aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Τύπε με τη χορήγηση του παρακάτω προϊόντος μέχρι τι εθνικότητα της πρώην σοβιετίας μπορώ να βγάλω γκόμενα;---->τυπε μην εισαι επιθετικος...
Τύπε με τη χορήγηση του παρακάτω προϊόντος μέχρι τι εθνικότητα της πρώην σοβιετίας μπορώ να βγάλω γκόμενα;---->τυπε μην εισαι επιθετικος...
Εκτος απο τις Σερβες που αναφερεις,
φανταζομαι θα υπαρχουν και δυσαρεστημενες Σερβες απο τη ζωη τους,
που θα ηθελαν εναν νορμαλ και ευγενικο αντρα στη ζωη τους αντι ενος νταγλαρα σβερκωμενου Σερβου,
και μια ζωη σε μια 'ας πουμε' καλυτερη χωρα απο την Σερβια με τα δικα της προβληματα.
Λογικα, υπαρχει 'ψωμι' για ολους.
Τύπε με τη χορήγηση του παρακάτω προϊόντος μέχρι τι εθνικότητα της πρώην σοβιετίας μπορώ να βγάλω γκόμενα;---->
Δυσαρεστημένη, μήπως σημαινει και τελειωμενη?
Πες τα και στον άλλο που πιστεύει πως με μια Kolynos ρίχνει ρωσίδες...καμιας
Πες τα και στον άλλο που πιστεύει πως με μια Kolynos ρίχνει ρωσίδες...
γελασα....Τύπε με τη χορήγηση του παρακάτω προϊόντος μέχρι τι εθνικότητα της πρώην σοβιετίας μπορώ να βγάλω γκόμενα;---->
τυπε ο χαρυ κλιν το ειχε πει το 80....μην πιστευεις οτι μαλακια γραφουμε και πας στο αεροδρομιο με κολυνος....ξεκολαΠες τα και στον άλλο που πιστεύει πως με μια Kolynos ρίχνει ρωσίδες...
Εχω φιλο που χωρισε την Ελληνιδα γυναικα του και εχει παντρευτει πριν απο 3 χρονια Σερβα. Με πουτανες πηγαινε πριν, με πουτανες παει και τωρα. Μονο που τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα επειδη η Σερβα δεν μασσαει κουτοχορτο.
Εχω φιλο που χωρισε την Ελληνιδα γυναικα του και εχει παντρευτει πριν απο 3 χρονια Σερβα. Με πουτανες πηγαινε πριν, με πουτανες παει και τωρα. Μονο που τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα επειδη η Σερβα δεν μασσαει κουτοχορτο.
τυπε ο χαρυ κλιν το ειχε πει το 80....μην πιστευεις οτι μαλακια γραφουμε και πας στο αεροδρομιο με κολυνος....ξεκολα
εχεις δικιο....αλλα ο χαρυ κλυν το ειπε την 10ετια του 80κανεις λαθος τυπε , φαινεται δεν διαβαζεις τα ανατολικα νηματα μονο στο νημα των παπουδων εχεις μεινει :S
Απλως, η Σερβα ειναι πιο υποψιασμενη τωρα, σου λεει αφου χωρισε την αλλη, ας προσεχω να μην τη παθω και εγω. Το κινητο του περναει καθε μερα απο ξεσκονισμα.α μπραβο πεστα να τα ακουνε μερικοι μερικοι
Απλως, η Σερβα ειναι πιο υποψιασμενη τωρα, σου λεει αφου χωρισε την αλλη, ας προσεχω να μην τη παθω και εγω. Το κινητο του περναει καθε μερα απο ξεσκονισμα.
εχεις δικιο....αλλα ο χαρυ κλυν το ειπε την 10ετια του 80
Gia to 2018 πειτε ρε παιδιά.