Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Έκανα ένα πέρασμα κάποια από τις προηγούμενες μέρες.
...
Δεν ανέφερα την τιμή σαν λόγο αποχώρησης, γιατί μόλις επεσήμανα την πτώση τιμών του ανταγωνισμού, αμέσως άλλαξαν και το τροπάριο για τις τιμές των προσφερόμενων προγραμμάτων.
  :think: :think:  :think:    γιατι δεν ξαναπηγαινεs περα ?  αφου δεν  υπαρχει περιπτωση να βρειs  κατι καλυτερο  οπωs το  ζηταs  αλλα και απο χρονο και απο  τιμη . 

Της που _ _ να γίνεται ...!!! :rolleyes: ;) :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
Έκανα ένα πέρασμα κάποια από τις προηγούμενες μέρες.

Υποδοχή από την Εύα, Ελληνίδα, milf με σώμα θάνατο, που απ'ότι μου είπε περνάει και δωμάτιο. Παρούσες επίσης Τζούλια, χοντρή και Άννα, Ουκρανάϊζερ, μεταγραφή από το Σινώπης 29.

Προγράμματα που ανακοινώθηκαν έφταναν μέχρι τα 100 ευρώ. Αποχώρησα λόγω ποιότητας του ρόστερ και γιατί έψαχνα ειδικά εκείνη την ημέρα νεαρή σε ηλικία και μικρόσωμη θεραπεύτρια. Δεν ανέφερα την τιμή σαν λόγο αποχώρησης, γιατί μόλις επεσήμανα την πτώση τιμών του ανταγωνισμού, αμέσως άλλαξαν και το τροπάριο για τις τιμές των προσφερόμενων προγραμμάτων.
γιατι εχω την εντυπωση οτι κατα 90% αυτο ψαχνεις .. :cheesy: ;)

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί αυτό το είχα επισκεφτεί κάποια στιγμή το 2009.  Είχα πετύχει μία Βουλγάρα (την Στέλλα) με πολύ τρίχα, οι τιμές τσιμπημένες (100 ευρώ) για το επίπεδο του φούλ σέρβις που ήταν διεκπεραιωτικό.  Μακάρι να έχει αλλάξει. Θυμάμαι ότι είναι στον τρίτο και το ένα μπάνιο ήταν στην σκεπή και έπρεπε να σκύβεις. Βολικό για καφέ χαλάρωμα μετά ωστόσο...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Της που _ _ να γίνεται ...!!! :rolleyes: ;) :grin:

αυτό ξαναπές το...

γιατι εχω την εντυπωση οτι κατα 90% αυτο ψαχνεις .. :cheesy: ;)

κατά 90% ;;;  ΜΟΝΟ αυτό ψάχνω πλέον...

Το μαγαζί αυτό το είχα επισκεφτεί κάποια στιγμή το 2009.  Είχα πετύχει μία Βουλγάρα (την Στέλλα) με πολύ τρίχα, οι τιμές τσιμπημένες (100 ευρώ) για το επίπεδο του φούλ σέρβις που ήταν διεκπεραιωτικό.  Μακάρι να έχει αλλάξει. Θυμάμαι ότι είναι στον τρίτο και το ένα μπάνιο ήταν στην σκεπή και έπρεπε να σκύβεις. Βολικό για καφέ χαλάρωμα μετά ωστόσο...

όταν είχα πρωτοπάει, πριν 3 χρόνια, θυμάμαι ότι είχα κάνει τη συνεδρία στο μασαζοκρέβατο που υπήρχε στο σαλόνι...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
   :think: :think:   :think:    γιατι δεν ξαναπηγαινεs περα ?  αφου δεν  υπαρχει περιπτωση να βρειs  κατι καλυτερο  οπωs το  ζηταs  αλλα και απο χρονο και απο  τιμη . 
που περα ρε παιδια? γιατι δεν μας το λετε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
Εκει θελει γλυψιμο για να μπεις ?
οχι γνωστο θελει...να πας μαζι του και να αποθηκευσει το τηλ σου η κ.γιαννα στη μνημη του κινητου της για να την περνεις απο κατω να σου ανοιγει....
συννενοησου με τον jerry ή τον pathos  να πατε  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
οχι γνωστο θελει...να πας μαζι του και να αποθηκευσει το τηλ σου η κ.γιαννα στη μνημη του κινητου της για να την περνεις απο κατω να σου ανοιγει....

ασε με εμενα..μεταναστεύω..

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εσύ δεν παίζεις?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δεν θα πω για τις κοπέλες γιατι τα γουστα διαφερουν ..όμως η φιλικότητα της υποδοχής με εκανε να το δω σαν δικό μου χωρο...αρκετη ανεση χρονου και φιλοξενία  καταρχας στο σαλόνι οπου  δεχθηκα το ποτο μου και στη συνεχεια περασμα στο δωματιο για να επιβεβαιωσω την επιλογή μου που ηδη ειχε γινει απο την παραμονη μου στο σαλονακι

Επισκέπτης
δεν θα πω για τις κοπέλες γιατι τα γουστα διαφερουν ..όμως η φιλικότητα της υποδοχής με εκανε να το δω σαν δικό μου χωρο...αρκετη ανεση χρονου και φιλοξενία  καταρχας στο σαλόνι οπου  δεχθηκα το ποτο μου και στη συνεχεια περασμα στο δωματιο για να επιβεβαιωσω την επιλογή μου που ηδη ειχε γινει απο την παραμονη μου στο σαλονακι

έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι...ο χώρος αυτός σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην "παράνομη" γκαρσονιέρα με τη γκόμενά σου...με τη διαφορά ότι η γκόμενα δεν είναι μόνο μία! :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ποσο παει το τεμαχιο?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.859
Πόντοι
46.232
80 ευρω εχει γραφτει....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom