GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
για πες αδερφε κι μενα αν εχεις την καλοσύνηελα σε πμ για να μην λεμε ονοματα εδω
για πες αδερφε κι μενα αν εχεις την καλοσύνηελα σε πμ για να μην λεμε ονοματα εδω
Κατα τα άλλα, στο seeking όντως βρίσκεις διαμαντάκια.
Χρόνια πολλά ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους! Περαστικό να είναι το θέμα που αντιμετωπίζεις! Όπως πάντα, κατατοπιστικός σε όλα τα θεματα!!Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Χρόνια πολλά Faraw, εύχομαι να πάνε όλα καλά για την μητέρα σου ,η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σας να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό φίλε Φαραώ... Εύχομαι όλα να είναι καλά!Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό φίλε Φαραώ... Εύχομαι όλα να είναι καλά!
Ρώτησα επειδή και εγώ είχα έρθει σε επαφή πριν 1.5 χρόνο μου είχε πει τιμή στα 150€,αλλα πριν κάνα 6μηνο μου είχε πει ξανά 400€.... Έχασα τις επαφές γιαυτό ρώτησα...μήπως ξέφυγε η τιμή τελείως τώρα που πιάστηκε με την Μύκονο.... Η φίλη της είναι στο insta γνωστή στην Αθήνα, αραζει με τυπους που στο λογαριασμό τους έχουν 7ψηφιο νούμερο.... Απλησίαστη σχεδόν... Ρώτησα μήπως έμαθε κάνεις κάτι πρόσφατο... Αλλά και πάλι ευχαριστώ για την πληροφορία
Περαστικά καταρχάς για το πρόβλημα που ανέφερες. Θα με ενδιέφεραν κι εμένα τα στοιχεία που αναφέρεις.Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Περαστικά στη μητέρα σου φίλεΓνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Λατρεύουμε @FARAW.Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
Γνωρίζω εγώ φίλε ελ Γκρέκο (δεν γράφω συχνά έχω θέματα με την μητέρα μου .Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ ).Έχω το τηλέφωνο της όντως είχε αγγελία στο κάνε σεξ και της είχα στείλει στο βαιμπερ μου απάντησε τα εξής :Το δωράκι μου για την ώρα είναι στα 150€ δυο εκτονώσεις και στα 90€ η εκτόνωση για τον χώρο μου. Για ξενοδοχειο έρχομαι για μια ώρα και πάνω και ειναι Σιν έξτρα το ταξι. Οι φωτογραφίες μου ειναι 100% αληθινές. Το πρόγραμμα μου περιέχει τα πάντα εκτός πρωκτικο και εκτός τελείωμα στο στομα. Τώρα δεν πρέπει να είναι Αθήνα αλλά Μύκονος όπως γράφει στο Σικιγκ .Τώρα αν είναι καλή στο κρεββάτι δεν το ξέρω .Έχω το ινστα της αν θέλεις να στο δωσω με πμ (να την δεις καλύτερα ).Από ότι έχω δει είναι φίλη με μια άλλη κοπέλα από το Σικιγκ που λέγεται dream doll (έχει και αυτή ινστα και είναι στην Μύκονο.Αυτή έχει καλύτερο σώμα από ότι έχω δει για μένα ).Δεν έχω την εφαρμογή του Σικιγκ αλλά βλέπω τις φωτό από τις κοπέλες .Ελπιζω να σε βοήθησα ότι θέλεις μου στέλνεις πμ .Θελω να ευχαριστήσω τους χρήστες σοκος,ντεμ ,άλκησ πετινης και μεγάλο βουνό και το τελευταίο πμ .
H καλυτερη που εχω βρει μεσα εκει είναι η Anitawonder.Περαστικά στη μητέρα σου φίλε, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, και χρόνια πολλά.
Ποια είναι η BrunetteFuture?
Την DreamDoll την περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.
Περαστικά στη μητέρα σου φίλε, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό, και χρόνια πολλά.
Ποια είναι η BrunetteFuture?
Την DreamDoll την περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.
Καλύτερη σε τι;H καλυτερη που εχω βρει μεσα εκει είναι η Anitawonder.
Εχει όλο το πακετο ! Εμφανιση , social., εμπειρία, καλες υπηρεσείες αλλα ακριβη.Καλύτερη σε τι;
H καλυτερη που εχω βρει μεσα εκει είναι η Anitawonder.
Ετσι είναι, μόνο για το πούτσο !Κοροϊδία είναι όλα αυτά.
Πεταμένα χρήματα σε καμμένες γυναίκες.
Ένα πούτσο και πολύ τους είναι.
Την παζαρευω τωρα . Ζητα 400/ωρα.Παίζει ακόμα; Να της πεις έχεις φίλους καλά παιδιά