Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Καλημέρα Φωτεινή, αύριο ποια κοριτσια είναι στις υπηρεσίες;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σαρα,βαλερια,σοφια...αλεξανδρα οχι,ευα οχι....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αντε ρε... υπάρχουν Ελληνίδες σε αυτό το σπορ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αντε ρε... υπάρχουν Ελληνίδες σε αυτό το σπορ?

yes ;)

κι εγώ πίστευα ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω διαψευσθεί

η συγκεκριμένη μου βγάζει γκόμενα που έχεις πετύχει σε μπουζούκια ή σε κανά μπαρ της παραλιακής και μετά τη σκίζεις

πήγαινε να τη δεις και θα καταλάβεις

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εύα πήρες ή την ξεσκισε ο Σμυρνιός και εξαφανιστηκε τρέχοντας και κλαίγοντας στο σπίτι?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εύα πήρες ή την ξεσκισε ο Σμυρνιός και εξαφανιστηκε τρέχοντας και κλαίγοντας στο σπίτι?

δεν έχω πάρει ακόμα, αλλά ο Σμυρνιός πέρασε καλά. Άπειρο από μασάζ, αλλά ξεσκίζεται καλά, όπως μου είπε και στο τηλέφωνο ;)

Είναι πετίτ, έχω λατρεία γι αυτά τα πλασματάκια

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Εύα λοιπόν....
Επισκέφτηκα το κατάστημα πριν από μερικές ημέρες. Αφου περάσανε Σάρα και Βαλέρια είδα και την Εύα. Είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "γυναίκα της διπλανής πόρτας". Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα διαβάσει την κριτική του n.smyrni δεν θα την είχα ούτε καν προσέξει. Μιλφάκι κοντό, με φατσούλα συνηθισμένη και σώμα με πολλές στρογγυλάδες, μεσογειακού τύπου θα έλεγα. Λέει ότι είναι 25, μπορεί να έιναι και λίγο παραπάνω. Το μασάζ κινείται στη μετριότητα, αλλά στα υπόλοιπα το κατέχει απολύτως το άθλημα. Ο αγώνα ήταν έντονος με όλες τις εναλλαγές που φανταζεται κανείς. Ακα, παρατεταμένη περιποίηση με γλώσσα, κατάθεση στο μασαζοκρέβατο ιεραποστολικά.
Γενικά καλή εμπειρία, θα την ξαναέπερνα.....
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εύα λοιπόν....
Επισκέφτηκα το κατάστημα πριν από μερικές ημέρες. Αφου περάσανε Σάρα και Βαλέρια είδα και την Εύα. Είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "γυναίκα της διπλανής πόρτας". Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα διαβάσει την κριτική του n.smyrni δεν θα την είχα ούτε καν προσέξει. Μιλφάκι κοντό, με φατσούλα συνηθισμένη και σώμα με πολλές στρογγυλάδες, μεσογειακού τύπου θα έλεγα. Λέει ότι είναι 25, μπορεί να έιναι και λίγο παραπάνω. Το μασάζ κινείται στη μετριότητα, αλλά στα υπόλοιπα το κατέχει απολύτως το άθλημα. Ο αγώνα ήταν έντονος με όλες τις εναλλαγές που φανταζεται κανείς. Ακα, παρατεταμένη περιποίηση με γλώσσα, κατάθεση στο μασαζοκρέβατο ιεραποστολικά.
εγω την πετυχα απασχολημενη γραφονται καλες κριτικες και αντε να την πετυχεις .Σοφια με το πολυ καλο μασαζ και Ευα θα ειναι καλος συνδυασμος

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εύα λοιπόν....
μια χαρα !!

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η Σοφία πια είναι ρε παιδιά στο Seven. Εχουμε καμία περιγραφη

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε την εχω δει ναι αλλα μου φαινεται λίγο περιεργη σε δοντια και σωμα κρεμασμενο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom