spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....δεν μας κανει...εμεις θελουμε μεγαλο... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μετριο εχει . γ σεπτεμβριου 54 την ειχα πετυχει για το σχετικο μασαζ .
....δεν μας κανει...εμεις θελουμε μεγαλο... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μετριο εχει . γ σεπτεμβριου 54 την ειχα πετυχει για το σχετικο μασαζ .
....δεν μας κανει...εμεις θελουμε μεγαλο... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
...ναι, και η αφροδιτη ηθελε 100αρικα για να κατσει στα 4...θα μου πεις οι αλλες τι θελουν ,και δεν ειναι και βυζαρουδες!!! :-* :-* :-*..ε οχι και φιλη μου..παραλιγο να με παντρεψει η ζανα!!!...θυμασαι?πανε πια οι καλες εποχες με τα ετσι για να σε φτιαξω λιγο θυμασαι στο μιχαλ.99 αφροδιτη ( 4-5 ειχε αυτη ? ) ακολουθουσε η χριστινα ( με 3,5 ) και τελευταια ερχοταν η φιλη σου η σονια . και ολες τους απο 22-24 χρ.
πανε πια οι καλες εποχες με τα ετσι για να σε φτιαξω λιγο θυμασαι στο μιχαλ.99 αφροδιτη ( 4-5 ειχε αυτη ? ) ακολουθουσε η χριστινα ( με 3,5 ) και τελευταια ερχοταν η φιλη σου η σονια . και ολες τους απο 22-24 χρ.
Α ρε jerry5 μην ξύνεις πληγές. Νομίζω είμαι ο μοναδικός από τους γράφοντες που ακόμη πάει έστω και πολύ αραιά στο συγκεκριμένο ίδρυμα που ουδεμία σχέση έχει με το ένδοξο παρελθόν του. Με στοιχειώνουν τα ντουβάρια του. Πέρασαν πραγματικά δυνατά κομμάτια από το μαγαζί όπως οι δύο αδερφές και πόσες ακόμα, με τη Σόνια τότε "άβγαλτο κοριτσόπουλο". Έχεις πάει καθόλου τα τελευταία χρόνια; Sorry για το off topic...
δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις τοτε. μαζι τοτε , ηταν και ενα αστερακι η παολα απο ρουμανια. δεν εχω παει απο τοτε που εφυγαν αυτες οι 3-4.
...ναι, και η αφροδιτη ηθελε 100αρικα για να κατσει στα 4...θα μου πεις οι αλλες τι θελουν ,και δεν ειναι και βυζαρουδες!!! :-* :-* :-*..ε οχι και φιλη μου..παραλιγο να με παντρεψει η ζανα!!!...θυμασαι?
ε οχι και φιλη μου..παραλιγο να με παντρεψει η ζανα!!!...θυμασαι?
... ....και συνεχισε το σκληρο πηδημα...κλαιω απο τα γελια..η ματαιοδοξια της δεν εχει ορια...μαλακο ηταν να χασει το 80αρι....η ζανα πρωτη μουρη ειναι σε ολα . θυμηθηκα το αλλο τωρα. οταν ολες οι αλλες ( εβαλαν λογια ) και την διωξανε την σονια απο το 99 ( επειδη δουλευε καργα ) μετα απο καιρο περναω απο στουρναρη 29 και πετυχαινω εκει την σονια ( πρωτη της μερα στην δουλεια και ψαρωμενη χωρις να ξερει κανεναν , νεο περιβαλλον κλπ ) της λεω παμε μεσα ρε σονια. μολις λοιπον πηγαμε στο δωματιο ξαφικα ξεσπαει σε κλαματα. πολυ κλαμα και μαλιστα στην αγκαλια μου.( θυμηθηκε το διωξιμο που της ειχαν κανει και πως της ειχαν φερθει μετα απο 2-3 χρονια δουλειας στο 99 . ειδε εμενα που με ηξερε και ξεσπασε ). ενταξει την ησυχασα λιγο και της λεω αν δεν εισαι καλα δεν πειραζει περναω αλλη φορα. οχι ενταξει ειμαι μου ειπε. σκουπισε το προσωπο της και μετα απο λιγο αρχιζε το γνωστο και πολυ καλο της προγραμμα σε ολα .
... ....και συνεχισε το σκληρο πηδημα...κλαιω απο τα γελια..η ματαιοδοξια της δεν εχει ορια...μαλακο ηταν να χασει το 80αρι....
Γ Σεπτεμβρίου 54 και όχι 59 που είναι η Νάντια.
Πάντος αν θυμάμαι καλά το κατέχει τέλεια το άθλημα
zero,το σονακι ειναι παλια καραβανα,με το περιλυπο υφος,εχει τα ακινητα....
ααααααααααααχαχαχα γεια σου ρε spunky!!!!
παλια "πουτανα" η Σόνια...
Ταληροφονιάς απο τους λίγους, έχει ψύχωση με τα λεφτά και επίσης ξέρει πολύ καλά να πάιζει την "καημένη"...... ;)
, μαλακο ηταν να χασει το 80αρι....
εχει τα ακινητα....
...αυτην νοιαζεσαι..αυτη εχει μαγαζι...οποτε θελει το ανοιγει,οποτε θελει το κλεινει...οσο για τα χαρατσια...μολις βαλει τα κλαματα σε κανενα,να το κασερι...
σιγα μην το εχανε. τωρα θα πληρωνει και πολλα χαρατσια.
...αυτην νοιαζεσαι..αυτη εχει μαγαζι...οποτε θελει το ανοιγει,οποτε θελει το κλεινει...οσο για τα χαρατσια...μολις βαλει τα κλαματα σε κανενα,να το κασερι...
...και γω γιαυτο το ειπα...για να γελασουμε.. :-* :-*δεν με νοιαζει τι κανει η σονια και η καθε σονια. κανενα καλαμπουρι κανουμε για να γελασεις , οπως γελασες ;)
Πως ειναι αυτη η σουζανα φιλε; Που δουλευε πιο πριν;;
πολυ σωστος!Προσωπικη αποψη οτι μεγαλό προβλημα της ελληνικης κοινωνιας ειναι η αγαμια . Ανθρωπος που δεν κυνηγα να πηδηξει δεν εχει ορεξη ουτε για δουλεια ουτε για δημιουργία .
Επίσης θα ηθέλΑ να αναρωτηθω : ποιος δεν εχει ψυχωση με τα λεφτα ;
Για να επιστρεψω στο θέμα του νήματος αρχικα πηγα να κανω μια ερωτηση που εχω ξανακάνει σε άλλα νήματα αλλα επειδη εχω γινει γραφικοτερος απο μυκονιατικό σοκακι δεν θα την κάνω και απλα επειδη αναφερθηκε λιγα ποστ πιο πάνω θα ρωτήσω : , Ανοιγει και αλλο μαγαζι ;;; και αν ειναι ποτε (κατι για μια Δευτερα είπανε πιο πανω ) και που (μετα τον Πειραια προβλέπω Σπέτσες)