daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
κι αν ήταν χαζή και δεν πήγε το μάτι της εκεί?
τώρα την κάψαμε!
ποσο παραπανω ?
τώρα την κάψαμε!
και χαζη και στραβη και τα 2 ρε αλπουλα;
τώρα την κάψαμε!
τώρα την κάψαμε!
και χαζη και στραβη και τα 2 ρε αλπουλα;
πιο πολύ σε πείραξε οτι σε φανταστηκα χαζη και σταβή ή οτι σε φανταστηκα γυμνή και στα 4?και χαζη και στραβη και τα 2 ρε αλπουλα;
οι κριτικές μου γιατί εγω συνεισφέρω όπως μπορώ εδω μέσα είναι και διθυραμβικές αλλα και κακές μιας και πάντα κρίνω ανάλογα με τις υπηρεσίες...ρίξε μια ματιά και θα δείς...Όταν θα γράψεις διθυραμβική κριτική ΚΑΙ γι αυτήν, μετά το ξανακουβεντάζουμε! ;)
πιο πολύ σε πείραξε οτι σε φανταστηκα χαζη και σταβή ή οτι σε φανταστηκα γυμνή και στα 4?
οι κριτικές μου γιατί εγω συνεισφέρω όπως μπορώ εδω μέσα είναι και διθυραμβικές αλλα και κακές μιας και πάντα κρίνω ανάλογα με τις υπηρεσίες...ρίξε μια ματιά και θα δείς...
τουλάχιστον έχω κριτικές και δεν με έχουν αποκαλέσει ακόμα νταβά.....
φιλάκια!
δε με πειραξε το γυμνη στα 4 αλλα το στραβη χαζη και χοντρη πολυ παει!πιο πολύ σε πείραξε οτι σε φανταστηκα χαζη και σταβή ή οτι σε φανταστηκα γυμνή και στα 4?
είπα εγω οτι είσαι νταβάς?Ενώ εγώ ΔΕΝ συνεισφέρω και ΕΙΜΑΙ και νταβάς! Και αυτό το λές κι εσύ;
Πολλά φιλάκια κι από μένα! :-*
οκ οκ το παίρνω πίσω μέχρι να σε δω!δε με πειραξε το γυμνη στα 4 αλλα το στραβη χαζη και χοντρη πολυ παει!
ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΗΡΕΜΙΑ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.λοιπον..η σελενα ειναι ενταξει ατομο,περα απο την πλακα..την εχω συναντησει 2 φορες,ειναι ωραιο παιδι,με πιασιματα(οχι χοντρη),με 4 αρι γεματο,κανονικο κολο,παιρνει 100 ευρω/ωρα,με φουλ προγραμμα..αυτα.αυτο το γραψανε για πλακα ο σπανκυ και θα το ανακαλεσει αμεσως! >
πρόταση με νόημα όχι αστεία.δε θυμαμαι ποτε να σου ζητησα να ασχοληθεις μαζι μου εκτος εαν εγινε κατι τετοιο και δε το θυμαμαι
τω ρα πας καλα;τι λες τωρα;ποτε με συναντησες ανακαλεσε αμεσα!!!!!!!! >ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΗΡΕΜΙΑ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.λοιπον..η σελενα ειναι ενταξει ατομο,περα απο την πλακα..την εχω συναντησει 2 φορες,ειναι ωραιο παιδι,με πιασιματα(οχι χοντρη),με 4 αρι γεματο,κανονικο κολο,παιρνει 100 ευρω/ωρα,με φουλ προγραμμα..αυτα.
ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΗΡΕΜΙΑ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.λοιπον..η σελενα ειναι ενταξει ατομο,περα απο την πλακα..την εχω συναντησει 2 φορες,ειναι ωραιο παιδι,με πιασιματα(οχι χοντρη),με 4 αρι γεματο,κανονικο κολο,παιρνει 100 ευρω/ωρα,με φουλ προγραμμα..αυτα.
ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΗΡΕΜΙΑ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.λοιπον..η σελενα ειναι ενταξει ατομο,περα απο την πλακα..την εχω συναντησει 2 φορες,ειναι ωραιο παιδι,με πιασιματα(οχι χοντρη),με 4 αρι γεματο,κανονικο κολο,παιρνει 100 ευρω/ωρα,με φουλ προγραμμα..αυτα.
εδω της βγήκε το "χαζή"πρόταση με νόημα όχι αστεία.
κανω καλο γλυφομουνι,και οι μικρες τρελενονται... ;)
τηλεφωνάκι παρακαλώ!!
και γιατί την έχεις πάρει μόνο εσυ και κανενας αλλος?
τόσο γλυκοτσουτσουνος είσαι?
το παιδι ο σπανκυ κανει πλακα!δε με εχει δει ποτε!τωρα θα γινει της.."Αλικης.."!!