δεν ανησυχω,μην φοβασαι.δεν ειμαι ο κλασσικος ελληνας που πανικοβαλλεται αν ακουσει κατι στις ειδησεις και τρεχει να σηκωσει τα λεφτα απο την τραπεζα
Τι εγινε βρε παιδια ;
Τοσο μεγαλο σεισμο περιμενουν;
δεν ανησυχω,μην φοβασαι.δεν ειμαι ο κλασσικος ελληνας που πανικοβαλλεται αν ακουσει κατι στις ειδησεις και τρεχει να σηκωσει τα λεφτα απο την τραπεζα
Μην βαρας` βρε !!!!Έτσι και γυρίσεις πάλι μαυρισμένος, θα φας πολύ ξύλο. Εγώ ίσα ίσα που κοκκίνισα λιγάκι αυτές τις ημέρες.
Μαλακία έκανα που δεν έφυγα. Άσε που μπούχτισα στην γλαρόσουπα.
μπραβο μαγκες για την ενημερωση........
θα προτεινα το thread αυτο να γινει μονιμο,για να βαζουμε ο καθενας μας τις δικες του πληροφοριες....
Εγινε!
καλός όντως .Ναι ναι. Ωραιο απαλο κουνηματακι ηταν.
Στα 4,7 τον κοβω.
πεδια θα μου ξιγισι κανισ ποσ γινοντε η σισμι???
και γιατι δε ανιγι τριπα???Με 2 λογια :
Φαντασου οτι η γη ειναι μια καραμελα Halls με το περυτιλιγμα.
Το εσωτερικο της καραμελας ειναι ρευστο. Οσο πας προς τα εξω γινεται πιο σκληρο και στο τελος εχεις το περυτιλιγμα (ο φλοιος της γης).
Οταν καποιος θελει να φαει την καραμελα και παει να βγαλει το περυτιλιγμα, γινεται της πουτανας...(σεισμος δηλαδη)
Σεισμική[/URL] δόνηση 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:42, με επίκεντρο την Αμάρυνθο. Έγινε αισθητή στην Αττική.
βοθρούλι κοίτα www.physics4u.gr/faq/measurearthquake.html]εδώ[/url]κιριε ποσο δινατο ινε ενα ριχτερ σε διναμι ποσα κιλα ινε???
ορεο θα κανο ομοσ καμια βδομαδα να το καταλαβο,με λιγα λογια ποσο δινατοσ ινε
όσο 1010 τόνους ΤΝΤ . ;)ορεο θα κανο ομοσ καμια βδομαδα να το καταλαβο,με λιγα λογια ποσο δινατοσ ινε
διναμιτις διλαδι,οκ γιατι ομος δε σπανε τα τζαμιαόσο 1010 τόνους ΤΝΤ . ;)
γιατί βρίσκονται χιλιόμετρα κάτω από την γη και έτσι δεν ήταν και πολύ αισθητός .διναμιτις διλαδι,οκ γιατι ομος δε σπανε τα τζαμια