Νέα

Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υστερα απο 2 χρονια περιπου παρουσιας στο σαιτ μπορω να πω οτι απο τη στιγμη που αρχισα να μπαινω εδω μεσα εμαθα παρα πολλα πραγματα και καλα και κακα..
Περα απο την ενημερωση,πληροφοριες για καθε ειδος αγοραιου ερωτα που ειναι και το κυριο θεμα του site,εχω μαθει παρα πολλα π.χ για υπολογιστες,τεχνολογια,μουσικη και ενα σωρο αλλα θεματα..
Επισης ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολυ αξιολογα ατομα με υψηλο επιπεδο ευφυιας και μορφωσης οπως και ατομα που κανουμε πολυ χαβαλε.
Αυτα

Αντε πειτε και σεις σε τι σας εχει βοηθησει αυτος ο διαδικτυακος χωρος που τρωμε τοσες ωρες εδω μεσα τοσο καιρο τωρα. :grin:

Επισκέπτης
Μονο και μονο οι μορφες που εχο γνορισει εδο μεσα ειναι ολα τα λεφτα!!!
respect!!!τελος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ενδιαφέρον thread lalakukakis. τα μπουρδέλα/studio και κυρίως ct είχει βοηθήσει πιο πολύ από όλους που τους έχει ανεβάσει τους τζίρους στο θεό. η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ....
Υστερα απο 2 χρονια περιπου παρουσιας στο σαιτ μπορω να πω οτι απο τη στιγμη που αρχισα να μπαινω εδω μεσα εμαθα παρα πολλα πραγματα..
Περα απο την ενημερωση,πληροφοριες για καθε ειδος αγοραιου ερωτα που ειναι και το κυριο θεμα του site,εχω μαθει παρα πολλα π.χ για υπολογιστες,τεχνολογια,μουσικη και ενα σωρο αλλα θεματα..
Επισης ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολυ αξιολογα ατομα με υψηλο επιπεδο ευφυιας και μορφωσης οπως και ατομα που κανουμε πολυ χαβαλε.
Αυτα

Αντε πειτε και σεις σε τι σας εχει βοηθησει αυτος ο διαδικτυακος χωρος που τρωμε τοσες ωρες εδω μεσα τοσο καιρο τωρα. :grin:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
φυσικά και εμένα με έχει βοηθήσει στο να βρω μερικά καλά θέματα για πήδημα... και να αποφύγω και κάποια άλλα....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Eυχαριστώ για το κοπλιμέντο αλλά δε χρειαζόταν!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγώ έμαθα τι να αποφεύγω!!!! ;) Γενικά κι αόριστα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω το διασκεδαζω παρα πολυ....γελαω παρα πολυ κανω τρελο χαβαλε και επισης εχω γνωρισει και μερικα παιδακια με τα οποια νομιζω κανω αρκετα καλη παρεα :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Επισης ειχα την ευκαιρια να γνωρισω πολυ αξιολογα ατομα με υψηλο επιπεδο ευφυιας και μορφωσης

Βίντι για μένα λέει μη χαίρεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστώ Λάλακ... άντε και για τα καλά σου λόγια θα σου κάνω έκπτωση στο τζακούζι... 49 γιούρο μόλις!!! :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουβαρντα μου εσυ...
Εισαι και εσυ παντως ενας απο αυτους που λεω. :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουβαρντα μου εσυ...
Εισαι και εσυ παντως ενας απο αυτους που λεω. :rockon:

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Τα σέβη μου...
applause-038.gif

(η έκπτωση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων - δεκτά τζακουζοδάνεια :2funny: :boobies: :2funny: :boobies: :2funny:)

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Υστερα απο 2 χρονια περιπου παρουσιας στο σαιτ μπορω να πω οτι απο τη στιγμη που αρχισα να μπαινω εδω μεσα εμαθα παρα πολλα πραγματα και καλα και κακα..
Αυτα

Εγω θα συμφωνησω πληρως με τον μεγα δασκαλο. Ειναι τιμη μου που τον γνωρισα σε αυτο το site οπως και μερικα ακομα παιδια που εχω ξεχωρισει.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το σάιτ προσωπικά μ' έχει ωφελήσει στο ό,τι μαθαίνω κι ενημερώνομαι για
ένα από τα χόμπυ μου, πουτάνες με τακούνια..... :grin: :grin:
και βυζοπούλες!!!!
Επίσης ενημερώνω κι εγώ όσο περισσότερο μπορώ τους φίλους συναγωνιστές, έτσι πρέπει.... ;)

Επίσης έχω γνωρίζει κάποια αξιολογα άτομα ;) ;)
και η παρέα έχει πολύ χαβαλέ εδώ, όταν όμως δεν σκοτώνονται για τα κωλοπολιτικά και αθλητικά θέματα!!!! :tickedoff:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Μονο στο θεμα πουτάνας-finder φίλε...  ΕΚΑΣΤΟΣ στο είδος του

Σε τίποτα άλλο....

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
στο να εχω φαει απειρα λεφτα σε τσαρκες ......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάντως σίγουρα όχι σε ορθογραφία!!!

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά οφελος είναι το η βοήθεια που λαμβάνω από κάτι ή κάποιον και οφειλή το χρέος...
Ωστόσο το ρήμα στην 1η περίπτωση είναι Ωφελώ και στη 2η οφείλω...
Προφανώς η παραδοξότητα αυτή θα έχει σχέση με τίποτα δασύειες που έμπαιναν στην αρχαιότητα...
Άρα ο Λάλα σωστά το έγραψε, τουλάχιστον με τα ελληνικά που ξέρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom