Νέα

Ad Sensuality Spa Μπουζιάνη 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sensualityspa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Κοιταξτε..καμια φορα εχει να κανει και με ταιριασμα που εχεις με τον αλλον στο δωματιο...μπορει για καποιον μια κοπελα που θα διαλεξει με αυτον τον τροπο να ειναι το απολυτο τοπ γι αυτον...γιατι τον " τραβαει" απλα το ολο στυλ της και η παρουσια-συμμετοχη...για καποιον αλλον ομως οχι...να θελει κατι διαφορετικο...κι αυτες οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια αλλα δε μπορουν να "ταιριαξουν" εξισου με ολους μας...γι αυτο και οι διαφορες αποψεων.
Και σε μενα μου εχει τυχει να περασω π.χ με καποια που συντριπτικα ολοι σε κριτικες την αποθεωναν...ωστοσο εγω δε βιωσα το ιδιο εξισου...προσωπικες στιγμες-αποψεις-γουστα κλπ..ειναι αυτα, και μερικες φορες εχει να κανει και η συγκεκριμενη στιγμη-σε τι φαση πετυχαινεις και τον αλλον...

peresvet

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Και σε μενα μου εχει τυχει να περασω π.χ με καποια που συντριπτικα ολοι σε κριτικες την αποθεωναν...ωστοσο εγω δε βιωσα το ιδιο εξισου...προσωπικες στιγμες-αποψεις-γουστα κλπ..ειναι αυτα, και μερικες φορες εχει να κανει και η συγκεκριμενη στιγμη-σε τι φαση πετυχαινεις και τον αλλον...

σχετικά με τις κριτικές θεωρώ ότι είναι καθαρά υποκειμενικές και απλά μας βοηθούν. Δεν είναι κάτι ντε φάκτο

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
603
Πόντοι
310
Πάντα είναι θέμα χρόνου χημείας και διάθεσης, όπως επίσης και τα γούστα του καθενός. Ομολογουμένως δεν υπάρχουν και πολλά όμορφα κορίτσια σε στιλ cge στα μασάζ. Επομένως τα κριτήρια πάνε αναλόγως. Επίσης το κάθε μαγαζί προσπαθεί το value for money με το ελάχιστο κόστος και τέλος έχουν αυξηθεί οι σαβουρογάμηδες που προσπαθούν με το ελάχιστο να πάρουν το μέγιστο. Πάντως οφείλω να πω πως εδώ το μαγαζί έκανε το άνοιγμα με την Ταϊλάνδη που για μένα είναι πολύ πρώτο.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Nai φυσικα...σε μενα φουλ δοτικη πολυ περισσοτερο απο πριν
σε μένα κλασική ψυχρή απόμακρη, σαν Λατίνα, χωρίς φιλιά, χωρίς πολλά χάδια, με αδιάφορη συμπεριφορά ξεπέτας...
είμαι καθαρός, γυμνασμένος και εμφανίσιμος...
συνήθως οι πουτάνες μου κάνουν παπάδες... η Ζάρα κομοδίνο... αλήθεια δεν το περίμενα...
θεωρώ τα χρήματα που έδωσα πεταμένα...

Τελευταία τροποποίηση:

hoftun

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
260
Πόντοι
21
σε μένα κλασική ψυχρή απόμακρη Λατίνα, χωρίς φιλιά, χωρίς πολλά χάδια, με αδιάφορη συμπεριφορά ξεπέτας...
συνήθως οι πουτάνες μου κάνουν παπάδες... η Ζάρα κομοδίνο... αλήθεια δεν το περίμενα...
Από Ταϊλάνδη δεν είναι η Ζάρα αν απαντάς στον πιο πάνω για αυτήν;

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Ρε παίδες η ζαρα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή . Φοβερή στο σεξ και πολύ καλή στο social . βέβαια δεν μπορεί να ταιριάξει με όλους .και η νατι μου αρέσει πολύ που της γίνεται η ρώγα κάγκελο μόλις την γλύψεις λίγο

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.989
Πόντοι
2.471
σε μένα κλασική ψυχρή απόμακρη, σαν Λατίνα, χωρίς φιλιά, χωρίς πολλά χάδια, με αδιάφορη συμπεριφορά ξεπέτας...
Και σε εμένα ψιλόαγγούρι ήταν, τώρα που το είδαν καλή στα social τά αγγλικά της ελάχιστα έως μηδαμινά :think:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Και σε εμένα ψιλόαγγούρι ήταν, τώρα που το είδαν καλή στα social τά αγγλικά της ελάχιστα έως μηδαμινά :think:
ε απ' ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε χειρότερα τα αγγλικά και από την Ζάρα....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
πάντως αυτή την εμμονή που έχετε κάποιοι με τις λατίνες, ότι ντε και καλά είναι όλες ψυχρές κι απόμακρες, να την κοιτάξετε :wink:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
παιδιά έχει πάρει κανείς MERI?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.361
Πόντοι
5.646
πάντως αυτή την εμμονή που έχετε κάποιοι με τις λατίνες, ότι ντε και καλά είναι όλες ψυχρές κι απόμακρες, να την κοιτάξετε :wink:
Το ποσοστό τους μόνο του δείχνει ότι οι περισσότερες είναι έτσι.Για αυτό αρκετοί από εμάς τις έχουν κατατάξει έτσι

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Βρισκεις και καλες λατινες δεν ειναι ετσι..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ρε παίδες η ζαρα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή . Φοβερή στο σεξ και πολύ καλή στο social . βέβαια δεν μπορεί να ταιριάξει με όλους .και η νατι μου αρέσει πολύ που της γίνεται η ρώγα κάγκελο μόλις την γλύψεις λίγο
Τι να πω... εγω παντως περνω παντα υπεροχα μαζι της...σε βαθμο που πραγματικα λεω " δε θελω κατι αλλο πλεον "μαλλον ειναι θεμα ταιριασματος στο δωματιο...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
ε απ' ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε χειρότερα τα αγγλικά και από την Ζάρα....
Μιλαει η γλωσσα του σωματος με αυτην...εγω επικοινωνω παντως, γινομαι και ταυλανδος για παρτη της

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Μιλαει η γλωσσα του σωματος με αυτην...εγω επικοινωνω παντως, γινομαι και ταυλανδος για παρτη της
η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ ομιλητική και πιστεύω ο λόγος είναι ότι δεν τη βοηθάνε τα αγγλικά της. Πάντως δεν τη λες απόμακρη. Έχω βέβαια καιρό να τη δω.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Καλη περιπτωση και η Νατι

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
21K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom