House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο μπίλυς σε κατηγορεί φίλε, εγώ αγαπάω την τέχνη.τυπε με λοιδωρειτε επειδη ειμαι φιλοτεχνος και δεν με καταλαβαινει κανεις;
Ο μπίλυς σε κατηγορεί φίλε, εγώ αγαπάω την τέχνη.τυπε με λοιδωρειτε επειδη ειμαι φιλοτεχνος και δεν με καταλαβαινει κανεις;
τυπε στο πηλιο ειδα μια συλλογη με ξυλογλυπτα προσφατα,ειχε πολλες πουτσες και χοντρες μαλιστα....εγω τι βαζω δλδ;Ο μπίλυς σε κατηγορεί φίλε, εγώ αγαπάω την τέχνη.
Ναι τυπε αλλα τον εκανε αναφορα τον legola και η διευθυνσις αυτου του ιστοτοπου αναγκασθηκε να λαβει αυστηρα μετρα.Και ετσι χαθηκε το τρυφερο αγορι,χαθηκε ο Πακιστανος,χαθηκαν οι ροχαλες.Αν δε συνυπολογισουμε και την απουσια του ιπποτη με την αποχη του Λιλα,οπως διαπισυωνουμε ο ιστοτοπος φθινει.Τι να κλάσει ο μπόλντης μπροστα στον λεγκόλα φίλε?
Διανοητικά μιλαω.
Αυτά είναι τα γούστα του στο σεξ φίλε, δε με αφορούν.Δλδ οι πιο πολλοί str8 εδώ νομίζεις διαφέρουν?
Φίλε εμείς κάνουμε την πούτσα τέχνη όχι πούτσες τέχνη.τυπε στο πηλιο ειδα μια συλλογη με ξυλογλυπτα προσφατα,ειχε πολλες πουτσες και χοντρες μαλιστα....εγω τι βαζω δλδ;
Συμφωνώ για τα βρισίδια στους υπόλοιπους αλλά μόνο σ αυτό. Το πως γουστάρει να γαμιεται είναι δικό του θέμα.τυπε μπορει να εχεις και δικιο,αλλα και ετσι να ειναι,ακομα το συγκρατουν.ο λεγκολας εχει ξεφυγει τοσο πολυ,που πια δεν μπορει να το ελεγξει ;)
τυπε με λοιδωρειτε επειδη ειμαι φιλοτεχνος και δεν με καταλαβαινει κανεις;
Είναι.τυπε τα φοβερα ξυλογλυπτα ειναι η αιχμη του δορατος του σαϊτ
τι να τον κανω αφου τον αγαπω τον κερατα;Γλ μπήκε ο αλεξ με 3 κλωνους και ψήφισε ρομαντικο γαμίσι
Κι εμένα είναι φίλος μου.τι να τον κανω αφου τον αγαπω τον κερατα;
εγω τον εχω αναγκη τον χρειαζομαι στο σαιτ...αλλα θα τον συντριψω κιολαςΚι εμένα είναι φίλος μου.
Για την τηλεθέαση?εγω τον εχω αναγκη τον χρειαζομαι στο σαιτ...αλλα θα τον συντριψω κιολας
;)Για την τηλεθέαση?
Ναι τυπε αλλα τον εκανε αναφορα τον legola και η διευθυνσις αυτου του ιστοτοπου αναγκασθηκε να λαβει αυστηρα μετρα.Και ετσι χαθηκε το τρυφερο αγορι,χαθηκε ο Πακιστανος,χαθηκαν οι ροχαλες.Αν δε συνυπολογισουμε και την απουσια του ιπποτη με την αποχη του Λιλα,οπως διαπισυωνουμε ο ιστοτοπος φθινει.
παιδιά εγώ έχω μεγάλη γκάμα γαμησιώνε
γαμαω αγρια...αισθησιακά κτλ...
για αυτο με ψάχνουν οι κορασίδες που εχω ναγαμήσω καιρο ;) ;) ;) :-* :-* :-*
παιδιά εγώ έχω μεγάλη γκάμα γαμησιώνε
Και μόνο στυλιάρα μπίλυ να τα λέμε αυτά.Οχι χοντρες σαν του βοσκού του μπαχαλάκια.παιδιά εγώ έχω μεγάλη γκάμα γαμησιώνε
Και μόνο στυλιάρα μπίλυ να τα λέμε αυτά.Οχι χοντρες σαν του βοσκού του μπαχαλάκια.