Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Κόρινθος 4.3 αισθητός στην Αθήνα.. Αυτό έλειπε
Όπως το γράφεις.Αυτο μας έλειπε τώρα...Κόρινθος 4.3 αισθητός στην Αθήνα.. Αυτό έλειπε
Βασικά είναι το πλήρες πακέτο...εγω τον καταλαβα καλα...αλλα μονοκατοικια κ ημουν κατω....
αυτο μας ελειπε...φωτιες σεισμοι...αλλοδαποι, οικονομικα...ιωσεις...
ολα μαζι να πουμε---
αν μπει και κανα ερευνητικο τουρκικο σε ΑΟΖ δεσαμε
να ποιος ευθύνεταιΒασικά είναι το πλήρες πακέτο...
Πανδημία covid,πυρκαγιά,σεισμός,
Νομίζω θα είναι η χαριστική βολή...
με την σημερινη τεχνολογια και κυριως με το περισσευμα χρηματων που εχουμε ειναι ευκολο να φτιαχτουν αντισεισμικες κατασκευεςο σεισμος ειναι το πιο υπουλο φυσικο φαινομενο, ολα τα υπολοιπα (τυφωνες τσουναμια πλημμυρες κτλ) μπορουν ειτε να προβλεφθουν ειτε υπαρχει καποιος χρονος (απο αρκετα λεπτα μεχρι ωρες) για εκκενωση, ενας βαρυς σεισμος ομως ΦΡΑΑΑΑΑΠ σε λιγα δευτερολεπτα σου φερνει το σπιτι στο κεφαλι
Η τεχνολογια δεν εχει προχωρησει τοσο ωστε να προχωρησει μαζικα η παραγωγη τετοιων συσκευων.με την σημερινη τεχνολογια και κυριως με το περισσευμα χρηματων που εχουμε ειναι ευκολο να φτιαχτουν αντισεισμικες κατασκευες
Νομίζω ότι ούτε στο εξωτερικό υπάρχει κάτι ανάλογοΗ τεχνολογια δεν εχει προχωρησει τοσο ωστε να προχωρησει μαζικα η παραγωγη τετοιων συσκευων.
Θα ειχαμε ακουσει κατι αρα ακομα στο πλαισιο της επιστημονικης φαντασιας ειναι.Νομίζω ότι ούτε στο εξωτερικό υπάρχει κάτι ανάλογο
Ποιες συσκευές λες ;Η τεχνολογια δεν εχει προχωρησει τοσο ωστε να προχωρησει μαζικα η παραγωγη τετοιων συσκευων.
Το 1 δεν πολυισχυει.Σπασμωδικα θα αντιδρασει ο καθενας .Το 2 σαφεστατα ισχυει.Ποιες συσκευές λες ;
Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των σεισμών είναι 1. Η ενημέρωση και εκπαίδευση και 2. Η προετοιμασία για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του φαινομένου
Για το 2 το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που κατασκευάζουμε τα κτήρια
Μετά τον σεισμό της Θεσσαλονίκης άλλαξαν οι κανονισμοί δόμησης και συχνά γίνονται αναθεωρήσεις για να χτίζονται κτήρια που αντέχουν στους σεισμούς που γίνονται στην Ελλάδα
Όπως βλέπεις αυτά είναι στα όρια του εφικτού και δε χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα ούτε τπτ
Παλια υπηρχαν αφισες με οδηγιες...με τρομαζε η εικονα με το κεραυνοβολημενο παιδακι απο το ρευμα!Εννοώ ενημέρωση του κόσμου για το τι προετοιμασιες να κάνει πριν το σεισμό, τι να κάνει κατά τη διάρκεια και τι μετά - το πρακτικό κομμάτι
Όπως και ενημέρωση για το τι είναι ο σεισμός, πως δημιουργείται κτλ - το επιστημονικό κομμάτι
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να γίνει μέρος της Αβαθμιας και Β βάθμιας εκπαίδευσης