Νέα

Sex: 2 Άνδρες και 1 Γυναίκα: Ανδρική ή Γυναικεία φαντασίωση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ααα ιγω δε σ ειχα πει οτ θα νεβινα,ψες εφτακα ιδω,τι φκιανς
Τι να φτιάνου???
Εδώγιας...πελεκίθ'κα στο πιέ και στου φαϊ...πάενι και το κλαρίνο γόνα... :rockon:
καταλαβαίν'ς... :grin:
Και τωραϊά...ετ'μαζουμέ για όξου...πάλ' μεταξύ τσίπας και βατσ'νιάς θα είμι... :2funny:
φέγου τώρα γιατί ήρθε κι ου Γιάνν'Χατζάρας(ξιέρ'ς εσύ... :2funny:)και δεν προφτένου...θα τα ειπούμι άυριο... ;)

Επισκέπτης
Τι να φτιάνου???
Εδώγιας...πελεκίθ'κα στο πιέ και στου φαϊ...πάενι και το κλαρίνο γόνα... :rockon:
καταλαβαίν'ς... :grin:
Και τωραϊά...ετ'μαζουμέ για όξου...πάλ' μεταξύ τσίπας και βατσ'νιάς θα είμι... :2funny:
φέγου τώρα γιατί ήρθε κι ου Γιάνν'Χατζάρας(ξιέρ'ς εσύ... :2funny:)και δεν προφτένου...θα τα ειπούμι άυριο... ;)
αι βαγιερε τουοτες ι να περαισις καλα ,αι καλο ξμερωμα

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα δεν μ'αρεσει το μια γυναικα 2 ανδρες (κομπολοι διχως χαντρες)

προτιμω το 2 γυναικες ενας αντρας. Ξερω πολλες παντως  που τους αρεσει το 2ανδρες 1γκομενα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Πριν χρονια μια φιλη μου ειχε πει "μου αρεσει να παω με δυο αντρες μαζι αλλα μονο αν εχουν ιδια σε μεγεθος πεη".

Χρονια πολλα.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Χρόνια Πολλά φίλε! Γεωμέτρης ήταν η γκόμενα?   

οχι αριστερων πολιτικων πεποιθησεων.

Σοβαρα τωρα,οταν την ειχα ρωτησει το λογο μου ειχε πει οτι θα προτιμουσε να ασχολειται με το μεγαλυτερο (οπου και αν το εβαζε) αρα θα υπηρχε κακη χημεια :headbang: (στη παρτουζα εννοειται) μιας και ο μικροτσουτσουνος θα ενιωθε αδικημενος.

Επισκέπτης

Υπάρχει και άλλη μία εκδοχή: 1 τραβέλι(με βυζιά αλλά με πέος και αρχίδια) και 2 γκόμενες! :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά ρε δεν ντρέπεστε μέρες που 'ναι???Είστε εργαλεία του σατανά! :priest:
ΑΙΣΧΟΣ
Νομίζω ότι είναι περισσότερο γυναικεία φαντασίωση...όχι ότι εμάς μας χαλάει! :knockinb:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστές ανοίγω αυτό το thread γιατί κατά τη γνώμη μου έχει ενδιαφέρον! Η άποψη μου είναι ότι για τους άνδρες είναι η απόλυτη κάβλα να παρτουζόνουν μαζί μια γκόμενα! Περιμένω και τις δικές σας απόψεις...

Προσωπικά προτιμώ τις φάσεις FMF... όπως άλλωστε φαίνεται κι από την φώτο μου στο avatar ;)

katerina22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο το 2 αντρες 1 γυναίκα για 2 λόγους: 1.δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με άλλη γυναίκα και 2. είναι πολύ μεγάλη κάβλα να έχεις ανάψει 2 άντρες που να θέλουν να σε ξεσκίσουν...Αντίθετα οι άντρες νομίζω ότι για τους αντίστοιχους λόγους προτιμούν τον συνδυασμό 2 γυναίκες-1 άντρας! Όταν ζήσω και τα δύο...θα σας πω τι προτιμώ πραγματικά...γιατί προς το παρόν είναι όλα στη σφαίρα της φαντασίας! ;) :headbang:

Επισκέπτης
εγω ειμαι μοναχοφαης θελω η εγω και μια γυναικα η εγω και τρεις γυναικες αλλα μονο εγω...αμα ειναι κι αλλος και γαμαει διπλα μου θα πεταξω καμμια μαλακια τυπου ΄΄μεγαλε τι θα φαμε μετα΄΄ και θα χαλασω την ατμοσφαιρα...ασε που μες στην καβλα ο αλλος μπορει να κυνηγαει κι εσενα μετα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω ειμαι μοναχοφαης θελω η εγω και μια γυναικα η εγω και τρεις γυναικες αλλα μονο εγω...αμα ειναι κι αλλος και γαμαει διπλα μου θα πεταξω καμμια μαλακια τυπου ΄΄μεγαλε τι θα φαμε μετα΄΄ και θα χαλασω την ατμοσφαιρα...ασε που μες στην καβλα ο αλλος μπορει να κυνηγαει κι εσενα μετα...
Ασε τα τριάρια ωρέ χ'λιάραααα :2funny:
δεν έχ'ς χαραφώσ' χαλόν' μαζί μ'άλλον τζε...??? :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom