Νέα

Σέρβες για νύφες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kritik1982
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Έδω το υπέροχο airbnb διαμέρισμα του τουρκολάγνου στο Βελιγράδι με 120 Σερβικά δηνάρια (1€)τη βραδιά :2funny:
Βέβαια πάλι στα σεντόνια του Σέρβα δέν γάμησε αλλά είναι γνώστης του θέματος :jerking:

Συνημμένα

• IMG_1459.JPG
    IMG_1459.JPG
    253,5 KB · Εμφανίσεις: 89

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εγω λεω στην νεα γενια οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να γαμησεις απ οτι παλια (για νορμαλ γυναικες μιλαω οχι πουτανες)
Αρκει να ξερεις Αγγλικα και στην εποχη που ζουμε πεφτουν πολλα τειχη οσο προχωρα η παγκοσμιοποιηση

Πολλοι παλιοι ειχανε μαθει να γαμανε αγοραζοντας δωρακια και τωρα που ανεβηκε το βιοτικο επιπεδο στις χωρες που πηγαινανε λενε δεν γαμαει κανεις
Να πω εγω απ την μερια μου ναι ...κανεις δεν γαμαει αγοραζοντας σωβρακα και σουτιεν πια(οπως παλια)

Ομως πλεον γαμανε πολλοι που δεν πανε με την λογικη οτι παω να βρω πεινασμενες αλλα παω να βρω γυναικες ισαξιους ανθρωπους με εμενα και παω να ανταλλαξω αποψεις να μαθω 5 πραγματα για αυτην και να περασω καλα

Αν πατε με την νοοτροπια των παλιων να βρειτε πεινασμενες ξεχαστε οτι θα γαμησετε
Αν πατε και συμπεριφερθειται ομορφα τοτε θα θερισετε,αυτο σας το υπογραφω

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σας εχει φαει η ζηλια παλικαρια

Δεν πειραζει γαμαω εγω για σας

Αμα θελετε να βαλω μηνυματα σας να κανω μια παραθεση που ο ενας ρωταει πως να μιλαει σε γυναικες και ο αλλος γραφει Σερβια γαμας μονο στο hotel που μενεις αν αφησεις υπονειες για πουτανες

Εγω με την παρεα μου γαμαμε οπου παμε,εσεις οχι
Δικο σας το θεμα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
γενικα δεν παιζει απολυτως τιποτα, μια ελπιδα αν εχεις ειναι να πας στη reception στο ξενοδοχειο που μενεις και να ζητησεις διακριτικα αν γινεται να σου καλεσει καποια κοπελα στο δωματιο.

Σχολιο παπα :2funny: :2funny: :2funny:

Φοβερος παικτης,παγκοσμιας κλασης στο καμακι του

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σας εχει φαει η ζηλια παλικαρια

Δεν πειραζει γαμαω εγω για σας

Αμα θελετε να βαλω μηνυματα σας να κανω μια παραθεση που ο ενας ρωταει πως να μιλαει σε γυναικες και ο αλλος γραφει Σερβια γαμας μονο στο hotel που μενεις αν αφησεις υπονειες για πουτανες

Δικο σας το θεμα

μην βρωμιζεις ολα τα ανατολικα νηματα ρε τυπε  :jerking:

σ' εχει φαει η μαλακια και αμπλεοφιλοσοφεις ολη μερα εδω μεσα

το εχεις παρει χαμπαρι οτι πρεπει επειγοντως να σε δει γιατρος  :idiot:

παρε τα κουβαδακια σου και τους μπαφους σου και στριβε για αλλη παραλια

οι μαυριδεροι σαν εσενα δεν εχουν ελπιδες να γαμησουν σλαβες

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Κι εδώ η μπλούζα της επιτυχίας στα ραντεβού του .. :2funny:

Ξεχασες τοτε που εγραφες σαν glock και ρωτουσες αλλα μελη τι να απαντησεις σε μηνυματα γυναικων ?
Τα εχεις γραψει στο νημα του Κιεβου φιλαρακι

Με λιγα λογια ουτε να απαντησεις σε μηνυμα γυναικας δεν ξερεις

ΚΑι οι Αλβανοι Ροδο ρε καημενε γαμανε

Καταλαβα πολλα για σενα διαβαζοντας τα μηνυματα σου

Ρωταγες πως να μιλησεις σε γυναικες και αντι να βελτιωθεις τωρα ποσταρει ΚΜΑΝ

Η πληρωμενη λυση δηλαδη γιατι ειδες οτι δεν γαμας αλλιως

Τραβα πληρωσε να γαμησεις λοιπον και να αγοιρασεις πραγματεια και ασε τους αντρες να παιξουν μπαλα

Ο καθε ο κατεργαρης στον παγκο του

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
μην βρωμιζεις ολα τα ανατολικα νηματα ρε τυπε  :jerking:

το εχεις παρει χαμπαρι οτι πρεπει επειγοντως να σε δει γιατρος  :idiot:

Εσυ σχολιαζεις οτι γραφω μαζι με τον αγαμητο τον Ροδιτη...Ουτε στο ξενοδοχειο ρε μαλακα δεν γαμας και εκει βοηθεια θες

Μην ζηλευεις τοσο στο ξαναλεω εχω στο μεταξουργειο Σερβες,Ρουμανες,Ρωσιδες με κανα 10Ευρω τι ταξιδευεις δηλαδη?

Να αποθαρυνεις τον κοσμο λεγοντας μπουρδες οτι δεν εχουν ελπιδες και πρεπει να παραγγελνουν γυναικες στο ξενοδοχειο?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσυ σχολιαζεις οτι γραφω μαζι με τον αγαμητο τον Ροδιτη...Ουτε στο ξενοδοχειο ρε μαλακα δεν γαμας και εκει βοηθεια θες

Μην ζηλευεις τοσο στο ξαναλεω εχω στο μεταξουργειο Σερβες,Ρουμανες,Ρωσιδες με κανα 10Ευρω τι ταξιδευεις δηλαδη?

Να αποθαρυνεις τον κοσμο λεγοντας μπουρδες οτι δεν εχουν ελπιδες και πρεπει να παραγγελνουν γυναικες στο ξενοδοχειο?

τωρα θα σε  :knockinb: ο Δημητρακης, γιατι μπαχαλευεις ολα τα ανατολικα νηματα  :2funny:

εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαι σαν αναποδο πακιστανικο γαμωτο;  :2funny:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
τωρα θα σε  :knockinb: ο Δημητρακης, γιατι μπαχαλευεις ολα τα ανατολικα νηματα  :2funny:

εχεις παρει χαμπαρι οτι εισαι σαν αναποδο πακιστανικο γαμωτο;  :2funny:

Ασχολεισαι μαζι μου γιατι τρωγεσαι μαλλον που ουτε στα ξενοδοχεια που πας δεν γαμας απο μονος σου
Εσυ τα λες

Ασε εμενα να λεω οτι γαμας σε ταξιδια και εκτος ιεροδουλων
Τρελος ειμαι οτι θελω λεω
Εσυ ο λογικος ας λες οτι γαμας μονο αμα πληρωνεις γυναικες

Τραβα λοιπον και σχολιαζε τι γραφει ο Δημητρακης αφου συμφωνεις και ασχολεισου με το πληρωμενο
Τι ασχολεισαι με το μη πληρωμενο και το σχολιαζεις?Αφου δεν μπορεις
Βλεπεις εμενα να σχολιαζω εγω τι κανει ο Δημητρακης και εσυ και ο καθενας?Στο πληρωμενο δεν εκφερω αποψη γιατι απλα δεν με εκφραζει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ασχολεισαι μαζι μου γιατι τρωγεσαι μαλλον που ουτε στα ξενοδοχεια που πας δεν γαμας απο μονος σου
Εσυ τα λες

Ασε εμενα να λεω οτι γαμας σε ταξιδια και εκτος ιεροδουλων
Τρελος ειμαι οτι θελω λεω
Εσυ ο λογικος ας λες οτι γαμας μονο αμα πληρωνεις γυναικες

Τραβα λοιπον και σχολιαζε τι γραφει ο Δημητρακης αφου συμφωνεις και ασχολεισου με το πληρωμενο
Τι ασχολεισαι με το μη πληρωμενο και το σχολιαζεις?Αφου δεν μπορεις
Βλεπεις εμενα να σχολιαζω εγω τι κανει ο Δημητρακης και εσυ και ο καθενας?Στο πληρωμενο δεν εκφερω αποψη γιατι απλα δεν με εκφραζει

γκλου γκλου γκλου.... :2funny:

για κουνα λιγο το κεφαλι σου εχει μυαλο μεσα ή το εκαψαν οι μπαφοι που πινεις  :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μην βρωμιζεις ολα τα ανατολικα νηματα ρε τυπε  :jerking:

το εχεις παρει χαμπαρι οτι πρεπει επειγοντως να σε δει γιατρος  :idiot:

Εκμηδενήστικε από τον πορνομετανάστη στο νήμα του Κιέβου και ήρθε εδώ...
Ένας χτικιάρης μπετατζής που δεν έχει καμιά από τις τρεις προϋποθέσεις που προανεφερα για να βγάλει Σερβες...
Ακόμα και οι Σέρβοι τον λυπήθηκαν να τον δείρουν ..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εκμηδενήστικε από τον πορνομετανάστη στο νήμα του Κιέβου και ήρθε εδώ...
Ένας χτικιάρης μπετατζής που δεν έχει καμιά από τις τρεις προϋποθέσεις που προανεφερα για να βγάλει Σερβες...
Ακόμα και οι Σέρβοι τον λυπήθηκαν να τον δείρουν ..

