Ναι σίγουρα!
Είναι βεβαια πολύ δυνατο ποτηρι η τυπισσα και αν πεινασω κιόλας θα το φτασουμε το 100αρι Το θέμα είναι να γάμησω . Η ενναλακτικη λύση πάντα υπάρχει αλλα κοστίζει παραπάνω
Ενα απο τα χειροτερα ραντεβου που εχω βγει.
Το ραντεβού αρχισε καλα Η τύπισσα σκαει μυτη με το πιο κοντο μινι φορεμα ποτ εχω δει. Απο μακρυα εκανε μπαμ. Dressed to kill.
Αφου φαγαμε ηπιαμε στην Μαυτη Χηνα, By the way υπερτιμημενο το μέρος, καταληξαμε στο θησειο.
Ξενοδοχείο που της πρότεινα το απερριψε χωρίς καλα καλα να ακούσει τι ήθελα να της πω . Ωστόσο δεχτκε να περπατήσουμε χερακι χερακι και δεχτκε και χερι γυρω απο τον όμο όταν κατσαμε. Ωστόσο αυτη δεν ήταν πολυ διαχυτικη ίσως και ΄λόγο χαρακ΄τηρα. Δεν ξέρω!
Εκει και ενω όλα ήταν μια χαρα αρχισαν τα παρατραγουδα. Μου είπε ότι είχε Ινδό γκόμενο που ξοδευε 7-10κ μηνηαιως !!!!!!!!!!!! Για την πα΄ρτυ της και ότι θα παντρευοταν αν δεν ηταν η οικογενεια του Ινδου. Υποστήριξε ότι ψαχνει να βρει συζυγο.
Το χειρότερο όμως είναι ότι η κοπέλα είναι Ουκρανο εθνίκι. Φανατικιά. Σκεφτείτε ότι ενω είναι ρωσοφωνη και μισή ρωσίδα δεν μιλάει ρωσικα επίτηδες. Φυσικα εχει όλη την ιδεολογία των δυτικοουκρανων με όλες τις κουταμάρες τους. Καποιοα σττιγμή εκατσε δίπλα μας ενα ζευγαρι Ρωσων και εκει παλι κατι μουρμούραγε.
Εγω εντω μεταξυ αναρχικων απόψεων εγινα πυραυλος. Παλι καλα που δε την αφησα εκει να γυρισει σπίτι μόνη της. Ζήτησα το λογαριασμο και την προετρεψα να τελιεωνει το ποτο της για την γυρίσω πίσω δεείχνοντας την ενόχληση μου.
Ωστόσο δεν κρατηθηκα και τις εξέθεσα με ηρεμο αλλα πολυ κυνικο και brutally honest τρόπο το πως το βλέπω εγω το θέμα. Η κοπέλα φυσικα δηλωσε προσβεβλημενη , οχι πως με ενοιαξε κιόλας, ειχαμε φτασει ηδη στο αυτοκίνητο.
Στην επιστροφη απο Θησείο Αττική δεν ειπώθηκε κουβέντα. Την αφησα στο σπιτι της με να τυπικο thank you for your time , wish you all the best. Ουτε που περίμενα να δω μπει στην πολυκατοικία.
Κοστος φαγητων , ποτών 130 ευρα. Η κοπέλα δεν σταματησε να τρωει και να πίνει και στα 2 μερη που βρεθήκαμε. Κατάληγω ΄στην αρχικη μου εκτίμηση ότι προκειται για κοπέλα που το εχει σύστημα να βγαίνει εξω για να τρωει και να πίνει τσαμπα χωρις να εχει σκοπο να ενδωσει γρήγορα .