Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
Γιατί το λες;
Δεύτερη μέρα μου στο seeking και ήδη με βρήκαν κοπέλες που συμμετέχουν εδώ.
Μια πολύ ωραία οικογένεια είμαστε τελικά.
Γιατί το λες;
Δεύτερη μέρα μου στο seeking και ήδη με βρήκαν κοπέλες που συμμετέχουν εδώ.
Μια πολύ ωραία οικογένεια είμαστε τελικά.
Ναι ρε φιλε αυτήν. Την είχα δοκιμάσει περισι. Μέτρια πράγματα
Εγώ κ άλλοι που τη συναντήσαμε φέτος πάντως περάσαμε πολύ καλά.Ναι ρε φιλε αυτήν. Την είχα δοκιμάσει περισι. Μέτρια πράγματα
Δεν ήταν κακή. Έχω δοκιμάσει ομωσ πολλές καλύτερες στο seekingΕγώ κ άλλοι που τη συναντήσαμε φέτος πάντως περάσαμε πολύ καλά.
Ειναι υποκειμενικο βέβαια και εξαρτάται από τι ψάχνει ο καθένας.
Όπως ποιές; Και με τι κόστος διότι παίζει ρόλο...Δεν ήταν κακή. Έχω δοκιμάσει ομωσ πολλές καλύτερες στο seeking
Με παρά πολλές. Οι καλυτερεσ Ήταν οι κλαίρη νελη λολιτα. 150 με 300Όπως ποιές; Και με τι κόστος διότι παίζει ρόλο...
Με παρά πολλές. Οι καλυτερεσ Ήταν οι κλαίρη νελη λολιτα. 150 με 300
γι αυτο λέμε ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας.Με παρά πολλές. Οι καλυτερεσ Ήταν οι κλαίρη νελη λολιτα. 150 με 300
Δικαιωμα σας να κρίνεται τις επιλογές μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Σεβαστή η κάθε άποψη ομωσ Πληρώνω για να περνάω καλά εγώγι αυτο λέμε ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας.
Προσωπικά θεωρώ πως η Λολίτα έχει ξεφύγει στο καφριλικι στο τικ τοκ και στις τιμές, η Κλαιρη έχει ξεφύγει στις διαστάσεις κλπ κλπ
Ο,τι αρέσει στον καθένα πάντως δεν έχει νόημα να κρίνουμε επιλογές των άλλων, μόνο να λέμε ποιες μας αρέσουν ώστε να ξέρουν κ οι υπόλοιποι αν ταιριάζουμε στα γούστα μας.
εγώ είπα ότι δεν κρίνουμε τις επιλογές κανενός απλως είναι σημαντικό να μιλαμε συγκεκριμένα για το ποιες μας αρέσουν. Προφανώς σε κάποιους θ' αρέσει η Λολίτα και η Κλαιρη κλπ κλπΔικαιωμα σας να κρίνεται τις επιλογές μου αλλά δεν με ενδιαφέρει. Σεβαστή η κάθε άποψη ομωσ Πληρώνω για να περνάω καλά εγώ
παντως περα απο αυτα .κατα την γνώμη μου δεν ξέρω αν ειναι σωστο να προβαινουμε σε ταυτοποιηση κοριτσιων που ειναι εδω με το προφιλ τους στο sa δημόσια
μποει να κάνω λάθος, αλλα εκ πρωτης δε μου καθεται καλα
Ρε μάγκες δοκίμασε κανεις τη Μαρία τη Θεσσαλονικιά λέει τίποτα;; Φαίνεται να έχει κορυφαίο στηθος