Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 346K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.928
Πόντοι
46.232
όχι εγω...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.928
Πόντοι
46.232
εεεε κάτι ξέρω και εγώ :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θα τον πληγώσεις...........και θα πρέπει να του στείλεις πάλι καρδούλες ( :smitten: :smitten:)για να τον τουμπάρεις

μπά με ένα απλό ΟΥΑΟΥΟΥΑ τουμπαρέται αυτός. ΄Συγκαταλέγεται στούς εύκολους. :grin:

Hayabusakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ειναι δυνατον να λετε οτι σας κατεβει εδω μεσα? Εδω μπαινουμε για να ενημερωνομαστε  για καποια συγκεκριμενα θεματα...οχι για να κανετε καθημερινο Chat..Αν υπαρχει κανενα νεο για το υδρυμα,ι κανενα update στα κοριτσια..τι παπα...ιες καθεστε και λετε εδω μεσα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλα ειναι δυνατον να λετε οτι σας κατεβει εδω μεσα? Εδω μπαινουμε για να ενημερωνομαστε  για καποια συγκεκριμενα θεματα...οχι για να κανετε καθημερινο Chat..Αν υπαρχει κανενα νεο για το υδρυμα,ι κανενα update στα κοριτσια..τι παπα...ιες καθεστε και λετε εδω μεσα...

Φίλε,έχεις δίκιο....μιλάς σωστά.Ομως,ξέρεις τι γίνεται? όταν κάνουν τσατ μέλη παλαιά και δοκιμασμένα,που έχουν συνεισφέρει τα μέγιαστα στην ενημέρωση όλων μας,και έρχεσαι εσυ,που έχεις γραφτεί μεν τον Απρίλιο,αλλά σήμερα,μετά απο 8 μήνες!!!!,έρχεσαι να γράψεις το πρώτο σου ποστ,και μας την λές κι απο πάνω,ε,πως να στο πώ,είναι λίγο άκομψο....
Μαζέψου λοιπόν και ασε κανέναν παλαιότερο να κάνει παρατηρήσεις....διαφορετικά,τα "updates" θα μένουν μεταξύ μας,και πίστεψέ με,δεν σε συμφέρει αυτό....Φιλικά πάντα,ετσι?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
34.267
Φίλε,έχεις δίκιο....μιλάς σωστά.Ομως,ξέρεις τι γίνεται? όταν κάνουν τσατ μέλη παλαιά και δοκιμασμένα,που έχουν συνεισφέρει τα μέγιαστα στην ενημέρωση όλων μας,και έρχεσαι εσυ,που έχεις γραφτεί μεν τον Απρίλιο,αλλά σήμερα,μετά απο 8 μήνες!!!!,έρχεσαι να γράψεις το πρώτο σου ποστ,και μας την λές κι απο πάνω,ε,πως να στο πώ,είναι λίγο άκομψο....
Μαζέψου λοιπόν και ασε κανέναν παλαιότερο να κάνει παρατηρήσεις....διαφορετικά,τα "updates" θα μένουν μεταξύ μας,και πίστεψέ με,δεν σε συμφέρει αυτό....Φιλικά πάντα,ετσι?
:thumbsup:

Hayabusakias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου παντα φιλικα και απο μενα προσεξε με...τα updates gia 6 υδρυματα που γνωριζω καλα τα εχω, λογο οτι καλως ι κακως εχω σχεση με κοπελα που δουλευεισε αυτα ακομα, και εχει δουλεψει σε τουλαχιστον 6 μαγαζια..γιαυτο παρατηρησες πολυ καλα οτι δεν γραφω σχολια...ειναι λεπτη ι θεση μου και ουτε διαφιμιστησ ειμαι...απλα παρατηρω και μπορω να τσεκαρω (μεσα μου)αν ειναι οκ αυτα που γραφονται...γιαυτο το λογο μπαινω...απλα να διαβασω και να σχολιασω μονος μου αν αυτα που βλεπω εγω ειναι ιδια με αυτα που γραφονται.. :)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
και μπορω να τσακαρω (μεσα μου).. :)

Εσύ εδώ τρισμέγιστε ΒΛΑΣΣΗ????
ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!! :rockon: :rockon:
46-47f4-thumb-large.jpg

Φερε καμια μεταγραφη στα λαδομαγαζα γιατι πηξαμε στις πατόλες  :dancing: :dancing:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
34.267
Φιλε μου παντα φιλικα και απο μενα προσεξε με...τα updates gia 6 υδρυματα που γνωριζω καλα τα εχω, λογο οτι καλως ι κακως εχω σχεση με κοπελα που δουλευεισε αυτα ακομα, και εχει δουλεψει σε τουλαχιστον 6 μαγαζια..γιαυτο παρατηρησες πολυ καλα οτι δεν γραφω σχολια...ειναι λεπτη ι θεση μου και ουτε διαφιμιστησ ειμαι...απλα παρατηρω και μπορω να τσακαρω (μεσα μου)αν ειναι οκ αυτα που γραφονται...γιαυτο το λογο μπαινω...απλα να διαβασω και να σχολιασω μονος μου αν αυτα που βλεπω εγω ειναι ιδια με αυτα που γραφονται.. :)
Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής.

