Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.773
Πόντοι
3.506
Θέλει να παμε στην Μαυρη Χηνα! Η βουκουρεστίου δεν είναι πολυ μακρυα!
Τη βγάζεις και με δυο περιποιημενα κοκτέηλς στο black duck. Δεν είναι ανάγκη να ξυλωθείς 100αρικο +, με πιθανότητα αερογαμίας.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
Τη βγάζεις και με δυο περιποιημενα κοκτέηλς στο black duck. Δεν είναι ανάγκη να ξυλωθείς 100αρικο +, με πιθανότητα αερογαμίας.
Ναι σίγουρα!

Είναι βεβαια πολύ δυνατο ποτηρι η τυπισσα και αν πεινασω κιόλας θα το φτασουμε το 100αρι Το θέμα είναι να γάμησω . Η ενναλακτικη λύση πάντα υπάρχει αλλα κοστίζει παραπάνω

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
Ναι σίγουρα!

Είναι βεβαια πολύ δυνατο ποτηρι η τυπισσα και αν πεινασω κιόλας θα το φτασουμε το 100αρι Το θέμα είναι να γάμησω . Η ενναλακτικη λύση πάντα υπάρχει αλλα κοστίζει παραπάνω
Ενα απο τα χειροτερα ραντεβου που εχω βγει.

Το ραντεβού αρχισε καλα Η τύπισσα σκαει μυτη με το πιο κοντο μινι φορεμα ποτ εχω δει. Απο μακρυα εκανε μπαμ. Dressed to kill.

Αφου φαγαμε ηπιαμε στην Μαυτη Χηνα, By the way υπερτιμημενο το μέρος, καταληξαμε στο θησειο.

Ξενοδοχείο που της πρότεινα το απερριψε χωρίς καλα καλα να ακούσει τι ήθελα να της πω . Ωστόσο δεχτκε να περπατήσουμε χερακι χερακι και δεχτκε και χερι γυρω απο τον όμο όταν κατσαμε. Ωστόσο αυτη δεν ήταν πολυ διαχυτικη ίσως και ΄λόγο χαρακ΄τηρα. Δεν ξέρω!

Εκει και ενω όλα ήταν μια χαρα αρχισαν τα παρατραγουδα. Μου είπε ότι είχε Ινδό γκόμενο που ξοδευε 7-10κ μηνηαιως !!!!!!!!!!!! Για την πα΄ρτυ της και ότι θα παντρευοταν αν δεν ηταν η οικογενεια του Ινδου. Υποστήριξε ότι ψαχνει να βρει συζυγο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η κοπέλα είναι Ουκρανο εθνίκι. Φανατικιά. Σκεφτείτε ότι ενω είναι ρωσοφωνη και μισή ρωσίδα δεν μιλάει ρωσικα επίτηδες. Φυσικα εχει όλη την ιδεολογία των δυτικοουκρανων με όλες τις κουταμάρες τους. Καποιοα σττιγμή εκατσε δίπλα μας ενα ζευγαρι Ρωσων και εκει παλι κατι μουρμούραγε.
Εγω εντω μεταξυ αναρχικων απόψεων εγινα πυραυλος. Παλι καλα που δε την αφησα εκει να γυρισει σπίτι μόνη της. Ζήτησα το λογαριασμο και την προετρεψα να τελιεωνει το ποτο της για την γυρίσω πίσω δεείχνοντας την ενόχληση μου.

Ωστόσο δεν κρατηθηκα και τις εξέθεσα με ηρεμο αλλα πολυ κυνικο και brutally honest τρόπο το πως το βλέπω εγω το θέμα. Η κοπέλα φυσικα δηλωσε προσβεβλημενη , οχι πως με ενοιαξε κιόλας, ειχαμε φτασει ηδη στο αυτοκίνητο.

Στην επιστροφη απο Θησείο Αττική δεν ειπώθηκε κουβέντα. Την αφησα στο σπιτι της με να τυπικο thank you for your time , wish you all the best. Ουτε που περίμενα να δω μπει στην πολυκατοικία.

Κοστος φαγητων , ποτών 130 ευρα. Η κοπέλα δεν σταματησε να τρωει και να πίνει και στα 2 μερη που βρεθήκαμε. Κατάληγω ΄στην αρχικη μου εκτίμηση ότι προκειται για κοπέλα που το εχει σύστημα να βγαίνει εξω για να τρωει και να πίνει τσαμπα χωρις να εχει σκοπο να ενδωσει γρήγορα .

