Και μετά θα ρουφάς με τις χούφτες τις βιταμίνες.....δεν πιστευω να ειχες προβλημα με συνθεση (αντρας 1 - γυναικες 4)!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εσένα Αγρίμι πως θα σου άρεσε;
Εσύ ο φίλος σου και ένας φίλος του, ή εσύ ο φίλος σου και μία φίλη σου;
Στο αγρίμι και στην κάθε γκόμενα θα της άρεσε το πρώτο.Που θα ξαναβρεί δύο πούτσες στις τρύπες της?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ναι...και θα φωνάζουν..."Να οργανωθούμε ρε παιδιά...έχουμε φάει 3,δεν εχουμε ρίξει κανέναν"Οι 5 παίζουν μεσαία γραμμή ή είναι Bisexual?
Επισκέπτης
Ναι...και θα φωνάζουν..."Να οργανωθούμε ρε παιδιά...έχουμε φάει 3,δεν εχουμε ρίξει κανέναν"
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου,η αγρήμι και η κάθε αγρήμι...βρίσκει όποτε θέλει 2 πούτσες στις τρύπες της...Στο αγρίμι και στην κάθε γκόμενα θα της άρεσε το πρώτο.Που θα ξαναβρεί δύο πούτσες στις τρύπες της?
Εγώ κι εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να βρούμε 4 τρύπες...για τον Πρίγκιπα...
Επισκέπτης
Φίλε μου,η αγρήμι και η κάθε αγρήμι...βρίσκει όποτε θέλει 2 πούτσες στις τρύπες της...
Εγώ κι εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να βρούμε 4 τρύπες...για τον Πρίγκιπα...
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Επισκέπτης
Εσένα Αγρίμι πως θα σου άρεσε;
Εσύ ο φίλος σου και ένας φίλος του, ή εσύ ο φίλος σου και μία φίλη σου;
Εγω ειμαι λιγο εγωίστρια, οποτε... δεν μοιράζω ;)
Εγω ειμαι λιγο εγωίστρια, οποτε... δεν μοιράζω ;)
Στη περίπτωση που θα είσαι εσύ, ο φίλος σου, και ένας φίλος του, δεν θα μοιράσεις, αλλά θα μοιραστείς.
Για ξανασκέψου το.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλά...άσε τον φίλο σου...με 2 άγνωστους,θα το έκανες???Εγω ειμαι λιγο εγωίστρια, οποτε... δεν μοιράζω ;)
Επισκέπτης
Στο αγρίμι και στην κάθε γκόμενα θα της άρεσε το πρώτο.Που θα ξαναβρεί δύο πούτσες στις τρύπες της?
Κ ομως κανεις λάθος, τουλάχιστον στην περίπτωση μου, σίγουρα θα διάλεγα 2 γυναίκες κ εναν αντρα, αν κ οπως ελεγε καποιος ειναι "επικίνδυνα" με 2 γυναικες, ο αντρας μπορει απλα να μείνει μονο θεατης . Παντα η γυναικα ξερει τι θελει αλλη γυναικα
Καλά...άσε τον φίλο σου...με 2 άγνωστους,θα το έκανες???
Επισκέπτης
Στη περίπτωση που θα είσαι εσύ, ο φίλος σου, και ένας φίλος του, δεν θα μοιράσεις, αλλά θα μοιραστείς.
Για ξανασκέψου το.
Ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν μ'αρεσει να κανω. Θελω να "αφιερώσω" χρονο μονο σε ενα πρόσωπο ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Γελάς μωρή λουλού???χρόνια πολλά...
έλα απο τη συμμαχία...
Ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν μ'αρεσει να κανω. Θελω να "αφιερώσω" χρονο μονο σε ενα πρόσωπο ;)
Πνεύμα και Ηθική...Πνεύμα και Ηθική
Επισκέπτης
Μου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν θα σου άρεσε να σου "αφιερώσουν" εσένα χρόνο...2 πρόσωπα...??? ;)Ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν μ'αρεσει να κανω. Θελω να "αφιερώσω" χρονο μονο σε ενα πρόσωπο ;)
Επισκέπτης
Εντάξει μάλλον γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς.Εξάλλου είναι νόμος ότι όταν μία γυναίκα λέει Α εννοεί Ω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?