dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
μικρό ποσοστό
Πολυ μικροτερο απο αλλα σαιτ ναι. απλα εχω πετυχει και 2 τετοια
μικρό ποσοστό
Ξέρεις for a fact ότι έχουν φόρουμ; Και ποιες συμμετέχουν; Είναι ετερόκλητο μείγμα γυναικών εκεί.Θελει προσοχη στο seeking με οσες πουλανε το παραμυθι της αβγαλτης ορφανης χωριατοπουλας που ψαχνει long term. Προφανως στο σωματειο τους και στο φορουμ που συμμετεχουν καποια εξυπνη εχει τυποποιησει συνταγη πως ξεκοκαλισετε emotional ωριμο κυριο.
Στα γραφεία τα κορίτσια εχουν φτιαξουν ομαδα στο whatsup. Tωρα εδω στο seeking χλωμο αν και ξέρω οτι καποιες μοιραζονται τηλεφωνα.Ξέρεις for a fact ότι έχουν φόρουμ; Και ποιες συμμετέχουν; Είναι ετερόκλητο μείγμα γυναικών εκεί.
Για ευνοητους λογους δε γραφω εδω περισσοτερες λεπτομερειες. Δες πμΞέρεις for a fact ότι έχουν φόρουμ; Και ποιες συμμετέχουν; Είναι ετερόκλητο μείγμα γυναικών εκεί.
Χωρίς να θέλω να ακυρώσω κανένα συνάδερφο μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Σε ποιο σάιτ βρίσκεται; Πώς μαθαίνουν οι κοπέλες την ύπαρξη του; Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν γκρουπακια σε viber whatsapp κτλ από φίλες που αποφάσισαν μαζί να βγουν στο κλαρί και αλλάζουν εντυπώσεις για υποψήφιους ζαχαρομπαμπαδες.
Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Πως μια κοπέλα βρίσκει την άλλη; Εκτός και αν μια κοπέλα έκανε fake ανδρικό λογαριασμο, πλήρωσε συνδρομή και έστειλε σε όλες να μπουν. Μου φαίνεται δύσκολο πολύ δύσκολοΧωρίς να θέλω να ακυρώσω κανένα συνάδερφο μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει τέτοιο φόρουμ. Σε ποιο σάιτ βρίσκεται; Πώς μαθαίνουν οι κοπέλες την ύπαρξη του; Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν γκρουπακια σε viber whatsapp κτλ από φίλες που αποφάσισαν μαζί να βγουν στο κλαρί και αλλάζουν εντυπώσεις για υποψήφιους ζαχαρομπαμπαδες.
Έγιναν τον τελευταίο μήνα καμιά 10αρια τέτοια προφιλ που όμως κάνουν μπαμ.υπαρχουν και ψευτικα προφιλ με ψευτικες φωτο που ειναι γραφεια απο πισω ......προσοχη πολυ συναγωνιστες , εγω πλεον ζητω μια βιντεοκληση επιβεβαιωσης να δω με ποια μιλαω .
...χεχεχε.. ;)Δεύτερη μέρα μου στο seeking και ήδη με βρήκαν κοπέλες που συμμετέχουν εδώ.
Μια πολύ ωραία οικογένεια είμαστε τελικά.
Δεύτερη μέρα μου στο seeking και ήδη με βρήκαν κοπέλες που συμμετέχουν εδώ.
Μια πολύ ωραία οικογένεια είμαστε τελικά.
Άννα 24 νουαρ πουασον ;μου ερχονται 3 στο μυαλο
Άννα 24 νουαρ πουασον ;
@DiorPoison εννοειNoir ποια λες?
Δε έχω ασχοληθεί καν με το συγκεκριμμένο σάιτ οπότε και δε ξέρω να πω.Καλησπερα.Έχει ασχοληθεί κανένας με το συγκεκριμένο σάιτ;Αξίζει η συνδρομή;Λίγο που το χάζεψα όλες είναι πολύ άνω του μετρίου και μου κάνει για φεικ η όλη φάση.Ευχαριστώ.
Γιατί το λες;μάααααλιστα.
γαμήθηκε και το σίκινγκ (στην ελλάδα).
ευτυχώς που πλέον δεν ασχολούμαι