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Έπρεπε να την πέσεις σε καμία ελλεινιδα τυπε εσύ ουκρανικό πιπίνια με ήθελες, καλύτερα σπανακορυζο αλλά να φας λεεν πάρα χρυσή μπριζόλα και να πεινας

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
όποιος μπορεί να χαλάσει - και ειδικά αν έχει σπιτι δικό του, εννοώ όχι γυναίκα ή σχέση - κάτι παραπάνω, το καλύτερο στο seeking είναι να φέρεις κοπέλα για κάποιες μέρες τώρα το καλοκαίρι. την πας και σε ένα νησάκι (που το θέλουν) και περνάς ζάχαρη.
πολύ πολύ μικρότερο κόστος από γραφεία εδώ...

• Like
Αντιδράσεις: cursed

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
Έπρεπε να την πέσεις σε καμία ελλεινιδα τυπε εσύ ουκρανικό πιπίνια με ήθελες, καλύτερα σπανακορυζο αλλά να φας λεεν πάρα χρυσή μπριζόλα και να πεινας
Την εχω πεσει ηδη σε ελλεινίδα με πολυ καλα αποτελεσματα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Την εχω πεσει ηδη σε ελλεινίδα με πολυ καλα αποτελεσματα
Ε μα με 130 ευρώ η ελλεινιδα θα σε αρχίσει στα τσιμπουκιαζεδω, καθοντε τζάμπα στους φίλους τους, η άλλη η ουκράνη του έλεγε για Ινδούς ζαμπλουτους που της δίνουν λεφτά και πράσινα άλογα..

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
Με 13
Ε μα με 130 ευρώ η ελλεινιδα θα σε αρχίσει στα τσιμπουκιαζεδω, καθοντε τζάμπα στους φίλους τους, η άλλη η ουκράνη του έλεγε για Ινδούς ζαμπλουτους που της δίνουν λεφτά και πράσινα άλογα..
Ξερεις ελλεηνιδα με 130 ολη νυχτα? Γιατι εμενα μου ζητουν 400 η ελεεινιδες.

Πεσ μου αν είναι! Και κανα τηλέφωνο αν εχεις το δεχομαι!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Με 13

Ξερεις ελλεηνιδα με 130 ολη νυχτα? Γιατι εμενα μου ζητουν 400 η ελεεινιδες.

Πεσ μου αν είναι! Και κανα τηλέφωνο αν εχεις το δεχομαι!
με ενα καφε τις γαμανε τις ελλεινιδες,αμα ειναι στη παρεα τους βεβεια,τι 130,αμα κερασεις ελλεινιδα σε ακριβα εστιατορια,οχι μονο θα κατσει,μετα θα θελει και σχεσεις και γαμο,σε λεει να αυτος εχει λεφτα,κατσε να τον τυλιξω

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
με ενα καφε τις γαμανε τις ελλεινιδες,αμα ειναι στη παρεα τους βεβεια,τι 130,αμα κερασεις ελλεινιδα σε ακριβα εστιατορια,οχι μονο θα κατσει,μετα θα θελει και σχεσεις και γαμο,σε λεει να αυτος εχει λεφτα,κατσε να τον τυλιξω
Εσυ μιλας αν είσαι 20αρης και εχεις κύκλο αντίστοιχο. Σύμφωνοι!

Οταν είσαι παντρεμενος/χωρισμενος 40αρης, 50αρης με παιδια δύσκολο να εχεις κύκλο απο εικοσαρες σωρίς να βάλεις το χερι στην τσεπη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Τζιμάνι είσαι τύπε

• Like
Αντιδράσεις: dem

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.627
Πόντοι
46.423
Ενα απο τα χειροτερα ραντεβου που εχω βγει.

Το ραντεβού αρχισε καλα Η τύπισσα σκαει μυτη με το πιο κοντο μινι φορεμα ποτ εχω δει. Απο μακρυα εκανε μπαμ. Dressed to kill.

Αφου φαγαμε ηπιαμε στην Μαυτη Χηνα, By the way υπερτιμημενο το μέρος, καταληξαμε στο θησειο.

Ξενοδοχείο που της πρότεινα το απερριψε χωρίς καλα καλα να ακούσει τι ήθελα να της πω . Ωστόσο δεχτκε να περπατήσουμε χερακι χερακι και δεχτκε και χερι γυρω απο τον όμο όταν κατσαμε. Ωστόσο αυτη δεν ήταν πολυ διαχυτικη ίσως και ΄λόγο χαρακ΄τηρα. Δεν ξέρω!

Εκει και ενω όλα ήταν μια χαρα αρχισαν τα παρατραγουδα. Μου είπε ότι είχε Ινδό γκόμενο που ξοδευε 7-10κ μηνηαιως !!!!!!!!!!!! Για την πα΄ρτυ της και ότι θα παντρευοταν αν δεν ηταν η οικογενεια του Ινδου. Υποστήριξε ότι ψαχνει να βρει συζυγο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η κοπέλα είναι Ουκρανο εθνίκι. Φανατικιά. Σκεφτείτε ότι ενω είναι ρωσοφωνη και μισή ρωσίδα δεν μιλάει ρωσικα επίτηδες. Φυσικα εχει όλη την ιδεολογία των δυτικοουκρανων με όλες τις κουταμάρες τους. Καποιοα σττιγμή εκατσε δίπλα μας ενα ζευγαρι Ρωσων και εκει παλι κατι μουρμούραγε.
Εγω εντω μεταξυ αναρχικων απόψεων εγινα πυραυλος. Παλι καλα που δε την αφησα εκει να γυρισει σπίτι μόνη της. Ζήτησα το λογαριασμο και την προετρεψα να τελιεωνει το ποτο της για την γυρίσω πίσω δεείχνοντας την ενόχληση μου.

Ωστόσο δεν κρατηθηκα και τις εξέθεσα με ηρεμο αλλα πολυ κυνικο και brutally honest τρόπο το πως το βλέπω εγω το θέμα. Η κοπέλα φυσικα δηλωσε προσβεβλημενη , οχι πως με ενοιαξε κιόλας, ειχαμε φτασει ηδη στο αυτοκίνητο.

Στην επιστροφη απο Θησείο Αττική δεν ειπώθηκε κουβέντα. Την αφησα στο σπιτι της με να τυπικο thank you for your time , wish you all the best. Ουτε που περίμενα να δω μπει στην πολυκατοικία.

Κοστος φαγητων , ποτών 130 ευρα. Η κοπέλα δεν σταματησε να τρωει και να πίνει και στα 2 μερη που βρεθήκαμε. Κατάληγω ΄στην αρχικη μου εκτίμηση ότι προκειται για κοπέλα που το εχει σύστημα να βγαίνει εξω για να τρωει και να πίνει τσαμπα χωρις να εχει σκοπο να ενδωσει γρήγορα .

Μπάρμπα Μήτσο θα στα φάνε ούλα αυτές.

:tooth:

• Χαχα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Τζιμάνι είσαι τύπε
Ε ναι, φημιζοντε οι ελλειινιδες ότι δεν κοιτάνε καθόλου λεφτά και αποκατασταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ μιλας αν είσαι 20αρης και εχεις κύκλο αντίστοιχο. Σύμφωνοι!

Οταν είσαι παντρεμενος/χωρισμενος 40αρης, 50αρης με παιδια δύσκολο να εχεις κύκλο απο εικοσαρες σωρίς να βάλεις το χερι στην τσεπη.
Ε για αυτό λέω,άμα είσαι στη παρέα τους, άμα έχεις πάρεα με γυναίκες, οι ελλεινιδες είναι απίστευτα ευκολες

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
131
Πόντοι
1
Το όνομα της ομάδας πιο είναι ?

Dr House

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Θελει προσοχη στο seeking με οσες πουλανε το παραμυθι της αβγαλτης ορφανης χωριατοπουλας που ψαχνει long term. Προφανως στο σωματειο τους και στο φορουμ που συμμετεχουν καποια εξυπνη εχει τυποποιησει συνταγη πως ξεκοκαλισετε emotional ωριμο κυριο.

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
ερώτηση
πόσα σκας εγγραφή και να αλλάξεις πμ;
γιατί σε κάτι παρόμοια βάζεις credit και είναι σκαμαρία
τι ποσοστό σκαμαρίας έχει εκεί;
Αν ρωτάς τι ποσοστό των προφίλ είναι fake θα σου έλεγα πολύ μικρό. Το κόστος για το μηνιαίο πακέτο εγγραφής είναι περίπου 100+ΦΠΑ αλλά παίζουν και εκπτωτικοι κωδικοί. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να στείλεις όσα μηνύματα θέλεις.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
ερώτηση
πόσα σκας εγγραφή και να αλλάξεις πμ;
γιατί σε κάτι παρόμοια βάζεις credit και είναι σκαμαρία
τι ποσοστό σκαμαρίας έχει εκεί;
Θελει πολυ ψαξιμο και ξεσκαρταρισμα στο seeking. Οι περισσοτερες είναι για διαφόρους λόγους φόλες. Υπάρχουν ωστόσο και καποιες ενδιαφερουσες περιπτωσεις, αρκει να τις βρεις.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.233
Πόντοι
736
δεν εχω δει ουτε ενα σκαμ στο seeking
αλλα δε νομιζω οτι ειναι για σενα που εχεις θεμα με την καθυσητερηση στα ραντεβου

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom