heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
καλημέρα σας....
Ας μου σηκωθεί πρώτα, οι στάσεις με μάραναν.
Υπερβάλλετε ως συνηθίζετε!
Και αυτοσαρκάζεται. ;)Υπερβάλλετε ως συνηθίζετε!
Καλημέρα σας. Μπα αγαπητέ.....
Και εις αυτήν την περίπτωσιν, η Χημεία της εποχής μας έχει ανεύρει λύσιν. Πλην όμως και αν ισχύει η ρήση σας, θεωρώ ότι σας έχει απορροφήσει η επιστήμη σας ...
Να περνάτε και από το νήμα μας, κύριε!
Ναι bliz δεν το βρίσκω στα πάνω, πάνω εσχάτως..... Τα λέμε.
Πρέπει και να εργασθώμεν ... αυτή είναι η αιτία ...
λοιπον ακουστε και κανεναν δασκαλο λοιπον.....τριψιμο θηλων,αγρια δαγκωματα,fingerfucking και facefucking,πιπα με πνιξιμο,δαχτυλα πολλα μεσα σε στομα και μουνακι,διπλα δαχτυλιασματα μπρος πισω με προσοχη παντα,σφαλιαριτσες απαλες στα μαγουλα,δυνατες στον πωπο,φτυσιματα.....αισθηση κυριαρχιας γενικα αλλα εκει που την εχεις ξεφτιλισει παρτην και αγκαλια,πες της δυο πονηρα λογια στο αυτι,γλειψτης το....τετοια γουσταρουν ολες....μετα γυρνα την και στα τεσσερα αποτομα σαν πουτανα και γαμα την
τα παραπανω καθιστανται λιγο δυσκολα με υπερβαρες
ΚΑποτε ΠΗδούσαμε εμείς τα ΚΑΠΗ.Στην ηλικία που είμεθα ορισμένοι, το ζητούμενο είναι να καταφέρνουμε να γαμάμε. Το στύλ... αδιάφορο.
ΚΑποτε ΠΗδούσαμε εμείς τα ΚΑΠΗ.
μην μπαχαλευεις το θρεντ ρε μεγαλε.....λοιπον παιδια ολες θελουν γαμησι αλα μανουελ φερραρα,πρωτος τα διδασκα εγω αυτα απο το 1995
Φίλε τι να μας πει το γατάκι ο Μανωλάκης, μαθητής δικος μου και του τσοπανη ειναι, δε διάβασες πιο πάνω?Περα απ' την πλακα, νομιζω οτι ο Μανουελ ανηκει σε μια πολυ ειδικη κατηγορια που κανει τις γκομενες να τρελαινονται.
Δεν τις γαμαει μηχανικα.
Προκαλει συναισθηματικη ταυτιση, μ' ενα συνδυασμο ξυλου - gfe.
Φίλε τι να μας πει το γατάκι ο Μανωλάκης, μαθητής δικος μου και του τσοπανη ειναι, δε διάβασες πιο πάνω?
Κακώς.Αντεξα μεχρι σελ. 2