Ποιες υποθεσεις
κοινονικουψυχιατροπροβληματικου ενδιαφεροντος!!!!
οπως ειδες ηδη σε αφησαν στα εμπειρα χερια μου να σε εξετασω και να σου γραψω την θεραπεια σου!!!!!
Ποιες υποθεσεις
κοινονικουψυχιατροπροβληματικου ενδιαφεροντος!!!!
οπως ειδες ηδη σε αφησαν στα εμπειρα χερια μου να σε εξετασω και να σου γραψω την θεραπεια σου!!!!!
Ποιες υποθεσεις
Ειστε και εσεις ψυχιατρος κυριε αγιε;Πολυσύνθετο, και θα έχει ως αποτέλεσμα να μπερδευτεί.
Παρακαλώ αφήστε το σε εμένα.
Τις ανισόρροπες.
Ειστε και εσεις ψυχιατρος κυριε αγιε;
αγιε την δουλεια την ξερεις πεταγομαι σε ενα επειγον που εκατσε και θα ερθω πισω κατα της 2 !!!
απλα αλλαξε τα χαπια της τα μουνοκαβλεξ γιατι ειδα στο καβλογραμμα οτι δεν ειναι για την παθηση της μαλλον θα κανουν τα τρυποκολεξ ..........!!!!
αντιρηση δεν εχω αλλα τα φλοκωγαργαρ δεν εχουν γεννοσημα και δεν ξερω αν η ασθενης εχει χρηματα για μια τοσο ακριβη θαραπεια !!!
μα που ειναι η ασθενης γιατι δεν μιλα ????????
μαλλον θα την κοιμησε η μεγαλη δοση αρχιδιοβυνης που της εδωσα για να ηρεμησει.........!!!!!
Ποιος ειναι ο δοτης;σελενα ξυπνα ειναι η ωρα για το φλωκογαργαρ ηρθε ο δοτης!!!!!!!!!!
Ποιος ειναι ο δοτης;
τηρουμε ανωνυμια σε αυτο το θεμα ολη η δουλεια γινετε απο glory hole!!!!!!!!!!!
Τι ειναι glory hole?τηρουμε ανωνυμια σε αυτο το θεμα ολη η δουλεια γινετε απο glory hole!!!!!!!!!!!
Τι ειναι glory hole?
Τι ειναι glory hole?
Τι ειναι glory hole?
Φανταστείτε την τρύπα που έχουν τα ρολόγια με κούκο. Αντί να βγαίνει ο κούκος όμως, βγαίνει άλλο πουλί.