Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 346K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.162
Πόντοι
46.232
ούτε εμένα με ρώτησαν , μου το είπαν δεν είχα κάτι να κάνω και πήγα.

Επισκέπτης
ούτε εμένα με ρώτησαν , μου το είπαν δεν είχα κάτι να κάνω και πήγα.

δεν με ρωτήσατε μου το ανακοινώσατε δύο ώρες πριν την κοπή της πίτας...καλά εσείς δεν έχετε οικογενειακά τραπέζια χρονιάρες μέρες και τρέχετε στα μασατζίδικα? :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό είπα και εγώ :grin: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.162
Πόντοι
46.232
.

Συνημμένα

• 2012.JPG
    2012.JPG
    262,3 KB · Εμφανίσεις: 94

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου την διεύθυνση του ιδρύματος για την φιλοξενία,τα πλούσια εδέσματα και την ωραία ατμόσφαιρα....είναι το δεύτερο "μασαζοπάρτυ" στο οποίο παρευρίσκομαι τις τελευταίες μέρες.... :rockon:
Επειδή αποχώρησα σχετικά νωρίς,θα παρακαλέσω τους λοιπούς συμμετέχοντες και άξιους συναγωνιστές να ενημερώσουν για το πως κύλησε η υπόλοιπη βραδιά....και κυρίως : πέρα απο τις πιτσούλες,τα καναπεδάκια,τις μπόμπες και τα γλυκά του ιδρύματος (παρεπιπτόντως,η βασιλόπιτα εξαιρετική...),δοκίμασε κανείς άλλος τα κοψίδια του ιδρύματος?

Αντε,καλά να είμαστε και πάντα τέτοια.....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση μου και πληγώνομαι.... :S....για να είμαι ειλικρινής,ήθελα να δοκιμάσω και το έτερο εξαιρετικό ζεστό πιάτο,αλλά είχα περιορισμό χρόνου,οπότε αυτό θα γίνει σε επόμενη επίσκεψη....

Επισκέπτης
δεν ηταν μασατζιδικο σήμερα...συγκέντρωση φίλων ηταν ...δεν βρέθηκες ουτε στο τηλ. ουτε σε  pm ..ελπίζω να πέρασες καλά ..

έχουμε και οικογένεια φίλε ΨΑΡΑΚΑ, χρονιάρα μέρα ήταν και είμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς ...πάντως εγώ σου απάντησα το μεσημέρι με pm ;)

Καλή Χρονιά με Υγεία! :)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
έχουμε και οικογένεια φίλε ΨΑΡΑΚΑ, χρονιάρα μέρα ήταν και είμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς ...πάντως εγώ σου απάντησα το μεσημέρι με pm ;)

δικιο εχεις  :thumbsup: :thumbsup:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου την διεύθυνση του ιδρύματος για την φιλοξενία,τα πλούσια εδέσματα και την ωραία ατμόσφαιρα....είναι το δεύτερο "μασαζοπάρτυ" στο οποίο παρευρίσκομαι τις τελευταίες μέρες.... :rockon:
Επειδή αποχώρησα σχετικά νωρίς,θα παρακαλέσω τους λοιπούς συμμετέχοντες και άξιους συναγωνιστές να ενημερώσουν για το πως κύλησε η υπόλοιπη βραδιά....και κυρίως : πέρα απο τις πιτσούλες,τα καναπεδάκια,τις μπόμπες και τα γλυκά του ιδρύματος (παρεπιπτόντως,η βασιλόπιτα εξαιρετική...),δοκίμασε κανείς άλλος τα κοψίδια του ιδρύματος?

η συνέχεια ηταν ανάλογη της προσωπικότητας των παρευρισκομένων ...επικράτησε η σοβαρότητα , το μέτρο και ο σεβασμός ....για τα κοψίδια υπάρχουν και αλλες μέρες ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τι πληροφοριες αναζητας τυπε εγω εχω ηδη γραψει για τις δυο απο τις 3 που ειναι συνεχεια εκει μεσα και παρεπιπτωντος εχθες περασα να παρω το ρολοι μου που ειχα ξεχασει και τους ειπα για το τηλεφωνο και το κουδουνι πως ειναι λαθος και ως δια μαγειας σημερα ειχαν αλλαξει

υπάρχουν και τα μαγικά...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η συνέχεια ηταν ανάλογη της προσωπικότητας των παρευρισκομένων ...επικράτησε η σοβαρότητα , το μέτρο και ο σεβασμός ....για τα κοψίδια υπάρχουν και αλλες μέρες ...

πάνω απ'όλα σοβαρότις!το μέτρο και ο σεβασμός παρα...υπήρχαν σε ότι αφορά τα εδέσματα προς βρώσιν...ειδικά αυτά τα πιροσκί τα λυπηθηκε η ψηχή μου...Έπρεπε να πεινάμε περισσότερο...ας όψονται οι ανοιχτοί φούρνοι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πολλοί δεν μπορούσαν λόγω της ημέρας.Αλλά επιλέχθηκε αυτή η μέρα ελέω γενικότερης αργίας...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση μου και πληγώνομαι.... :S....για να είμαι ειλικρινής,ήθελα να δοκιμάσω και το έτερο εξαιρετικό ζεστό πιάτο,αλλά είχα περιορισμό χρόνου,οπότε αυτό θα γίνει σε επόμενη επίσκεψη....

άσε γιατί τα πιάτα εκεί παραζεσταίνουν και φοβάμαι μή τσουρουφλιστείς... :2funny:

με το ρέγουλο..με το ρέγουλο.. :tits2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ευχαριστώ. :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
Για το φλουρί....όλοι την πάπια;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για το φλουρί....όλοι την πάπια;

έπεσε σε τεκνό τί να κάνουμε τώρα?γκαντεμιά!αλλά είναι τόσο γλυκό το άτιμο..

υ.γ.πιές καμμιά βιταμίνα γιατί 3 μέρες άρρωστος σημαίνει χαμηλό ανοσοποιητικό..άιντε σήκω πάν!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Ερώτηξις:

Τα :tits: που απεικονίζονται στο "πάνω - αριστερά" μέρος της φωτό παραπάνω, ανήκουν στη Τζούλη?  :think:

ζουμερά....  :grin: :grin: :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
:zombie: :zombie: :zombie:
Ότι χάπια είχε το φαρμακείο μου, τα ήπια....Ληγμένα και μη....
αποτέλεσμα... :S

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ερώτηξις:

Τα :tits: που απεικονίζονται στο "πάνω - αριστερά" μέρος της φωτό παραπάνω, ανήκουν στη Τζούλη?  :think:

ζουμερά....  :grin: :grin: :grin:

"Ματάκια" :cool2: έφερες πάλι τις μπίλιες στη γωνία :rolleyes:, για το σερί σου :happy: καραμπόλες ...!!! :thumbsup:  :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
"Ματάκια" :cool2: έφερες πάλι τις μπίλιες στη γωνία :rolleyes:, για το σερί σου :happy: καραμπόλες ...!!! :thumbsup:  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ήσουνα οργισμένο νιάτο και συχναζες στα μπιλιαρδάδικα και στα "σφαιριστήρια" ??  :grin: :grin: :grin:

πηγε κι αλλου το ματι μου, οι μπυριτσες ηταν α' διαλογης... trappiste & Franziskaner  :rolleyes: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom