spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ειναι απο αλλο κλαδο...εκει δεν υπαρχει τοση κριση,οσο εδω...Ειναι κωλι-γκερλ δλδ χωριs να εχει κανει μειωση του ΦΠΑ οπωs επρεπε
ειναι απο αλλο κλαδο...εκει δεν υπαρχει τοση κριση,οσο εδω...Ειναι κωλι-γκερλ δλδ χωριs να εχει κανει μειωση του ΦΠΑ οπωs επρεπε
αυτο το εχουμε πει μαν...Ειναι κωλι-γκερλ δλδ χωριs να εχει κανει μειωση του ΦΠΑ οπωs επρεπε
Οκευ......Θα πεσει η τηλεθεαση ομωs ετσιγια να ληξει επιτελους το θεμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛ ΓΚΙΡΛ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΦΑ-ΝΤΑΣΤΙ-ΚΕΣ
Ας πεσει.Οκευ......Θα πεσει η τηλεθεαση ομωs ετσι
Μην λεs οτι δεν σου το ειπαμε μετα
δεν βλέπω προκοπή με όλους σας εδώ μέσα, ούτε τηλ. ούτε τίποτε, αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να καείτε στην κόλαση ανώμαλοι.
για να ληξει επιτελους το θεμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛ ΓΚΙΡΛ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΦΑ-ΝΤΑΣΤΙ-ΚΕΣ
σωστο!ποτε δεν ειναι αργα . . .
καλημερες!
το θεμα των κριτικων εννοουσαΞύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη κι εσύ. Είναι που δεν θες και εκνευρίζεσαι και "το θέμα έληξε εδώ". Καλημέρες.
....χαλαρωσεεεεεε!!!!...ακου δεν ειμαι cg,και οι κριτικες ψευτικες?....ΒΡΕ!...γιατι παραπλανεις τον κοσμο..ενταξει αυτα που μου ειχες πει,τα καταλαβαινω,αλλα οχι και να λεμε ψεματα τωρα!!!!....τεσπα...για να ληξει επιτελους το θεμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛ ΓΚΙΡΛ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΦΑ-ΝΤΑΣΤΙ-ΚΕΣ
...ξερεις ποση ειναι η ουρα?...εχω σειρα στην ουρα
για να ληξει επιτελους το θεμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛ ΓΚΙΡΛ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΦΑ-ΝΤΑΣΤΙ-ΚΕΣ