daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
ησουν οντως φανταστικη !!! ψευτρα !!
ασε φιλε spunky που μας αποκαλει δημοσια ψεθτες και μυθομανεις !!
ησουν οντως φανταστικη !!! ψευτρα !!
για να ληξει επιτελους το θεμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛ ΓΚΙΡΛ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΦΑ-ΝΤΑΣΤΙ-ΚΕΣ
Δηλαδη τα μελη του μπου ειναι καριολες και αγαμητοι σαβουριδες ρε :SΑν δεν είσαι πουτάνα και είσαι μέλος στο bou τότε είσαι καριόλα ή ακόμα χειρότερα αγάμητη σαβούρα. Πουτάνες άξιες σεβασμού και εκτίμησης υπάρχουν πολλές, καριόλα καμία (για τις αγάμητες σαβούρες έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα καμιά).
Τώρα αν όλη ιστορία γίνεται για το anal, βρε κουτό δε πειράζε, αλλά το cim/cif είναι αδιαπραγμάτευτο.
...dare φιλτατε,το selenaki,ξερει τι κανει...ρε συ μου το ειπε εμενα...κοιτα να δεις τα εξτραδακια,μαυτα και μαυτα βγαινουν...α βρε selena...μας λειπεις!!!ασε φιλε spunky που μας αποκαλει δημοσια ψεθτες και μυθομανεις !!
...dare φιλτατε,το selenaki,ξερει τι κανει...ρε συ μου το ειπε εμενα...κοιτα να δεις τα εξτραδακια,μαυτα και μαυτα βγαινουν...α βρε selena...μας λειπεις!!!
φιλε μου,δεν χρειαζεται να βριζεις..μπορεις να πεις αυτα που θελεις,χωρις χαρακτηρισμους...Αν δεν είσαι πουτάνα και είσαι μέλος στο bou τότε είσαι καριόλα ή ακόμα χειρότερα αγάμητη σαβούρα. Πουτάνες άξιες σεβασμού και εκτίμησης υπάρχουν πολλές, καριόλα καμία (για τις αγάμητες σαβούρες έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα καμιά).
Τώρα αν όλη ιστορία γίνεται για το anal, βρε κουτό δε πειράζε, αλλά το cim/cif είναι αδιαπραγμάτευτο.
με αυτά και με αυτά μου ειπε ότι τερμα το τζαμπα γιατι την εκθεσα που εγραψα ότι δεν πηρε χρηματα !!
:S
αγιε...γραφουμε αληθεα,και μονο αληθεια,χωρις φοβο και παθος(αληθεια που εξαφανιστηκε αυτο το παιδι?)...προμοταρισμα δεν παιζει..αλλα αν ειναι αστερακι καποια,να μην το πουμε?...Σαφώς. Πιστεύει επίσης ότι της κάνατε "χαλάστρα", διότι μερικά μέλη θα υποπτευθούν ότι γράψατε επίτηδες διθυραμβική κριτική, προκειμένου να την προμοτάρετε.
φιλε μου,δεν χρειαζεται να βριζεις..μπορεις να πεις αυτα που θελεις,χωρις χαρακτηρισμους...
ενω εγω κυριος αγαπητε...με το δωρακι της,και τις 2 φορες,με την μετακινηση της,ανεβαινει σε μοτο,με τα ωπα της...αμ πως!!!!με αυτά και με αυτά μου ειπε ότι τερμα το τζαμπα γιατι την εκθεσα που εγραψα ότι δεν πηρε χρηματα !!
:S
και εκει,πουτανες μαζευει,αλλα αλλου ειδους... ;)Φίλε μου το πουτάνα, καριόλα, αγάμητη και σαβούρα ή ο συνδυασμός αυτών δεν είναι βρισιές, είναι κατηγοριοποίηση ή να θες κατάταξη σε είδος. Σα να λες ότι η άλλη είναι μουνάρα, δε τη βρίζεις στο bou είναι.
Αν τώρα κάποιος/α παρεξηγείται τότε να γραφτεί και να ποστάρει στο cosmopolitan ή στο ρομφαία, εδώ για πουτάνες μιλάμε.
και εκει,πουτανες μαζευει,αλλα αλλου ειδους... ;)
...εδω τουλαχιστον το παραδεχονται,ενω εκει φορανε καθωςπρεπει φερεντζε...
Δηλαδη τα μελη του μπου ειναι καριολες και αγαμητοι σαβουριδες ρε :S
αγιε...γραφουμε αληθεα,και μονο αληθεια,χωρις φοβο και παθος(αληθεια που εξαφανιστηκε αυτο το παιδι?)...προμοταρισμα δεν παιζει..αλλα αν ειναι αστερακι καποια,να μην το πουμε?...
ακριβως αγιε...ετσι ειναι...εγω ,αμεροληπτα,εγραψα αυτα που εζησα τις 2 ωρες,που περασα μαζι της...Βεβαίως και πρέπει να το αναφέρετε. ΄Άλλωστε ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε ο παρόντας ιστότοπος, είναι η ενημέρωση γύρω από τον αγοραίο έρωτα.
Μην λησμονείτε όμως αγαπητέ μου, πως σε εσάς ζητήθηκε "δωράκι", ένω στον κ. Ντεροντέβλι τον 123κλπ, όχι. Το γεγονός αυτό, δύναται από μόνον του να αμαυρώσει την κριτική του κ. Ντεροντέβλι του 123κλπ, διότι θα θεωρηθεί από πολλούς, μεροληπτική.
στελνοντας πμ,μαγκακο...οτι εγινε και με τις υπολοιπες...γκε γκε...
μην φας..εχει γλαρο
αρχίσατε με τα gourmet??Σχάρας; Σούπα; Φλαμπέ;