπτης
Έχω κάνει με 2 γυναίκες κι εγώ και επίσης με μια γυναίκα και τον κολλητό μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα με τον οποιοδήποτε. Εκτός αν έπαιζε ομαδική παρτούζα!!! Αλλά με αυτόν γνωριζόμαστε από νηπιαγωγείο, με έχει παντρέψει. Μαζί ανακαλύψαμε τα καβλιά μας και πήραμε σβάρνα τα μπουρδέλα εκεί γύρω στο '88 :rockon:

Πάντως ΠΟΛΥ θα ήθελα με δύο που να είναι και λεσβιάκια!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
2 Άνδρες και 1 Γυναίκα; Μεγίστη μαλακία! Ούτε σε τσόντες δε μπορώ να το βλέπω! One on One το τέλειο!!! :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom