mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Στο μυαλό μου είσαι...
Στο μυαλό μου είσαι...
Αααααα !!!!!! εισαι μέσα και εσύ !!!!! την επομενη φορά!!!!βρε ενημερωστε κ κανεναν "φτωχουλη",κ "μοναχουλη"
για διαφορεσ κοινωνικεσ εκδηλωσεισ..
βρε ενημερωστε κ κανεναν "φτωχουλη",κ "μοναχουλη"
για διαφορεσ κοινωνικεσ εκδηλωσεισ..
οτι καλυτερο ηταν. και γιορτινεs μερεs , και πολυ καλη παρεα, και φιλικη συγκεντρωση και σε μασατζιδικο και με ωραιεs παρουσιεs με κεφι. ο τελειοs συνδυασμοs ολων αυτων. και λιγδωσε και το εντερο μαs( ουτε τα χριστουγεννα δεν τρωμε ετσι ).δεν ηταν μασατζιδικο σήμερα...συγκέντρωση φίλων ηταν
οτι καλυτερο ηταν. και γιορτινεs μερεs , και πολυ καλη παρεα, και φιλικη συγκεντρωση και σε μασατζιδικο και με ωραιεs παρουσιεs με κεφι. ο τελειοs συνδυασμοs ολων αυτων. και λιγδωσε και το εντερο μαs( ουτε τα χριστουγεννα δεν τρωμε ετσι ).
δεν ήταν μόνο όλα αυτά, αλλά και η ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τη φιλοξενία. Πάντα τέτοια.
οτι καλυτερο ηταν. και γιορτινεs μερεs , και πολυ καλη παρεα, και φιλικη συγκεντρωση και σε μασατζιδικο και με ωραιεs παρουσιεs με κεφι. ο τελειοs συνδυασμοs ολων αυτων. και λιγδωσε και το εντερο μαs( ουτε τα χριστουγεννα δεν τρωμε ετσι ).
Τώρα που θ'αναρρώσω θα ρωτάω στα μασαζερί πότε θά'χουν πάρτυ! Θα περνάμε super αν κάθε εβδομάδα ένα ίδρυμα κάνει πάρτυ για τον λαό του!!!!
Όλες οι .....μπριζόλες;Εγώ ο φουκαράς προσπάθησα να αυτοκαλεστώ και την επόμενη μέρα,διότι μείνανε τα μισά εδέσματα και ήταν κρίμα να πάνε χαμένα....ομως,δεν τα κατάφερα,οπότε ψάχνουμε τώρα για άλλο πάρτυ....
Υ.Γ Στο τζάκι υπάρχει η δυνατότητα ίσως να ψήνονται και μπριζόλες αν ο χώρος διαμορφωθεί κατάλληλα....
Εγώ ο φουκαράς προσπάθησα να αυτοκαλεστώ και την επόμενη μέρα,διότι μείνανε τα μισά εδέσματα και ήταν κρίμα να πάνε χαμένα....ομως,δεν τα κατάφερα,οπότε ψάχνουμε τώρα για άλλο πάρτυ....
Υ.Γ Στο τζάκι υπάρχει η δυνατότητα ίσως να ψήνονται και μπριζόλες αν ο χώρος διαμορφωθεί κατάλληλα....
Στο φαϊ και στο γαμήσι, ο Θεός δεν κάνει κρίση!πάντως οι μπόμπες , τα πιροσκιά , τα κασέρια,τα προσούτα και τα λοιπά στομαχοκατεβατά τρόφιμα μετά από έγκυρες πληροφορίες κρατούνται εις το ψυγείον του ιδρύματος για όλους τους συναγωνιστάς.
θα τον πληγώσεις...........και θα πρέπει να του στείλεις πάλι καρδούλες ( )για να τον τουμπάρειςστις ωραίες παρουσίες συγκαταλέγεσαι και εσύ?ουάου!
ναι..........δεν έχεις ακούσει για καυτό σεξ???Όλες οι .....μπριζόλες;
δεν υπάρχουν πια ....... >πάντως οι μπόμπες , τα πιροσκιά , τα κασέρια,τα προσούτα και τα λοιπά στομαχοκατεβατά τρόφιμα μετά από έγκυρες πληροφορίες κρατούνται εις το ψυγείον του ιδρύματος για όλους τους συναγωνιστάς.
Ουάου (αντιγραφή από Pathos..)ναι..........δεν έχεις ακούσει για καυτό σεξ???
Τα καταβρόχθησες όλα;δεν υπάρχουν πια ....... >