n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 250.162
- Πόντοι
- 46.232
ούτε εμένα με ρώτησαν , μου το είπαν δεν είχα κάτι να κάνω και πήγα.
ούτε εμένα με ρώτησαν , μου το είπαν δεν είχα κάτι να κάνω και πήγα.
δεν με ρωτήσατε μου το ανακοινώσατε δύο ώρες πριν την κοπή της πίτας...καλά εσείς δεν έχετε οικογενειακά τραπέζια χρονιάρες μέρες και τρέχετε στα μασατζίδικα?![]()
![]()
![]()
δεν ηταν μασατζιδικο σήμερα...συγκέντρωση φίλων ηταν ...δεν βρέθηκες ουτε στο τηλ. ουτε σε pm ..ελπίζω να πέρασες καλά ..αυτό είπα και εγώ![]()
![]()
δεν ηταν μασατζιδικο σήμερα...συγκέντρωση φίλων ηταν ...δεν βρέθηκες ουτε στο τηλ. ουτε σε pm ..ελπίζω να πέρασες καλά ..
δικιο εχειςέχουμε και οικογένεια φίλε ΨΑΡΑΚΑ, χρονιάρα μέρα ήταν και είμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς ...πάντως εγώ σου απάντησα το μεσημέρι με pm ;)
Καλή Χρονιά με Υγεία!![]()
η συνέχεια ηταν ανάλογη της προσωπικότητας των παρευρισκομένων ...επικράτησε η σοβαρότητα , το μέτρο και ο σεβασμός ....για τα κοψίδια υπάρχουν και αλλες μέρες ...Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου την διεύθυνση του ιδρύματος για την φιλοξενία,τα πλούσια εδέσματα και την ωραία ατμόσφαιρα....είναι το δεύτερο "μασαζοπάρτυ" στο οποίο παρευρίσκομαι τις τελευταίες μέρες....
Επειδή αποχώρησα σχετικά νωρίς,θα παρακαλέσω τους λοιπούς συμμετέχοντες και άξιους συναγωνιστές να ενημερώσουν για το πως κύλησε η υπόλοιπη βραδιά....και κυρίως : πέρα απο τις πιτσούλες,τα καναπεδάκια,τις μπόμπες και τα γλυκά του ιδρύματος (παρεπιπτόντως,η βασιλόπιτα εξαιρετική...),δοκίμασε κανείς άλλος τα κοψίδια του ιδρύματος?
Αντε,καλά να είμαστε και πάντα τέτοια.....
τι πληροφοριες αναζητας τυπε εγω εχω ηδη γραψει για τις δυο απο τις 3 που ειναι συνεχεια εκει μεσα και παρεπιπτωντος εχθες περασα να παρω το ρολοι μου που ειχα ξεχασει και τους ειπα για το τηλεφωνο και το κουδουνι πως ειναι λαθος και ως δια μαγειας σημερα ειχαν αλλαξει
η συνέχεια ηταν ανάλογη της προσωπικότητας των παρευρισκομένων ...επικράτησε η σοβαρότητα , το μέτρο και ο σεβασμός ....για τα κοψίδια υπάρχουν και αλλες μέρες ...
έχουμε και οικογένεια φίλε ΨΑΡΑΚΑ, χρονιάρα μέρα ήταν και είμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς ...πάντως εγώ σου απάντησα το μεσημέρι με pm ;)
Καλή Χρονιά με Υγεία!![]()
Δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση μου και πληγώνομαι.... :S....για να είμαι ειλικρινής,ήθελα να δοκιμάσω και το έτερο εξαιρετικό ζεστό πιάτο,αλλά είχα περιορισμό χρόνου,οπότε αυτό θα γίνει σε επόμενη επίσκεψη....
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου την διεύθυνση του ιδρύματος για την φιλοξενία,τα πλούσια εδέσματα και την ωραία ατμόσφαιρα....είναι το δεύτερο "μασαζοπάρτυ" στο οποίο παρευρίσκομαι τις τελευταίες μέρες....
Επειδή αποχώρησα σχετικά νωρίς,θα παρακαλέσω τους λοιπούς συμμετέχοντες και άξιους συναγωνιστές να ενημερώσουν για το πως κύλησε η υπόλοιπη βραδιά....και κυρίως : πέρα απο τις πιτσούλες,τα καναπεδάκια,τις μπόμπες και τα γλυκά του ιδρύματος (παρεπιπτόντως,η βασιλόπιτα εξαιρετική...),δοκίμασε κανείς άλλος τα κοψίδια του ιδρύματος?
Αντε,καλά να είμαστε και πάντα τέτοια.....
Για το φλουρί....όλοι την πάπια;
Ερώτηξις:
Ταπου απεικονίζονται στο "πάνω - αριστερά" μέρος της φωτό παραπάνω, ανήκουν στη Τζούλη?
ζουμερά....![]()
![]()
![]()
"Ματάκια"έφερες πάλι τις μπίλιες στη γωνία
, για το σερί σου
καραμπόλες ...!!!
![]()
![]()