troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.932
- Πόντοι
- 5.506
τηνος τωρα :S :S :S :Sπαει για τσουναμι το πραγμα
τηνος τωρα :S :S :S :Sπαει για τσουναμι το πραγμα
Πρώτος σεισμός 11 μήνες μετά την εκλογή του (για Τσίπρα)
Δεύτερος σεισμός ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Για να δούμε τι έχει γίνει στις πρώτες ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ διακυβέρνησης της ΝΔ
1) Τυφώνας στη Χαλκιδική
2) Σεισμός στην Αθήνα
3) Σεισμός στη Κρήτη
4) Φωτιά στην Εύβοια
5) Πλυμμήρα στην Κόρινθο
Φαντάσου τι θα έχει γίνει σε 11 μήνες!!!
Σόρρυ μύστη μου αλλά χάνεις κατά κράτος....
Κορυφαία εμπειρία!Εκεινο το βραδυ ειχαμε μαζευτει καμμια 15αρια κωλοπαιδα στο σπιτι ενος συμμαθητη για subuteo tournament. Οι γονεις του ελειπαν στη Θεσ/νικη για μια κηδεια. Το διαμερισμα ηταν στον 21ο οροφο του Πυργου Απολλωνα επι της Πανορμου. Η ταλαντωση στο υψος αυτο ηταν 3 μετρα. Δεν εμεινε τιποτα ορθιο μεσα στο διαμερισμα. Επεσε και το ρευμα και αφου αλλαξαμε τις κατουρημενες πανες μας, κατεβηκαμε 20 οροφους απο τη σκαλα κινδυνου. Το κτιριο κουναγε ακομα.
Μετα απο 2 ωρες εφτασα σπιτι μου στο Ψυχικο.....με τα ποδια μεσα στο σκοταδι. Ευτυχως ο πατερας μου ειχε την ψυχραιμια και την εξυπναδα να μη βγει στους δρομους που ηταν αδιαβατοι να με ψαχνει. Οταν με ειδε με ρωτησε απλως γιατι αργησα....
Παραταυτα ποτε δεν φοβηθηκα το σεισμο. Άγνοια κινδύνου ισως, δεν ξερω.
ο ακης σε σπιτι σεισμοπληκτου
Αιφνιδίασαν τους σεισμολόγους τα 5,1 Ρίχτερ
Που να φανταστουν οι επιστημονες την δυναμη του γκαντεμογονιδιου του γκαντεμοσαυρου κουλη
δεν χρειαστηκε ρε τυπεουτε επι γιωργακη δεν ειχαμε σεισμους
ουτε επι γιωργακη δεν ειχαμε σεισμους
Τύπε, ο Σκάι λέει από το πρωί τι καλός που ήταν χτες ο Μητσοτάκης, άλλο επίπεδο κτλ.Εδω μαστορα εχουμε να κανουμε με μεταφυσικα φαινομενα
Με δρακουλες ζομπι και βαμπιρ
Ολες οι σκοτεινες δυναμεις εξαπλωθηκαν πανω απο την χωρα μετα την 7 ιουλιου
Δεν εινα τυχαιο οτι η μπετυ κλαιει στις 5 ιουλη σαν αλλη κασσανδρα
Τύπε, ο Σκάι λέει από το πρωί τι καλός που ήταν χτες ο Μητσοτάκης, άλλο επίπεδο κτλ.
ουτε σκορδο πιανει ουτε βασκανια την κατσαμε :- :SΕδω μαστορα εχουμε να κανουμε με μεταφυσικα φαινομενα
Με δρακουλες ζομπι και βαμπιρ
Ολες οι σκοτεινες δυναμεις εξαπλωθηκαν πανω απο την χωρα μετα την 7 ιουλιου
Δεν εινα τυχαιο οτι η μπετυ κλαιει στις 5 ιουλη σαν αλλη κασσανδρα
Ναι...αυτιας σημαίνει εγγύησηΟ αυτιας τα λεει αυτα;
Με σήμα την γλίτσα.. :SΝαι...αυτιας σημαίνει εγγύηση
Αυτό το πράγμα που κάνει 4,1 σεισμό και το κάνουμε θέμα και εμείς αλλά και οι ειδήσεις πρέπει να το κοιτάξουμε. Τόσο πολύ χιέστηδες δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι στον κόσμο απο μας. Την προηγούμενη φορά έκανε ένα 5 και κάναμε ολοι λες και ήταν 6, ή 7. Αλλά είπαμε όταν γίνεται κάτι στην Αθήνα αμέσως πρώτο θέμα , ας γινόταν σε κανένα νησί ή σε καμια επαρχία και ούτε που θα ένοιαζε κανέναν.Ένα κουνιματάκι το έκανε πάλι