αφου ειναι μαυριδερος σαν πακιστανος  :2funny:

μεγαλος παραμυθας σαν το hans kristian Andersen  :2funny:

και συναμα διαταραγμενη προσωπικοτητα  :2funny:

ολα τα στραβα επανω στον Σκληρο επεσαν  :2funny:

πολυ τον λυπαμαι τον κακομοιρο  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μεταφραση---> Εγώ με την παρέα μου ματσαρουμε κανένα 4αρι και κλείνουμε ραντεβού που δεν πατάνε όπου πάμε, εσείς όχι

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
γκλου γκλου γκλου.... :2funny:

για κουνα λιγο το κεφαλι σου εχει μυαλο μεσα ή το εκαψαν οι μπαφοι που πινεις  :2funny: :2funny:

Λοιπον οτι ειπα και για Ροδιτη
Στειλε inbox μηνυματακι και απο κοντα ελα,υποσχομαι να μην σε πειραξω και απλα να δω το game σου,γυναικες στις φερνω εγω
Οσοι ειχαν @@ μου στειλανε μηνυμα και βρεθηκαμε απο κοντα και ειδαν ποιος ειμαι και τι κανω
ΟΙ αλλοι απλα εδω τρολαρουν γραφοντας μπαρουφες που δεν εχουν να κανουν με το τι λεω αλλα προσπαθουν να με βγαλουν τρελο χωρις να απαντανε ουσιαστικα σε αυτα που γραφω
Αυτο κανεις και εσυ γραφεις και γραφεις χωρις να λες που πιστευεις οτι εχω αδικο

Επειδη εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι δεν παει να πει δεν μπορει κανεις

Το οτι λες για μπαφους κτλπ δειχνει ποσο ζηλευεις στο εχω ξαναπει,εκτιθεσαι απο τοτε που αρχισες να ζηλευεις επειδη μιναρεις στα ταξιδια σου
Ασχολησου με το πληρωμενο που το κατεχεις και ασε εγω τι λεω

Αν θες να δεις αν ειμαι παραμυθας στειλε ενα μηνυμα απλο ειναι

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μεταφραση---> Εγώ με την παρέα μου ματσαρουμε κανένα 4αρι και κλείνουμε ραντεβού που δεν πατάνε όπου πάμε, εσείς όχι

Λοιπον Κιεβο τρολαρες για τα καλα
Υστερα ηρθες εδω
Και μιλας και τιποτα δεν λες

Εγω δινω πληροφοριες εγραψα εδω στο νημα καποια πραγματα που θεωρω ενδιαφερον μεχρι που ξαναρθες και εγραψες ουσιαστικα ενα απολυτο τιποτα(σαν ουσια)

Πες αν εχεις κατι για την Σερβια(η τις Σερβες) αν οχι τοτε δεν εχει νοημα να σου απαντω

Εγω θελω να βοηθησω κοσμο και νεα παιδια που ταξιδευουν και εχω δωσει πολλες πληροφοριες και θελω να συνεχισω να το κανω

Εσυ ποσταρε ΚΜΑΝ αφου αυτο σε εκφραζει και μαζευε κερματα να τα ριχνεις στον κουμπαρα(μουνι)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
με το τι λεω αλλα προσπαθουν να με βγαλουν τρελο

εισαι τρελος και με διπλωμα τυπε κατευθειαν για ψυχιατρειο (δρομοκαιτιο)  :grin:, δεν προσπαθουν να σε βγαλουν τρελο

λενε απλα την αληθεια οι τυποι για σενα   :grin:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Για να τελειωνω εγω με το θεμα αυτο,προσωπικα ποτε δεν ασχοληθηκα πρωτος με τι κανει καποιος αλλος,μονο απανταω σε ηλιθιες επιθεσεις που δεν εχουν να κανουν σε τιποτα με θεματα που αφορουν τον κοσμο εδω περα αλλα αφορουν εμενα.

