Επισκέπτης
Δεν θα σου άρεσε να σου "αφιερώσουν" εσένα χρόνο...2 πρόσωπα...??? ;)
Δεν το νομιζω
Δεν θα σου άρεσε να σου "αφιερώσουν" εσένα χρόνο...2 πρόσωπα...??? ;)
και μονο που παιρνεις θεση το σκεφτεσαι και το παρτυΜου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Κάπου αλλού ενδεχομένως και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να θέλαμε να σε βάλουμε...Μου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Μου φαίνεται οτι ειμαι η μονη γυναικα που πηρε "θεση" σε αυτη την συζητηση, κ με βαζετε ολοι στον "τοίχο"
Δεν το νομιζω
Εντάξει μάλλον γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς.Εξάλλου είναι νόμος ότι όταν μία γυναίκα λέει Α εννοεί Ω!
Μήπως αυτό δεν είναι που τελικά θέλεις εσύ και όλες οι γκόμενες? Να σε βάλουμε όλοι στον τοίχο...αλλά όχι με την πλάτη...και να σου σκίσουμε την κωλάρα!
Χαιρετώ
Τι εννοείς ανοιχτές ωρέ μουνίλα???ειναι αληθεια αγριμι οτι εσεις οι θεσσαλονικιες ειστε πιο ανοιχτες απο τις αθηναιες γενικα μιλαω οχι στις παρτουζες?
Σαν τους Σομαλούς που περιμένουν την ανθρωπιστική βοήθεια κάνουν
Τι εννοείς ανοιχτές ωρέ μουνίλα???
ε δεν ειναι σαν τις αθηναιες....ειναι πιο ανοιχτες στο να τους μιλησεις εννοω
ποσοι ειναι εδω ρε μαγκες?????
ωωι που σι σι ωρε...εμπα σε κανα θρεντ τς προκουπης αν του εβρειςΤο γαμήσατε το θέμα... και εφ'κε το κορίτσ'
Που'σι συ ρααα???χρουόνια πουλλά κι καλά...ανέφ'κις καθόλ' σια πάν' ωρέ...ωωι που σι σι ωρε...εμπα σε κανα θρεντ τς προκουπης αν του εβρεις