daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
την εχω συναντηση και εγω ... και δεν ανακαλω ουτε μετανιώνω για κατι που εχω κανει !!!
ωραια τωρα αποχωρω με διωξατε και ησυχασατε!ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΗΡΕΜΙΑ...ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.λοιπον..η σελενα ειναι ενταξει ατομο,περα απο την πλακα..την εχω συναντησει 2 φορες,ειναι ωραιο παιδι,με πιασιματα(οχι χοντρη),με 4 αρι γεματο,κανονικο κολο,παιρνει 100 ευρω/ωρα,με φουλ προγραμμα..αυτα.
και γιατί να μην πιστεψω τον συναγωνιστη που είναι και καιρό εδω μέσα?το παιδι ο σπανκυ κανει πλακα!δε με εχει δει ποτε!
ηθελέστα και παθέσταωραια τωρα αποχωρω με διωξατε και ησυχασατε!
Οσι δεν γνωριζετε μην γραφετε ανακριβειες. Η κοπελα δεν παιρνει χρηματα για τις υπηρεσιες της. Αντιθετως πληρωνει κι ολας αν καποιος ειναι ωραιο παιδι. Κι αν μεινει και απολυτα ικανοποιημενη, ερχετε σπιτι σας, σφουγραριζει και σιδερωνει και μαγειερευει.
κριτικη χωρις να με εχει δει καν;αυτο παει πολυ πολυ! > >και γιατί να μην πιστεψω τον συναγωνιστη που είναι και καιρό εδω μέσα?
δωσε μας τηλεφωνο και ανεβάζουμε και κριτική!!!
την εχω συναντηση και εγω ... και δεν ανακαλω ουτε μετανιώνω για κατι που εχω κανει !!!
δεν υπαρχει πουθενα τηλεφωνο γιατι δε με συναντησε κανεις ;!!!!!!!!!!!!
θέλω και εγω τύπε!
μοίρασε τηλεφωνα στον λαό!!
πολύ πολύ μωρό μου?κριτικη χωρις να με εχει δει καν;αυτο παει πολυ πολυ! > >
θέλω και εγω τύπε!
μοίρασε τηλεφωνα στον λαό!!
χοχοχο...τωρα θα γινει της.."Αλικης.."!!
αυτό ακριβως ... είμαι ωραιο παιδι και με ξεζουμησε .... δεν θα το ξεχασω ποτε selena .... aaxxx
αρκετα πια με αυτη τη φαρσα!χοχοχο...
καλά τώρα...δεν υπαρχει πουθενα τηλεφωνο γιατι δε με συναντησε κανεις ;!!!!!!!!!!!!
α σε πείραξε η κριτική χωρίς να σε δει.κριτικη χωρις να με εχει δει καν;αυτο παει πολυ πολυ! > >
και ειναι και καλύτερη απο την Αλίκη μιας και δεν γράφει greeklish αλλα Ελληνικά!χοχοχο...
αρκετα πια με αυτη τη φαρσα!
με πειραξε ολο μαζι!ειναι ανακριβειες αυτα που γραφει! δε με εχει δει κανεις!ελεος τι φουλ προγραμμα με βγαλατε!α σε πείραξε η κριτική χωρίς να σε δει.
όχι το ότι έγραψε κριτική γενικά.
άnte καλά
αρκετα πια με αυτη τη φαρσα!
alpula το μωρο αξιζει...θυμησου το..ποια αλικη...ακομα εκει εισαι...εδω μιλαμε για ντοποιο πραγμα...και δυνατο κομματι..και ειναι και καλύτερη απο την Αλίκη μιας και δεν γράφει greeklish αλλα Ελληνικά!