Θελουν πληρωμενο -> μαγκια τους

Εγω θελω μη πληρωμενο και για αυτο γραφω στο bou,σε χωραφια αλλων δεν μπλεκομαι να το παιζω ειδικος..Ιδεα δεν εχω απο πουτανες και το παραδεχομαι.
Το μονο που εχω πει και υποστηριζω ειναι οτι σεβομαι τον ΚΜΑΝ και οποιον αντιστοιχο ΚΜΑΝ πληρωνει πουτανες αλλα προσωπικα δεν το θεωρω κατορθωμα αλλα κατι που μπορει ο καθενας να κανει

Εγω ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι οπου γραφω πετιουνται 2-3 τυποι και χωρις να αντικρουουν τα επιχειρηματα μου η αυτα που γραφω γενικα αρχιζουν να λενε για πακιστανους και αλβανους.
Αυτο εγω το λεω ζηλια και ειναι οτι χειροτερο σε εναν αντρα

Αν νομιζουν οτι λεω μπαρουφες ας κανουν διαλογο(αν μπορουνε..)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν νομιζουν οτι λεω μπαρουφες ας κανουν διαλογο(αν μπορουνε..)

μπαρουφες και χοντραδες λες τυπε, θελεις επειγοντως ψυχιατρο παρτο χαμπαρι

δεν μπορει τοσα ατομα να εχουμε δικιο γι' αυτα που λεμε για σενα

αρα κατι στραβο εχεις για να σου προσαπτουν ολοι την ιδιοτητα του μυθομανη και διαταραγμενου

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
μπαρουφες και χοντραδες λες τυπε, θελεις επειγοντως ψυχιατρο παρτο χαμπαρι

δεν μπορει τοσα ατομα να εχουμε δικιο γι' αυτα που λεμε για σενα

αρα κατι στραβο εχεις για να σου προσαπτουν ολοι την ιδιοτητα του μυθομανη και διαταραγμενου

Καταρχην βλεπεις οτι οταν μιλας ωραια και γινεται διαλογος σου απανταω
Και σου ξαναλεω
Αν 10 ατομα δεν καταφεραν κατι και 1 το καταφερε τι παει να πει? Συμφωνα με τους 10 οτι ο 1 ειναι ψευτης
Το αυτοι οι 10 να εχουν βολευτει στην αποτυχια και να μην βελτιωνονται δεν σου περνα απ το μυαλο?

Και σου ξαναλεω οποτε θες εχω στο κινητο 200+ συνομιλιες με γυναικες που φαινονται αποδειξεις οτι εχω βγει μαζι τους,εδω οταν αρχισα να τα ποσταρω μου ψαξανε προφιλ(τι σου δειχνει αυτο?)

Δεν θελεις κατα βαθος αποδειξεις ουτε εσυ ουτε ο Ροδιτης απλα θελετε εδω να μην υπαρξει καποιος που αμφισβητει τα λεγομενα σας(ολες πουτανες,μονο με λεφτα γαμας κτ΄λπ)

Εγω σου λεω οταν θες Αθηνα στειλε μηνυμα να παμε για καφε και να δεις στο κινητο μου μεσα εσυ με τα ματια σου απ οσες χωρες πηγα ποσα μηνυματα εχω κρατησει και τι λενε

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε εναν πχ τα εχω στειλε απο εδω και ο ιδιος ειδε οτι βγαινω με ωραιες γυναικες
Αλλα οσο να ναι οταν καποιοι ψαχνουν προφιλ και στελνουν μηνυματα απο fake profiles οτι θα ενημερωσουν τις γυναικες που ανεβασα εδω πανω,τοτε λογικο ειναι να τις κατεβαζω τις εικονες

Εγω λοιπον λεω εχω τα @@ απο κοντα να βρεθω με οποιον θελει γιατι πραγματικα εγω εδω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν και να βγω να φερω και δυο couchsurfers να δουμε ποιος κανει και πιο καλο game

Και εκτος αυτου στο ξαναλεω οποιος αμφισφητει ας παμε για καφε η μπυρες να μιλησει μαζι μου και να δει ποιος ειμαι και αν αυτα που λεω ισχυουν

Με τοσους εχω βρεθει απο εδω και σε τοσους εχω απαντησει στα μηνυματα,ειχαν αποριες η το ζητησανε->βρεθηκαμε

Αλλα με ανθρωπους σαν τον Ροδιτη η τον Δημητρακη τι κουβεντα να κανω,αφου μονο να βριζουν απο αποσταση ξερουν..

Και τελειωνω εδω εγω τις κοντρες γιατι αυτο δεν βγαζει πουθενα
Αν καποιος θελει ξερει που θα με βρει
Αλλιως ας γραφει οτι ειμαι ψευτης και τρελος,στο bou ειμαστε εξαλλου ο καθενας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom