Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Θελει προσοχη στο seeking με οσες πουλανε το παραμυθι της αβγαλτης ορφανης χωριατοπουλας που ψαχνει long term. Προφανως στο σωματειο τους και στο φορουμ που συμμετεχουν καποια εξυπνη εχει τυποποιησει συνταγη πως ξεκοκαλισετε emotional ωριμο κυριο.
Ξέρεις for a fact ότι έχουν φόρουμ; Και ποιες συμμετέχουν; Είναι ετερόκλητο μείγμα γυναικών εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Ξέρεις for a fact ότι έχουν φόρουμ; Και ποιες συμμετέχουν; Είναι ετερόκλητο μείγμα γυναικών εκεί.
Στα γραφεία τα κορίτσια εχουν φτιαξουν ομαδα στο whatsup. Tωρα εδω στο seeking χλωμο αν και ξέρω οτι καποιες μοιραζονται τηλεφωνα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ειναι σίγουρο ότι έχουν forum. Δεν το ξέρουν όλες από την πρώτη μέρα ούτε μπαίνουν όλες.

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Χωρίς να θέλω να ακυρώσω κανένα συνάδερφο μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Σε ποιο σάιτ βρίσκεται; Πώς μαθαίνουν οι κοπέλες την ύπαρξη του; Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν γκρουπακια σε viber whatsapp κτλ από φίλες που αποφάσισαν μαζί να βγουν στο κλαρί και αλλάζουν εντυπώσεις για υποψήφιους ζαχαρομπαμπαδες.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Χωρίς να θέλω να ακυρώσω κανένα συνάδερφο μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Σε ποιο σάιτ βρίσκεται; Πώς μαθαίνουν οι κοπέλες την ύπαρξη του; Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν γκρουπακια σε viber whatsapp κτλ από φίλες που αποφάσισαν μαζί να βγουν στο κλαρί και αλλάζουν εντυπώσεις για υποψήφιους ζαχαρομπαμπαδες.

και εγω αυτης της αποψης ειμαι. τυχον φιλες προφανως και θα μιλανε μεταξυ τους , οπως κανουμε και εμεις. αλλα για φορουμ και ειδικα για ελλαδα, οταν πολλες κοπελες δεν ξερουν τι ειναι το τελεγκραμ και ρωτανε πως το βαζουν στο κινητο θα μου προκαλουσε εκπληξη

Pap_84

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
180
Πόντοι
0
Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Πως μια κοπέλα βρίσκει την άλλη; Εκτός και αν μια κοπέλα έκανε fake ανδρικό λογαριασμο, πλήρωσε συνδρομή και έστειλε σε όλες να μπουν. Μου φαίνεται δύσκολο πολύ δύσκολο

kwstaskou

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
υπαρχουν και ψευτικα προφιλ με ψευτικες φωτο που ειναι γραφεια απο πισω ......προσοχη πολυ συναγωνιστες , εγω πλεον ζητω μια βιντεοκληση επιβεβαιωσης να δω με ποια μιλαω .

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
υπαρχουν και ψευτικα προφιλ με ψευτικες φωτο που ειναι γραφεια απο πισω ......προσοχη πολυ συναγωνιστες , εγω πλεον ζητω μια βιντεοκληση επιβεβαιωσης να δω με ποια μιλαω .
Έγιναν τον τελευταίο μήνα καμιά 10αρια τέτοια προφιλ που όμως κάνουν μπαμ.

Alex8085

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
31
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς κάτι για την μεγαλοκοπελα? Δεν με αφήνει να στείλω μνμ

Συνημμένα

• Screenshot_2023-06-09-12-41-21-109_com.infostream.seekingarrangement.jpg
    Screenshot_2023-06-09-12-41-21-109_com.infostream.seekingarrangement.jpg
    556,4 KB · Εμφανίσεις: 96
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
μάααααλιστα.
γαμήθηκε και το σίκινγκ (στην ελλάδα).
ευτυχώς που πλέον δεν ασχολούμαι

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπερα.Έχει ασχοληθεί κανένας με το συγκεκριμένο σάιτ;Αξίζει η συνδρομή;Λίγο που το χάζεψα όλες είναι πολύ άνω του μετρίου και μου κάνει για φεικ η όλη φάση.Ευχαριστώ.
Δε έχω ασχοληθεί καν με το συγκεκριμμένο σάιτ οπότε και δε ξέρω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom