You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Πινειs ενα καφεδακι το πρωι με την ησυχια σου και ξεκιναs μετα τιs 11.00 την βολτα σου....Μεχρι το βραδυ στιs 8.00 νταξει ειναι ;)Παίδες, εγώ που είμαι εντελώς πρωτάρης και δεν έχω επισκεφτεί ποτέ τέτοιος χώρους, μπορείτε να μου πείτε τί ώρες είναι ανοικτά?
τελικά το HR της πουτανιάς δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
καιρό εχουμε να ξεκατινιαστουμε
Βασικα η πουτανια ειναι σαν την χοληστερινη , υπαρχει η "καλη" και η "κακη" .
Η "κακη" πουτανια ειναι αυτη που κανουν οι περισσότερες γυναικες μεταξυ τους με τα "ζουζούνα μου", "μωρο μου" , τις αγκαλιτσες τα φιλάκια κλπ που καλυπτουν την ζηλεια μεταξυ των γυναικων.
Αυτη η πουτανια μαζι με τα γκομενικά ειναι που δημουργουν τις προστριβες στους εργασιακους χώρους και για αυτο δημιουργήθηκαν τα τμηματα προσωπικου ;)
Η "καλή" πουτανια ειναι αυτη που αν την εχει μια γυναικα σε κανει να θες να την βαλεις κάτω να της ριξεις εναν στα ............. γρηγορα (βασικα εσυ θες να αργησεις αλλα ενεκα η φυσις τελικα στα γρηγορα θα γινει ότι γινει).
Τελος αν ειναι ωραιος ο κώλος οχι Πειραια αλλα Υδρα , Σπέτσες μην σου πω και Ψαρά μπορεις να φτάσεις . Αλλα οπως λέει και το ανέκδοτο "κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν"
ΥΓ ψιλόοφτόπικ αλλα ειμαι σε φάση βαρεμάρας
τελικά το HR της πουτανιάς δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση.
Βασικα η πουτανια ειναι σαν την χοληστερινη , υπαρχει η "καλη" και η "κακη" .
Η "κακη" πουτανια ειναι αυτη που κανουν οι περισσότερες γυναικες μεταξυ τους με τα "ζουζούνα μου", "μωρο μου" , τις αγκαλιτσες τα φιλάκια κλπ που καλυπτουν την ζηλεια μεταξυ των γυναικων.
Αυτη η πουτανια μαζι με τα γκομενικά ειναι που δημουργουν τις προστριβες στους εργασιακους χώρους και για αυτο δημιουργήθηκαν τα τμηματα προσωπικου ;)
Η "καλή" πουτανια ειναι αυτη που αν την εχει μια γυναικα σε κανει να θες να την βαλεις κάτω να της ριξεις εναν στα ............. γρηγορα (βασικα εσυ θες να αργησεις αλλα ενεκα η φυσις τελικα στα γρηγορα θα γινει ότι γινει).
Τελος αν ειναι ωραιος ο κώλος οχι Πειραια αλλα Υδρα , Σπέτσες μην σου πω και Ψαρά μπορεις να φτάσεις . Αλλα οπως λέει και το ανέκδοτο "κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν"
ΥΓ ψιλόοφτόπικ αλλα ειμαι σε φάση βαρεμάρας
Παιδια, μια ερώτηση κρισεως !!! επειδή το μαγαζί είναι πολύ βολικό για εμένα, τώρα με την αποχώρηση της Ηλιαννας, πιά κοπέλα είνα το αστέρι του μαγαζιού ? (εννοείται πάντα από πλευράς υπηρεσιών)
ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Λιλα και ΒαλέριαΠαιδια, μια ερώτηση κρισεως !!! επειδή το μαγαζί είναι πολύ βολικό για εμένα, τώρα με την αποχώρηση της Ηλιαννας, πιά κοπέλα είνα το αστέρι του μαγαζιού ? (εννοείται πάντα από πλευράς υπηρεσιών)
το σωμα της Λιλα ταιριαζει και απο υπηρεσιες οι πελατες λενε οτι ειναι ανωτερηΠαιδια, μια ερώτηση κρισεως !!! επειδή το μαγαζί είναι πολύ βολικό για εμένα, τώρα με την αποχώρηση της Ηλιαννας, πιά κοπέλα είνα το αστέρι του μαγαζιού ? (εννοείται πάντα από πλευράς υπηρεσιών)
το σωμα της Λιλα ταιριαζει και απο υπηρεσιες οι πελατες λενε οτι ειναι ανωτερη
Καλημερα Φωτεινη !!!
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Πέρασμα πριν απο μερικές μέρες.Αλίνα και Τατιάνα έλειπαν όπως και φυσικά Ηλιάνα.Μου άνοιξε την πόρτα μια καινούρια.Ελληνίδα πρέπει,αλλά δεν συγκράτησα όνομα.Πολύ καλό μασάζ.Όμως δεν γδύθηκε καθόλου κι ούτε έκανe νύξη για κάτι παραπάνω!Μόνο happy ending !
Φίλε μου τρελλένομαι όταν διαβάζω τέτοια. Μαγαζιά που ειναι φουλ φουλ να κοροϊδεύουν. Καλά και συ πως μπαίνεις μέσα και δεν τη ρωτάς τι πρόγραμμα κάνει. Την ντρέπεσαι η τη λυπασαι ; Πουτανες ειναι και στη δουλειά και αυτή και στην ψυχη αφού παει να σε βγάλει με μαλακία αφού δεν έκανες καλη συμφωνία.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
ξανθιά κοντή?Πέρασμα πριν απο μερικές μέρες.Αλίνα και Τατιάνα έλειπαν όπως και φυσικά Ηλιάνα.Μου άνοιξε την πόρτα μια καινούρια.Ελληνίδα πρέπει,αλλά δεν συγκράτησα όνομα.Πολύ καλό μασάζ.Όμως δεν γδύθηκε καθόλου κι ούτε έκανe νύξη για κάτι παραπάνω!Μόνο happy ending !
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
ξανθιά κοντή?
Ξανθιά μακρύ μαλλί.Όχι κοντη.Απο οτι μου είπε δουλεύει κανα μηνα εκεί
οτι και να πεις εχεις δικιο !!!Οι Ελληνίδες δεν του πάνε του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Οι Ελληνίδες δεν του πάνε του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Μονο αλλοδαπες ???
καλημερα σαςΜονο αλλοδαπες ???
Απο σημερα θα σας υποδεχεται η γλυκια Νανσυ με την παρέα της .
Εγω σας περιμένω στον Πειραιά
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
η γνωστη Νανσυ απο Σ147, Σ29 και ΕΥ85...?
εισαι σωστός !!!!!η γνωστη Νανσυ απο Σ147, Σ29 και ΕΥ85...?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K