Επισκέπτης
Δεν θα σου άρεσε να σου "αφιερώσουν" εσένα χρόνο...2 πρόσωπα...??? ;)
Δεν το νομιζω
Δεν θα σου άρεσε να σου "αφιερώσουν" εσένα χρόνο...2 πρόσωπα...??? ;)
και μονο που παιρνεις θεση το σκεφτεσαι και το παρτυΜου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Κάπου αλλού ενδεχομένως και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να θέλαμε να σε βάλουμε...Μου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Μου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Δεν το νομιζω
Εντάξει μάλλον γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς.Εξάλλου είναι νόμος ότι όταν μία γυναίκα λέει Α εννοεί Ω!![]()
![]()
![]()
Μήπως αυτό δεν είναι που τελικά θέλεις εσύ και όλες οι γκόμενες? Να σε βάλουμε όλοι στον τοίχο...αλλά όχι με την πλάτη...και να σου σκίσουμε την κωλάρα!![]()
![]()
![]()
Χαιρετώ
Τι εννοείς ανοιχτές ωρέ μουνίλα???ειναι αληθεια αγριμι οτι εσεις οι θεσσαλονικιες ειστε πιο ανοιχτες απο τις αθηναιες γενικα μιλαω οχι στις παρτουζες?
Σαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τους Σομαλούς που περιμένουν την ανθρωπιστική βοήθεια κάνουν
Τι εννοείς ανοιχτές ωρέ μουνίλα???![]()
![]()
![]()
ε δεν ειναι σαν τις αθηναιες....ειναι πιο ανοιχτες στο να τους μιλησεις εννοω![]()
![]()
ποσοι ειναι εδω ρε μαγκες?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωωι που σι σι ωρε...εμπα σε κανα θρεντ τς προκουπης αν του εβρειςΤο γαμήσατε το θέμα...και εφ'κε το κορίτσ'
![]()
Που'σι συ ρααα???χρουόνια πουλλά κι καλά...ανέφ'κις καθόλ' σια πάν' ωρέ...ωωι που σι σι ωρε...εμπα σε κανα θρεντ τς προκουπης αν του εβρεις