Επισκέπτης
ααα ιγω δε σ ειχα πει οτ θα νεβινα,ψες εφτακα ιδω,τι φκιανςΠου'σι συ ρααα???χρουόνια πουλλά κι καλά...ανέφ'κις καθόλ' σια πάν' ωρέ...
Πας κουσιέβούντας μ'φαινιτιιι...
ααα ιγω δε σ ειχα πει οτ θα νεβινα,ψες εφτακα ιδω,τι φκιανςΠου'σι συ ρααα???χρουόνια πουλλά κι καλά...ανέφ'κις καθόλ' σια πάν' ωρέ...
Πας κουσιέβούντας μ'φαινιτιιι...
Τι να φτιάνου???ααα ιγω δε σ ειχα πει οτ θα νεβινα,ψες εφτακα ιδω,τι φκιανς
αι βαγιερε τουοτες ι να περαισις καλα ,αι καλο ξμερωμαΤι να φτιάνου???
Εδώγιας...πελεκίθ'κα στο πιέ και στου φαϊ...πάενι και το κλαρίνο γόνα...
καταλαβαίν'ς...
Και τωραϊά...ετ'μαζουμέ για όξου...πάλ' μεταξύ τσίπας και βατσ'νιάς θα είμι...
φέγου τώρα γιατί ήρθε κι ου Γιάνν'Χατζάρας(ξιέρ'ς εσύ... )και δεν προφτένου...θα τα ειπούμι άυριο... ;)
εμενα δεν μ'αρεσει το μια γυναικα 2 ανδρες (κομπολοι διχως χαντρες)
προτιμω το 2 γυναικες ενας αντρας. Ξερω πολλες παντως που τους αρεσει το 2ανδρες 1γκομενα
Πριν χρονια μια φιλη μου ειχε πει "μου αρεσει να παω με δυο αντρες μαζι αλλα μονο αν εχουν ιδια σε μεγεθος πεη".
Χρονια πολλα.
anoushka για εμενα μια εξαιρεση?
Χρόνια Πολλά φίλε! Γεωμέτρης ήταν η γκόμενα?
whitey για εσενα εχουμε πει, την καλυτερη εχεις παντα και το ξερεις ;) :-*
οχι αριστερων πολιτικων πεποιθησεων.
εμενα δεν μ'αρεσει το μια γυναικα 2 ανδρες (κομπολοι διχως χαντρες)
Που να δεις το "2 άντρες και 1 άντρας" πλάκα που έχει.....
Συναγωνιστές ανοίγω αυτό το thread γιατί κατά τη γνώμη μου έχει ενδιαφέρον! Η άποψη μου είναι ότι για τους άνδρες είναι η απόλυτη κάβλα να παρτουζόνουν μαζί μια γκόμενα! Περιμένω και τις δικές σας απόψεις...
Ασε τα τριάρια ωρέ χ'λιάρααααεγω ειμαι μοναχοφαης θελω η εγω και μια γυναικα η εγω και τρεις γυναικες αλλα μονο εγω...αμα ειναι κι αλλος και γαμαει διπλα μου θα πεταξω καμμια μαλακια τυπου ΄΄μεγαλε τι θα φαμε μετα΄΄ και θα χαλασω την ατμοσφαιρα...ασε που μες στην καβλα ο αλλος μπορει να κυνηγαει κι εσενα μετα...