selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
ποιο πμ ψυχανωμαλε;δεν ειχα αλλη δουλεια ννα ανταλλασσω πμ με σενααυτο το "μεταξυ μας" στο πμ το γραφω σταρχιδια μου. εγω δε συμφωνησα τιποτα. ολα στο φως.
ποιο πμ ψυχανωμαλε;δεν ειχα αλλη δουλεια ννα ανταλλασσω πμ με σενααυτο το "μεταξυ μας" στο πμ το γραφω σταρχιδια μου. εγω δε συμφωνησα τιποτα. ολα στο φως.
τι ειναι το συν 50 εκτορα;πας καλα;επικοινωνει αυτο που εχεις στον εγκεφαλο με το εξωτερικο περιβαλλον;
ποιο πμ ψυχανωμαλε;δεν ειχα αλλη δουλεια ννα ανταλλασσω πμ με σενα
τα 50 είναι γιατί η προηγούμενη μας τον άφησε συξηλο την προηγούμενη φορά , να πάρει ένα ταξί το παιδί να γυρίσει σπιτάκι ...του,met΄a
εαν θες παντω ς να με πληρωσεις 50 να παμε για καφε δεχομαι!θα μπορουσε αλλα οχι. για κωλο ειναι.
εαν θες παντω ς να με πληρωσεις 50 να παμε για καφε δεχομαι!
οχι για το λοπεζ λεω;εαν θελει με 50αρικο για καφε δεχομαι!τον μπερδεψες με τον Mπόλντη ..μάλλον
εαν θες παντω ς να με πληρωσεις 50 να παμε για καφε δεχομαι!
οχι για το λοπεζ λεω;εαν θελει με 50αρικο για καφε δεχομαι!
Τώρα τα εξηγείς όμορφα. 100 ειναι η τιμή. Το 50 πάει στο anal που δεν(?) κάνεις?τι ειναι το συν 50 εκτορα;πας καλα;επικοινωνει αυτο που εχεις στον εγκεφαλο με το εξωτερικο περιβαλλον;
ποσες φορες θα το γραψω δεν ειμαι κωλ γκιρλ φιλε μου!Τώρα τα εξηγείς όμορφα. 100 ειναι η τιμή. Το 50 πάει στο anal που δεν(?) κάνεις?
δεν ειμαι τσουπατη και τελευταια εχω αδυνατισει και αλλο οποτε;
εξτραδού?οκποσες φορες θα το γραψω δεν ειμαι κωλ γκιρλ φιλε μου!
crazy boy.....μήπως ?εξτραδού?οκ
100+50 δεν ειπε ποτε το κουκλι...100 σκετο ειπε..αντε με τις τιμες πια!!!...χοχοχο!100 + 50 λεει αλλα δε στελνει φωτο. στα παπαρια μας.
εξτραδού?οκ
εξτραδού?οκ
χωρις φωτο τυπε μαλλον για βασιλης ανεργος μπουφετζης απο ελευσινα προβλεπω στο ραντεβιου
...μην φοβασαι τιποτα...ειμαι εγω εδω και θα σε προστατεψω απο την αλητεια...δεν ειμαι τσουπατη και τελευταια εχω αδυνατισει και αλλο οποτε;