RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Παιδια ποια ειναι ακριβως η διευθυνση του ιδρυματος;
λοιπά χαρακτηριστικά???καλημερα κ χρονια πολλα στους φιλους που γιορταζουν . Μια νεα αξιολογη παρουσια 20 χρονων σας περιμενει η Μαρινα
λεπτη , ψηλη , ομορφηλοιπά χαρακτηριστικά???
λεπτη , ψηλη , ομορφη
Ευχαριστω πολυ φιλε!Πατησίων 77-79,5ος με το αριστερο ασανσερ,κουδούνι οπως ο τιτλος.
πολυ καλη αλλα μελαχροινητο αντιθετο απο τα τρια κακα δηλ. κοντη χοντρη και ασχημη..........αμα ειναι και ξανθια εφτασα
καλημερα οκ καστανη ειναιπολυ καλη αλλα μελαχροινη
σημερα το μενου εχει Νανσυ Μαριανα Σοφια Ελενα Μονικα Βαλερια και την περαστικη προς το παρον Ηλιανακαλημερα οκ καστανη ειναι
πολυ καλη αλλα μελαχροινη
καλημερα οκ καστανη ειναι
τι να κανω κι εγω? ας ειναι.θα κανω την καρδια μου πετρα και θα ρθω για test drive
να μου πεις εντυπωσειςτι να κανω κι εγω? ας ειναι.θα κανω την καρδια μου πετρα και θα ρθω για test drive
Αλλη η Μαρίνα και αλλη η Μαριανα ειναι δυο διαφορετικες κοπελες .Τωρα μιλαμε για την Μαρίνατελικα Μαρινα ειναι ή Μαριαννα που γραφεις πιο κατω?
Για την Μαριαννα... ξερουμε κατι...?
Ωραιο μωρακι το ειδα... αλλα μεσα...????
εμένα απο το όνομα και μόνο με έχει φτιάξει...και πρώην χορεύτρια λογικά θα έχει καλό κορμί...αυριο θα υπαρχει ακομα μια νεα παρουσία η Φαίδρα .
Ελληνιδα με πολυ ωραιο σωμα γυμνασμενο αφου δήλωσε πρωην χορευτρια ,
ετών απο 32 μεχρι 35 την κοβω .
To roster εχει εμπλουτισθει με πολλές νέες που αξιζουν τουλαχιστον εμφανισιακα . Τα προγράμματα τους ειναι πλούσια και διαφορετικά από κοπέλα σε κοπέλα με την Μαρίνα να ειναι στο καραφούλ . Για την Φαίδρα δεν ξέρω αλλά από κορμί λέει .εμένα απο το όνομα και μόνο με έχει φτιάξει...και πρώην χορεύτρια λογικά θα έχει καλό κορμί...