Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εδω ταπουτανακια γαμιουνται η το παιζουν δυσκολα την πρωτη φορα??

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τωρα σοβαρα, ας γραψει καποιος κατι αναλυτικο αν ειναι
αμα ειναι να παμε και να χασουμε τα λεφτα μας, μπορουμε να τα κανουμε και ξυδια να γουσταρουμε
τοσοι γαμιαδες εδω μεσα, εκει δεν εχει πηδηξει κανεις?

Επισκέπτης
αμα ειναι να παμε και να χασουμε τα λεφτα μας, μπορουμε να τα κανουμε και ξυδια να γουσταρουμε

και γιατί δεν πας εσύ να πηδήξεις και να μας πείς? :birdman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εδω ταπουτανακια γαμιουνται η το παιζουν δυσκολα την πρωτη φορα??
την πρώτη μισή ώρα ίσως ...αλλα εσυ ειδικά έχεις γνωριμία εκεί ( κοπέλα που εχεις γράψεις κριτική) και δεν θα εχεις θέμα...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
σοβαρά τώρα ....αμα αντέχεις με τις σκάλες δυο ορόφους , όλα θα πάνε καλά...έχει 4 κοπέλες η μεγαλύτερη  περίπου 30  χρονων 

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι θελω τα φωτα σας!!!!!!!θελω να πηδηξω σε μασατζιδικο αλλα δεν εχω αποψη για το που,Αθηνα μιλαμε και κατι καθαρο και με καλο καστ!ευχαριστω εκ των    :humpleg:προτερων

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
συναδελφοι θελω τα φωτα σας!!!!!!!θελω να πηδηξω σε μασατζιδικο αλλα δεν εχω αποψη για το που,Αθηνα μιλαμε και κατι καθαρο και με καλο καστ!ευχαριστω εκ των    :humpleg:προτερων
δηλ. εκει που εχεις πηδήξει τι ητανε ...να μας πεις για να καταλάβουμε τι περίπου ζητάς ...μπορεί να μη σου κάνει το μασατζίδικο..

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
το λοιπον εχω πηδηξει ct και cg τρομαρα μου και σε στουντιακι πιο παλια.θελω ομως κατι πιο σπεσιαλ

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το λοιπον εχω πηδηξει ct και cg τρομαρα μου και σε στουντιακι πιο παλια.θελω ομως κατι πιο σπεσιαλ
για εμένα επειδή γουστάρω τη φάση και με το μασάζ ειναι καλύτερα τα μασατζίδικα που συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα και μασάζ...ανάλογα την περιοχή που σε βολεύει υπάρχουν μαγαζιά που μπορώ να σου προτείνω...

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω!λογω ταξιδιου σε ταιλανδη και γαματες θυμησες θελω και εντριβη!τωρα περιοχη αδιαφορ.!κατι με ευκολο παρκινγκ και σενιο.ευχαριστω για την βοηθεια! :2on1:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το Χαλάνδρι με καλύπτει απόλυτα , με παραπολυ καλό μασάζ απο όλες τις κοπέλες και απολαυστικά τα υπόλοιπα ...καλύπτονται όλα τα γούστα αφού στο ρόστερ υπάρχει αδύνατη , παχουλή, ψηλή , κοντή με δύναμη στο δωμάτιο.. Στη Συγγρού 45 και Στουρνάρη 63 επίσης θα βρείς κάτι να σου κάνει... (βλέπε στο σχετικό θέμα)

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
thanks.ερωτηση!δεν νομιζω να σου σπανε τα αρχιδια αν δεν σε ξερουν?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το Χαλάνδρι με καλύπτει απόλυτα , με παραπολυ καλό μασάζ απο όλες τις κοπέλες και απολαυστικά τα υπόλοιπα ...καλύπτονται όλα τα γούστα αφού στο ρόστερ υπάρχει αδύνατη , παχουλή, ψηλή , κοντή με δύναμη στο δωμάτιο.. Στη Συγγρού 45 και Στουρνάρη 63 επίσης θα βρείς κάτι να σου κάνει... (βλέπε στο σχετικό θέμα)
όλα τα μαγαζιά που σου ειπα έχουν παρκιν κοντά....στο Χαλάνδρι εξυπηρετει το Δημοτικό πάρκιν κάτω απο την Εκκλησία του Αγ. Νικολαου , πολύ φιλικό περιβάλλον και στο προτείνω)συγγρου έχει του μετρό αλλα και στην πλάτη του μαγαζιού στην Καλλιρόης και Στουρνάρη έχει στην Σωκράτους ...Η ποιότητα των κοριτσιών δεν ειναι όπως στα στουντιο αλλά οι υπηρεσίες από πάρα πολύ  καλύτερες ...Ωραίες κοπέλες εχει και στη Λυκαβητού στο Κολωνάκι αλλα δεν θε΄λω να σε μπλέξω , αμα δεν σε ξέρουν θα φας πετσέτα...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Χαλάνδρι ....Στο ρόστερ παίζουν 4 κοπέλες ....παχουλό σεξι μωρό για αυτούς που φιάχνονται με  το μεγάλο στήθος ....στο δωμάτιο δεν λέει όχι σε τίποτα....Αννα ψηλή και ψιλοαδύνατη με ΄πολύ καλό μασάζ και φιλότιμη στα υπόλοιπα...Ζωη για αγαπούληδες με πολύ όμορφο πρόσωπο και μάτια(και απο μασαζ καλή) , Φωτεινή με πεταχτό  για αυτούς που θέλουν σεξι κοντούλες ...

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
χμ!θα περασω και απο εκει σιγουρα.!ψιθηκα!αλλα για να ξερω γλυφαδα το ποσειδωνος τι λεει.μου το προτεινε φιλαρακι :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom