καλημερα σημερα η Σαρα η Ευα ηΣοφια και η Βαλια σας περιμενουνΚαλημερα στα ομορφα κοριτσια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Καλημερα φωτεινη! Το ολοκληρομενο προγραμμα τι περιλαμβανει ακριβώς;
Μασαζ σε ολοκληρο το σωμαΚαλημερα φωτεινη! Το ολοκληρομενο προγραμμα τι περιλαμβανει ακριβώς;
την Βαλερια την ηξερες?Καλημερα φωτεινή θα μπορούσες να κανεις μια περιγραφη για την Βάλια. Ηλικία και σωματότυπο.
Ευχαριστω
Αυτη ειναιναι την ηξερα. ηλικιακα ειναι κοντα και ειναι και αδυνατη
μου εκοψες την ανασα με την κριτικη σου και οχι μονο Βουρ για δοκιμηπέρασμα σήμερα το απόγευμα με σκοπό να δώ την Εύα ,δούλευαν ακόμα η Σάρα ή Σοφία και μία ακόμα στο δωμάτιο που δεν είδα.
Πέρασμα με την Εύα , πρώτη μέρα σε μασατζήδικο , απο μασάζ τίποτα αλλά στο κυρίως πιάτο είναι πολύ καλή , περισσότερα
όταν θα γράψω κριτική.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν παιζει αυτο που λες φιλε, σε κανενα καταστημα....Καποιος τροπος να δουμε φωτο των κοροασιδων ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
spunky... έχει γίνει παλαιότερα... αριστοτέλης Δάφνη πόσταρε εδώ στο φόρουμ..., Κατερίνα Ιουλιανού και οι σαύρες απο Θησέως 142 είχαν σελίδες στο facebook...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οι τελευταιες νομιζω συνεχιζουν...spunky... έχει γίνει παλαιότερα... αριστοτέλης Δάφνη πόσταρε εδώ στο φόρουμ..., Κατερίνα Ιουλιανού και οι σαύρες απο Θησέως 142 είχαν σελίδες στο facebook...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
είδες λοιπόν! ποτέ μη λες ποτέ !!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
καλημερουδια σε ολα τα παιδια μαζυ μας και η Αλεξανδρα νταρντανα με πλουσια προσοντα
η πρώην του Συγγρού 45;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η στουρναρη 29?....η πρώην του Συγγρού 45;
ναι αγαπη μου αυτη ειναι.πιο φρεσκια και ανανεωμενη απο ποτεη πρώην του Συγγρού 45;
οχι αγορι μου αλλη ειναιη στουρναρη 29?....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ναι αγαπη μου αυτη ειναι.πιο φρεσκια και ανανεωμενη απο ποτε
φωτεινη,ετσι το εχουμε?...εμενα αγορι μου,και τον χιλ αγαπη μου?...καλααααααα!!!!!οχι αγορι μου αλλη ειναι
ελα απο κοντα να σου δωσουμε πολλα φιλια αγαπη μουφωτεινη,ετσι το εχουμε?. ..εμενα αγορι μου,και τον χιλ αγαπη μου?...καλααααααα!!!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K