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο περπατημένος και έμπειρος συναγωνιστής ξέρει πολύ καλά τι υπηρεσίες  μπορεί να πάρει σε κάθε ίδρυμα και μπορεί να καταλάβει ποιός γράφει να ενημερώσει ,ποιός γράφει για προμοτάρισμα και ποιός γράφει τις φαντασιώσεις του.........
το ίδρυμα πάντως είναι σε χώρο που δεν βολεύει πολύ τους δεσμευμενοπαντρεμένους....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ο περπατημένος και έμπειρος συναγωνιστής ξέρει πολύ καλά τι υπηρεσίες  μπορεί να πάρει σε κάθε ίδρυμα και μπορεί να καταλάβει ποιός γράφει να ενημερώσει ,ποιός γράφει για προμοτάρισμα και ποιός γράφει τις φαντασιώσεις του.........
το ίδρυμα πάντως είναι σε χώρο που δεν βολεύει πολύ τους δεσμευμενοπαντρεμένους....
ο χώρος να ξέρεις ειναι ο μικρότερος , ο ελάχιστος κίνδυνος για την κατηγορία που ανέφερες ...υπάρχουν παραδείγματα και δεν υπάρχει ασφαλής χώρος στο 100% αλλά τουλάχιστον ειναι ο ιδιος σε ολα τα μαγαζιά.......ο πραγματικός  κίνδυνος είναι από τις οσμές (αρώματα σαμπουάν κλπ), από τις επιδόσεις σου , από τον χρόνο απουσίας σου οταν δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις, από τυχόν σημάδια ,από στρασάκια και καμμιά φορά απο τα χρήματα που μπορεί να ελέγχεσαι....

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ο χώρος να ξέρεις ειναι ο μικρότερος , ο ελάχιστος κίνδυνος για την κατηγορία που ανέφερες ...υπάρχουν παραδείγματα και δεν υπάρχει ασφαλής χώρος στο 100% αλλά τουλάχιστον ειναι ο ιδιος σε ολα τα μαγαζιά.......ο πραγματικός  κίνδυνος είναι από τις οσμές (αρώματα σαμπουάν κλπ), από τις επιδόσεις σου , από τον χρόνο απουσίας σου οταν δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις, από τυχόν σημάδια ,από στρασάκια και καμμιά φορά απο τα χρήματα που μπορεί να ελέγχεσαι....
Το μεγαλυτερο μου αγχος!Τα γαμημενα αυτα κωλοαρωματα!Η καλυτερη μου;Πεντακαθαρη γκομενα πλυμενη τελεια με σκετο αοσμο σαπουνακι!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φιλε μου παντα φιλικα και απο μενα προσεξε με...τα updates gia 6 υδρυματα που γνωριζω καλα τα εχω, λογο οτι καλως ι κακως εχω σχεση με κοπελα που δουλευεισε αυτα ακομα, και εχει δουλεψει σε τουλαχιστον 6 μαγαζια..γιαυτο παρατηρησες πολυ καλα οτι δεν γραφω σχολια...ειναι λεπτη ι θεση μου και ουτε διαφιμιστησ ειμαι...απλα παρατηρω και μπορω να τσεκαρω (μεσα μου)αν ειναι οκ αυτα που γραφονται...γιαυτο το λογο μπαινω...απλα να διαβασω και να σχολιασω μονος μου αν αυτα που βλεπω εγω ειναι ιδια με αυτα που γραφονται.. :)
αρα μόνο για τον εαυτό σου  παίζεις εδώ μέσα ....μόνο να παίρνεις πληροφορίες θέλεις για να τσεκάρεις μέσα σου όπως λές ή για άλλους δικούς λόγους .......γιατί αφού έχεις τέτοια σχέση υποθέτω οτι δεν θα πηγαίνεις(όπως και δεν γράφεις) σε αυτά τα μαγαζιά γιατί είναι λεπτή η θέση σου όπως είπες ....φιλικά σου μιλάω συνέχισε να διαβάζεις και κράτα μέσα σου την γνώση σου όπως εσυ θέλεις ..... όμως θα συμφωνούσα να κρατήσεις και την κριτική για όλους εμάς που επικοινωνούμε μεταξύ μας και έχουμε γράψει κατά καιρούς για όλα τα ιδρύματα και σχεδόν για όλες τις κοπ΄ελες που εχουμε συναντήσει σε αυτά....άσχετα αν πράγματι μερικές φορές ξεφευγουμε και γράφουμε διαφορα άλλα......

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
εμένα κάθε φορά μου λέει -τι ύφος είναι αυτό που έχεις?  τι στο διάλο το χαμόγελο μέχρι τ'αυτια φοράω και δεν το καταλαβαίνω ο sexalcolich !!!  :grin:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εμένα κάθε φορά μου λέει -τι ύφος είναι αυτό που έχεις?  τι στο διάλο το χαμόγελο μέχρι τ'αυτια φοράω και δεν το καταλαβαίνω ο sexalcolich !!!  :grin:
Το μεγαλυτερο μου αγχος!Τα γαμημενα αυτα κωλοαρωματα!Η καλυτερη μου;Πεντακαθαρη γκομενα πλυμενη τελεια με σκετο αοσμο σαπουνακι!
ειδατε που εχω ψιλοδίκιο με την ανάλυσή μου....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom